Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Μπράβο Αντώνη!


Συγχαρητήρια στον κ. Σαμαρά! Πρέπει να είναι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που από...

31% (σύμφωνα πάντα με τις δημοσκοπήσεις) μέσα σε 10 μέρες το έριξε στο 15,6! Και μάλιστα, η δημοσκόπηση πριν πάρει η ΝΔ και τα μπουμπούκια του ΛΑΟΣ! Aν υπολογίσει κανείς τις αντιδράσεις για τις μεταγραφές αυτές, γιατί όσο να'ναι δε νομίζω και όλοι στη ΝΔ να ξετρελάθηκαν με τον Γεωργιάδη και τον Βορίδη, ούτε φυσικά και όσοι ψηφοφόροι απέμειναν, συν το αναμενόμενο κόμμα Καμμένου, τότε θα ρίξουμε τρελά γέλια! Αντώνη πας καλά! Λίγο ακόμα και τον έφτασες τον Γιώργο! Λίγη προσπάθεια ακόμα!



10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος σας ειπε οτι ο Αντωνης εδρασε αυτοβουλως;
H εν Λονδινω στοα αποφασιζει για τα παντα.
Στο μελλον δεν θα υπαρχουν κομματα γιατι η παγκοσμιοποιηση θελει κυριαρχια. Ετσι ο κάθε Σαμαράς φροντιζει ωστε ο κοσμος να μην ελπιζει σε κανενα κομμα ωστε να περασουν ολα τα μετρα που θελουν.
Η παγκοσμια δικτατορια ειναι το ονειρο τους. Τωρα το ποτε και το εαν αυτο το ονειρο θα το δουν εν τη πραξει, αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τρελαντωνη σαν το φιλαρακι σου κι εσυ, χρυσο πιανετε και καρβουνο γινετε... Τι ειστε εσεις ρε....χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Όλα είναι προσχεδιασμένα...συμφωνώ με τον 6:38...

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΚΩΡΟΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ....ΧΑΧ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΤΡΩΤΟΚΟΛΛΑ
ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
Η....

Ανώνυμος είπε...

Αντώνη, τα μαθες ρε μαλάκα? Σήμερα είχαμε εκλογές! Τι έγινε? Πήγες να ψηφίσεις? Δεν πιστεύω να άλλαξες γνώμη....

Ανώνυμος είπε...

Χατζησταυρής είπε:

Ποια πρωτόκολλα και Λονδίνο,
Το ανθρωπάκι δεν είχε ανάστημα για τον ρόλο εθνικού ηγέτη , που τούλαχε από απιθανη τύχη. Τό τράβηξε μέχρι που τούβγαλαν παληά κιτάπια, κάτι από χρέη στον Κόκκαλη για την αμοιβή υπηρεσιών με την ανατροπή της κυβέρνηση; Μητσοτάκη, κάτι από μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών, και ποιός ξαίρει τι άλλα χαρτιά στα χέρια ντόπιων και Γερμανών νταβατζήδων.
΄Ανθρωπος ελαφρός μια ζωή, νάναι λιγώτερο ανοιχτός
σε εκβιασμό από πλείστους οσοι πέρασαν από εξουσία στη μεταπολίτευση. Χρειάζεται η μασσωνία και ο Ρότσιλδ για να ξεβρακώσεις ένα ΓΑΠ και ένα Αντωνάκι;

Ανώνυμος είπε...

Ποια μασωνία βρε σκερβελέδες. 300 ξεγοφιασμένα ληγούρια μέσα στη βουλή είναι όλα κι όλα. Και ο κόσμος κάθεται και κλαίγεται σαν τις μυξοπαρθένες. Όλοι περιμένουν να δουν την επανάσταση από την τηλεόραση. Στην πόλη που ζώ οι βουλευτές πίνουν καφέ στις καφετέριες και κανένας δε τους λέει τίποτα. Θα βγεί όμως και κανένας παπάρας να πεί ότι μας ψεκάζουν και έχουμε γίνει οκνήροι

Ο Ζορρό είπε...

Η Νέα Προδοτοκρατία και η μαριονέτα αρχηγός της παίρνουν εντολές κατευθείαν από Βρυξέλλες.
Σας πληροφορώ ότι στο στομάχι του έκατσε του Σαμαρά η ένταξη στη Ν.Δ. των(κατά τη γνώμη πολλών ψυχιάτρων και ψυχολόγων) σχιζοφρενούς Γεωργιάδη και του " οσφυοκάμπτη με το τσεκούρι" Βορίδη,
αλλά αν μπορεί ας κάνει και αλλιώς !



Ζ

maria είπε...

ότι και καλά τώρα οι Βρυξέλλες επέβαλλαν στον Σαμαρά να πάρει βοριδομπουμπούκους στη ΝΔ? αν δεν ήταν ένας ελεεινός και τρισάθλιος προδότης ο Σαμαράς θα είχε διώξει τους τοκογλύφους δεν θα συνέχιζε το έργο του συμφοιτητή του. Άλλες χώρες που τους έδιωξαν δηλαδή -βλέπε Ισλανδία και Εκουαδόρ- γιατί δεν επηρεάζονταν από τους Μασόνους ή τις Βρυξέλλες ή οτιδήποτε άλλο? Γιατί ήταν πατριώτες!