Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο ΤΟΠΟΣ


ΚΑΙ Ο...ΑΛΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ,ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Το κείμενο προέρχεται από πρώην εργαζόμενο στους σταύλους του Π.Κ.Το άτομο-"εκδότης", που εύστοχα περιγράφει, φιλοξενείται ακόμη στο χαζοκούτι, όπου συνδιαλέγεται με άλλους ομοειδείς τενεκέδες...That's life (style)!
Για όσους τυχόν δεν ξέρουνε τον «βίο και την πολιτεία» του μεγαλύτερου «ξαγάνωτου τενεκέ» (για να θυμηθούμε τον αείμνηστο Ευ. Γιαννόπουλο), που κυριολεκτικά υπαγόρευσε και επέβαλε στη νεολαία μας τις αξίες του άκοπου πλουτισμού, του χαβαλέ, του ακριβού αυτοκινήτου, της γκόμενας, της επίδειξης και «ολίγης» από ναρκωτικά, οδηγώντας τη.....

στην καταστροφή!

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ

99. ένας αριθμός που έγινε μόδα.

Ένας αριθμός που κάποιους τους φοβίζει και κάποιους άλλους τους κάνει να αισθάνονται ανακούφιση. Για τον Πέτρο της διπλανής πόρτας ή αλλιώς τον Πέτρο που έκανε το lifestyle της Μυκόνου τρόπο ζωής μάλλον είναι ανακούφιση αφού πατώντας πάνω στα καλοφτιαγμένα παραθυράκια του νόμου, δεν θα χρειαστεί να δώσει τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που χρωστάει σε φωτογράφους, δημοσιογράφους, διαφημιστές.
Όλα ξεκίνησαν το 1987, τότε που ο μικρός Βολιώτης βρέθηκε στην Αθήνα και έχοντας γερές πλάτες έφτιαξε ένα ανατρεπτικό -για την εποχή- περιοδικό. Το ΚΛΙΚ. Για πρώτη φορά βρίσκεται στη θέση του διευθυντή, για πρώτη φορά συναντά την επιτυχία και ο μαγικός κόσμος των media άνοιξε τις αγκάλες του για εκείνον. Στο πλάι του βρισκόταν ο Άρης Τερζόπουλος. Μαζί απογείωσαν το «Κλικ» και ο Πέτρος έμαθε τι θα πει «καλή ζωή».

Λίγα χρόνια μετά στη ζωή του εμφανίστηκαν ο Πάνος Μαρινόπουλος και ο ιδιοκτήτης κατασκευαστικής, Δάκης Ιωάννου. Μαζί οι τρεις τους ίδρυσαν την ΙΜΑΚΟ το 1993 και από εκεί που ο Πέτρος ήταν απλά ένας εκδότης ενός επιτυχημένου περιοδικού, όπου έδειχνε κώλους και βυζιά, κατέληξε να είναι συνιδρυτής ενός από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους με τίτλους περιοδικών που έκανα πάταγο. «Nitro», «Mirror», «Down Town» αλλά και ξένοι τίτλοι που αγοράστηκαν έναντι αδράς αμοιβής όπως το «Esquire» και το «ΟΚ!». Ο Κωστόπουλος αισθάνεται σαν τον Μήδα, το επίπεδο ζωής του αλλάζει και το high life γίνεται καθημερινότητα του. Ο κόσμος τον λατρεύει και τον θαυμάζει. Το απλό παιδί της ελληνικής επαρχίας από μια ταπεινή οικογένεια του μόχθου, η οποία δύσκολα τα έφερνε βόλτα έγινε ο μεγιστάνας του lifestyle που παίρνει μικρά ονόματα και τα αναγάγει στο talk of the town. Μεγάλα parties με δευτεροκλασάτες ψευτο-celebrities που δημιούργησε ο ίδιος μέσα από τα περιοδικά του, βόλτες στα πελάγη με τα πανάκριβα φουσκωτά του, εξώφυλλα αλά James Dean και τα πούρα αποτελούν πλέον τρόπο ζωής.

Μόλις η ΙΜΑΚΟ ανεβαίνει στην κορυφή, εξαγοράζει τις μετοχές του Μαρινόπουλου και του Ιωάννου και γίνεται ο απόλυτος εκδότης. Απλώνει τα πλοκάμια του στο ραδιόφωνο και στο ίντερνετ και πλασάρεται ως το «καλό και άνετο αφεντικό».και στην αρχή τα καταφέρνει. Στελεχώνει την εταιρεία με δικά του άτομα, που αγαπάνε την δουλειά και παλεύουν να ανεβάσουν ακόμα πιο πολύ τις πωλήσεις της ΙΜΑΚΟ. Η εταιρεία εισάγεται στο Χρηματιστήριο, οι πωλήσεις των περιοδικών της εταιρείας καλπάζουν και ο Κωστόπουλος είναι και με τη βούλα μέχρι το 2002 ο βασιλιάς του lifestyle.

