Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΦΩΤΟ: Ο Παπανδρέου στη Σκιάθο σήμερα το πρωί!


ΦΩΤΟ: Ο Παπανδρέου στη Σκιάθο σήμερα το πρωί!Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ είναι σημερινή και την δανειστήκαμε από το blog NewsVolos

Στην φωτογραφία απεικονίζονται, πέραν του Γ.Α.Π., η σύζυγος και ο γιός του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Γ. Κουκουλάκη, στου οποίου το ξενοδοχείο «La Piscine Palace» διαμένει ο Γ.Α.Π.



Η σκηνή απαθανατίστηκε νωρίς το πρωί, εν συνεχεία ο Γ.Α.Π., σύμφωνα με πληροφορίες, αφού ψάρεψε, τώρα, αυτή την στιγμή το έχει ρίξει στο ραχάτι, απολαμβάνοντας την περιποίηση του προσωπικού του φημισμένου ξενοδοχείου.

ΠΗΓΗ: e-volos.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να μην καλοπερνάνε αφού τους ανεχόμαστε; Κάποια δίποδα θα τους ξαναψηφίσουν κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

βοδια ε βοδια που βγηκατε κ φωτογραφια απο κατι τετοιους ηλιθιους τραβαμε οσα τραβαμε που εχουν μεσανυχτα βαθια σκοτεινιασμενα!!!
αν τον διωχνατε θα γινοσασταν ηρωες αλλα τοσο σας
κοβει!!!
Η.....

ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ είπε...

Μουσκαρε ε!!!! Μουσκαρε !!!!!Απο την εκφραση σου φενεται η ΜΟΥΣΚΑΡΟΣΙΝΗ σου ηθελες να βγαλεις και φωτογραφια με τον δωσιλογο!!!!!
ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΜΟΥΣΚΑΡΟΜΟΥΣΚΑΡΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ουστ μαλακα Κουκουλάκη που μου θελες και φωτογραφια με τα εκτρωματα. ΒΟΔΙ, Ε ΒΟΔΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

Καμαρώνει ο Μαλάκας

Ανώνυμος είπε...

κοιταχτε κατι μαλακο-οικογενειες. ορσε ορσε. ναι καμαρωνετε .

Ανώνυμος είπε...

reservation@lapiscinepalace.gr
oriste to e-mail tou xenodoxeiou na steilete sugxarithria

Ανώνυμος είπε...

ο Κουκουλακης Ιωαννης = εμπορος λευκης σαρκας ιδιοκτητης οικων ανοχης στη Θεσσαλονικη "Μαρινα Hotel" (Plaza τωρα) στα λαδαδικα Filoxenia XXX hotel (το πουλησε) Galaxy στο Ωραιοκαστρο (το κιριλεψε) ο γιοκας του στη φωτο πρωην πορνοτσοπανοσκυλο και ναρκωτικα η συζηγος στη φωτο το "κουμαντο" ολων τσιγγανα Ρομά.
Eγκατασταθηκαν πριν χρονια στη Σκιαθο διατηροντας "night club" με τις οικονομοιες τους απο τις ρωσσιδες το μετετρεψαν σε ξενοδοχειο (la piscine art hotel) τωρα εχουν σβερκωσει το δημαρχο του νησιου και προσπαθουν να το μετατρεψουν σε μουρδελο αρχιζοντας με το gay festival αυτο το καλοκαιρι ΠΟΥ? στο νησακι της ορθοδοξιας και του ταπεινου Παπαδιαμαντη με τα ιστορικα μοναστηρια εκει που φτιαχτηκε η Ελληνικη σημαια!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΑΠ ΤΟ ΧΑΙΒΑΝΙ???

Ανώνυμος είπε...

τι εννοεις αν ξερει¨?ο αρχιμαφιοζος τι περιμενεις να κανει παρεα με σωστους και τιμιους πολιτες?φοβασαι μην χαλασει το προφιλ του με τις κακες παρεες...

Ανώνυμος είπε...

Live your myth in Greece by G.A.P.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΦΕΤΕΣ????