Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Πολίτες κυνηγούν ΔΕΛΤΑδες που χτύπαγαν με ρόπαλα διαδηλωτή



ΒΙΝΤΕΟ: Πολίτες κυνηγούν ΔΕΛΤΑδες που χτύπαγαν με ρόπαλα διαδηλωτήΤο βίντεο είναι από τα επεισόδια της Κυριακής 12/02/12. Οι «προστάτες του πολίτη», καβάλα στα παπάκια τους, περιπολούσαν στους δρόμους της Αθήνας πετώνταςχειροβομβίδες κρότου λάμψης και αναζητώντας διαδηλωτές να χτυπήσουν. Λες και είχαν βγει για κυνήγι άγριων ζώων… Ξαφνικά, θα το δείτε ξεκάθαρα, ένας διαδηλωτής τρέχει στο πεζοδρόμιο γιατί τον κυνηγάνε. Τον καταφέρνουν, τον ρίχνουν κάτω και αρχίζουν οι αληταράδες να τον δέρνουν! ΠΡΟΣΟΧΗ: Έδερναν τρεις μπάτσοι έναν πεσμένο διαδηλωτή στο έδαφος.

Ο άνθρωπος ουρλιάζει από τον πόνο. Σπαρακτικές οι κραυγές του ακούγονται σε όλο το δρόμο. Άλλοι διαδηλωτές τον ακούνε και τρέχουν να τον συνδράμουν! Όπως θα δείτε είναι απλοί πολίτες, ούτε κουκουλοφόροι, ούτε τίποτα περίεργοι. Οι τρεις μάγκες της Αστυνομίας, που έδερναν έναν πεσμένο στην άσφαλτο και ανήμπορο άνθρωπο, μόλις είδαν τους εξαγριωμένους πολίτες να πλησιάζουν, το έβαλαν στα πόδια. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε πόσο ισχυρή είναι η αλληλεγγύη του λαού απέναντι στους ταγματασφαλίτες πραιτοριανούς.


πηγη

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κοιτα τους μπατσους πως χεζονται

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδες γιατι δεν πατε ολοι σε μαγαζια με ειδη αλιειας να παρετε ψαροντουφεκα, που ειναι και νομιμα και την επομενη φορα γαμηστε τους το σπιτι τα πουσταρια

Ανώνυμος είπε...

ρε κωλομπατσοι σκατα στον ταφο των μαναδων σας ρε παλιοαδερφες ολοι κρεμασμα θελετε και παλουκωμα στον κωλο με το γκλοπ

Ανώνυμος είπε...

αυτο πρεπει να γινει στη βουλη,πιστεψτε με, εαν πιεστουνε θα κανουν πισω,αυτοι το θελουν περισσοτερο απο εμας,απλα ψαχνουν τον λογο και αυτο φοβουνται οι ακατανομαστοι κλινικα ψυχοπαθεις της βουλης

Ανώνυμος είπε...

όλοι να έχετε από ένα σπρει κόκκινο ή μαύρο ή φωσφοριζέ μαζί σας όταν πάτε σε τέτοιες σκηνές! και να ψεκάζετε τα στρουμφάκια που φοράνε μάσκες και κράνη ώστε να μην μπορούν να δουν. συν το ότι θα κάνουν μπαμ με το έντονο χρώμα για να τους πετυχαίνετε πιο εύκολα!
Να τους ψεκάσουμε εμείς και όχι αυτοί εμάς!
Χρωματίστε τους όλους! Τα προσωπάκια τους και τα κράνη τους!Να δουν πως είναι ο κόσμος όταν είσαι "τυφλός".
Καλή λευτεριά αδέρφια!!!

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους. Πως μπορείς να γυρνάς στους δρόμους, κουνώντας στον αέρα το γκλομπ, καβάλα στο παπί; Πόσο μαλάκας πρέπει να σαι;

Ανώνυμος είπε...

και που ξερετε τι εκανε πριν ο λεβεντης που ετρεχε???μια ζωη οτι σας σερβιρουν το τρωτε...γιδια

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουμε πεινάσει ακόμα (αρκετά) για να αποβάλλουμε εντελώς τον φόβο...
Τότε θα βλέπετε τα γουρούνια και θα είναι για λύπηση...αλλά ο καιρός για λύπηση θα έχει περάσει ανεπιστρεπτί...
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο 7.14 ! ΒΑΣΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΕΙΧΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε ΒΕΒΑΙΑ... ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ Η ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ! ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ! ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...! ΑΧ ΕΛΛΗΝΑ ΤΥΦΛΕ!

Ανώνυμος είπε...

Oποιος -μετά απ' την παρακολουθήση αυτού του βίντεο-συνεχίζει να υποστηρίζει τους μπάτσους,το κάνει για ένα και μόνο λόγο.Δεν έχει φάει ακόμα ξύλο ή δακρυγόνο απο μπάτσο.
Αντίθετα,έχει φάει πολλά γαριδάκια καθισμένος στον καναπέ.
Ο κόσμος βουίζει πως οι μπάτσοι σπανε τα μαγαζιά και κάποιοι συνεχίζουν να το εχουν κρυφό καμάρι...

Ανώνυμος είπε...

την αλλη φορα να εισαι και εσυ εκει να τους φας τα άντερα.....tsoutsekia mpatsoi.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 12:23 ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ...ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ 40 ΚΤΙΡΙΑ ΛΙΓΑ ΣΤΕΝΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΝΟ(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ),ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΛΟΠΙΜΑΙΟ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ AITIA KAI ΑΦΟΡΜΗ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ;ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΧΘΗΚΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ...!!!