Δημιουργεί την ψευδαίσθηση στο αγοραστικό κοινό πως έχει ανάγκη να μάθει ποιος βγαίνει με ποιον, τι φοράει η κυρία του κυρίου, που πήγε ο τάδε τραγουδιστής διακοπές με την παράνομη σχέση του και ο κόσμος τσιμπάει. Φτιάχνει έναν κόσμο μέσα στην γκλαμουριά, τον περικλείει μέσα σε μία φούσκα ώστε να φαντάζει άπιαστος και γυαλιστερός και ωθεί τον κόσμο να αγοράζει με μανία τα περιοδικά του και αναμένει την επόμενη επιχειρηματική κίνηση του αυτοδημιούργητου Βολιώτη.

Ωστόσο, η «πτώση» δεν άργησε να έρθει. Ο Πέτρος έκανε μεγάλα ανοίγματα με γνώμονα την ματαιοδοξία του να μπορέσει να εξαπλωθεί στον χώρο και να μονοπωλήσει κατατροπώνοντας τους αντιπάλους. Η ακριβή ζωή σε συνδυασμό με τα υπέρογκα δάνεια που πήρε -με την βοήθεια και ανοχή των τραπεζικών ιδρυμάτων αλλά κυρίως των καλών γνωριμιών του-για να δώσει ανάσες στην IMAKO φαίνεται ότι ήταν το τίμημα της προηγούμενης επιτυχίας. Οι κυκλοφορίες των περιοδικών της IMAKO κατρακύλησαν, το ρευστό τελείωσε και η αίγλη ξεθώριασε. Αυλικοί που ήταν γύρω του, όταν άρχισαν να βλέπουν την κατρακύλα της εταιρίας λάκισαν και αποχώρησαν και όσοι έμεναν έσφιγγαν τα δόντια και περίμεναν πότε θα διορθωθεί η κατάσταση. Πλέον οι μόνιμοι συνεργάτες του μισθολογίου μειώθηκαν δραματικά και τις θέσεις τους πήραν τα «μπλοκάκια». Νέα, απαίδευτα παιδιά , χωρίς απαιτήσεις, χωρίς λόγο, που κατεβάζουν το κεφάλι και υπομένουν τις αντίξοες συνθήκες περιμένοντας να φτιάξει η κατάσταση. Μία κατάσταση η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο.

