Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Σοκ Δ.Αντωνίου: Ο Καθηγητής Χιόνης "Τα παίρνει" για να παπαγαλίζει μνημονιακές θέσεις. Ο Χατζημαρκάκης είναι εθνοπροδότης!




6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

SAHINI ALLI FORA NA BGAZEIS TON SKASMO OTAN KAPOIOS LEEI ALITHEIES...

... είπε...

Τελικά ο μόνος που μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί αναμφίβολα είναι ο κος Αντωνίου. Μας δείχνει εμάς τους επαναστάτες του καφενείου τον δρόμο και αποδεικνύει ότι ακόμα κι ένας άνθρωπος άφοβος με καρδιά μπορεί να κάνει την διαφορά.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια τον δημοσιογράφο αυτο δεν τον ξερω ειμαι απο βορια και δεν εχουμε το καναλι. αλλα θα θελα πολυ να μπω μεσα και τον σαπισω στο ξυλο... τι υφος ειναι αυτο που εχει

Ανώνυμος είπε...

Ηθελα ν'αξερα γιατι τον καλεσαν να μιλησει;αφου δεν αντεχουν οσα λεει;ο δημοσιογραφος οπως ολοι που δεχονται εντολες και τρεμουν για την θεσουλα του κοινως ενα μαιμουνι ακομα!
Η.....

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια απο την Κρητη ειμαι και ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειναι ο μονος που δινει βημα στους αντιμνημονιακους. Επισης στα γραφομενα του εχει ενα αντιμνημονιακο υφος... τωρα μαλλον θα'χει φαει πιεση απο τους δοσιλογους και την εκανε γυριστη. Αλλωστε η συγκεκριμενη μυνηση ποναει γιατι το αδικημα δεν παραγραφεται στο μελλον!!!!

Ανώνυμος είπε...

10:31 Ο Σαχινης ειναι εδω και 2 χρονια απο τους λιγους που τα λεει και δινει λογο σε ολους. Μπορει να μην σου αρεσει το υφος του,δικαιομα σου,αλλα δες και αλλες εκπομπες και πες οτι θελεις μετα.Φιλικα απο Ηρακλειο.