Από το 2010 οι υπάλληλοι οι οποίοι περνάνε 10-11 ώρες την ημέρα στο σομόν κτήριο της Μαρίνου Αντύπα μένουν απλήρωτοι. Ο ίδιος τους διαβεβαιώνει πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει να τους πληρώσει. Ταυτόχρονα όμως αγοράζει το ένα σκάφος μετά το άλλο, απολαμβάνει τις διακοπές του σε ξενοδοχεία 5 αστέρων, τρώει και φωτογραφίζεται σε πανάκριβα εστιατόρια, λίγες ώρες αφού είχε κλαφτεί μπροστά στους εκατοντάδες εργαζόμενους του ότι βάζει χρήματα από την τσέπη του -τα οποία δεν του περισσεύουν- για να μπορέσει να στηρίξει την εταιρία.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 ο ίδιος διαβεβαίωσε τους απελπισμένους πλέον εργαζόμενους του πως το πρόβλημα ρευστότητας φτάνει στο τέλος του. Ενώ μόλις τον Δεκέμβριο του 2011 ο ίδιος άνθρωπος δηλώνει πως χρήματα δεν υπάρχουν. Μετά από μία σειρά μειώσεων στους μισθούς -οι οποίοι όμως ούτως ή άλλως δεν έχουν καταβληθεί εδώ και μήνες- ο Πέτρος ανακοινώνει πως όποιος θέλει μπορεί να παραιτηθεί και να πάρει τα χρωστούμενα. Αρκεί αυτό να γίνει μέχρι και το τέλος του 2011 -για να μπορέσει να κλείσει τα βιβλία του. Δίνει εντολή στα διευθυντικά στελέχη του να παραιτηθούν ώστε να μην τους πάρει ο κατήφορος μαζί με την ΙΜΑΚΟ και αφήνει τα περιοδικά του στον αέρα. Η αλλοτινή αίγλη του Nitro και του Down Town θάφτηκε κάτω από τα χρέη και έμεινε στο τυπογραφείο. Το νέο του «παιδί», το People, που δεν μετράει πάνω από 2 χρόνια κυκλοφορίας μένει στο συρτάρι του υλατζή και δεν ανακοινώνεται το πότε θα ξανά κυκλοφορήσει. Το «In Style» ετοιμάζει τεύχος Μαρτίου και δεν θα κυκλοφορήσει Φεβρουάριο. Φήμες θέλουν να έχει πουλήσει το ΟΚ! Και το yupi.gr στον Φιλιππόπουλο και να ετοιμάζεται να πουλήσει και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του. Όλα αυτά συμβαίνουν και ο Κωστόπουλος όχι μόνο σφυρίζει αδιάφορα αλλά αδιαφορεί πλήρως για την κατάσταση ανακοινώνοντας με υπεροπτικό ύφος ότι δεν ενδιαφέρεται για το τι ζουν τα παιδάκια που του κάνουν τη δουλειά: «Στα α.....α μου που είστε απλήρωτοι, στα α.....α μου όσοι κάνουν επίσχεση, μου έχετε γίνει τσιμπούρια, στ' α.....α μου αν δεν μπορείτε να ζήσετε. Στα α.....α μου τι χρωστάτε- να μην ψωνίζατε» δηλώνει αγανακτισμένος. Ασφαλιστικά μέτρα, αγωγές, απειλές και εξώδικα είναι πλέον καθημερινότητα για την ΙΜΑΚΟ καθώς οι εκατοντάδες απλήρωτοι εργαζόμενοι -οι οποίοι στην πλειοψηφία τους έχουν σταματήσει να πηγαίνουν στο Νέο Ηράκλειο να εργαστούν- παλεύουν με δικηγόρους να διεκδικήσουν τα χρωστούμενα πριν ανακοινώσει ότι η ΙΜΑΚΟ υπάγεται στο διάσημο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.




ΠΗΓΗ

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πες και για τα δυο porsche 911 που εχει (δεν ξερω αν τα εχει ακομα)ειδικα το 4s cabrio Που πηρε το 2010 αν δεν κανω λαθος κοστισε 180,000 χιλιαρικα...
αλητη....

Ανώνυμος είπε...

θανατος στα ελεεινα και 3αθλια σκουληκια του life style ρε ουστ απο εδω

Ανώνυμος είπε...

ΩΧ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΠΑΛΙ Η ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ..
ΜΑΥΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

για δειτε και την κυβερνηση σας τυχαιο δεν νομιζω. και αυτη αφου θα μας πηδηξει θα μπει στο 99 και για σας.καπεταν χρηστος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ, ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ή ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ?
ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

...εντάξει κυρά πουτάνα Κατίνα; κύριε μαλάκα Νώντα πού εξακολουθείς να΄αγοράζεις τά λάϊφ στάϊλ πουστοπεριοδικά του; ιδιαίτερα μέ τά σύνθετα; καί τού κάθε σκατορουφιάνου εκδότη;

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί, δηλαδή, πρέπει να συμπονέσουμε τούς απλήρωτους "εργαζόμενους" στό σκουπιδιάρικο τού βρωμιάρη Κωστόπουλου;;; Όταν έβγαζε όλην αυτή τήν ιλλουστρασιόν μπόχα και δυσωδία, μόνος του τήν έβγαζε; μόνος του έγραφε και φωτογράφιζε; όλοι αυτοί οι ρεμπεσκέδες σκλάβοι τού Κωστόπουλου δεν συνέδραμαν στήν αποχαύνωση και τόν εκμαυλισμό τών ανεγκέφαλων συμπατριωτών μας; όλοι αυτοί δεν είναι συνένοχοι στήν συλλογική διαφθορά και τήν αποπλάνηση τής "ανήλικης" και άμυαλης νεοελληνικής ματαιοδοξίας;;; Ας πήγαιναν να εργασθούν κάπου όπου θα προσέφεραν κάτι θετικό στήν κοινωνία! Τότε θά 'χαν τήν συμπάθεια, τήν συμπαράσταση και τήν συμπόνοια μας! Τώρα, όλοι αυτοί δεν είναι λιγώτερο ξευτίλες από τό ξευτιλισμένο αφεντικό τους και δεν μάς καίγεται καρφί για τά χάλια τους....! Υπάρχουνε τόσες χιλιάδες αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας που η ζωή τους και η προσφορά τους στό κοινωνικό σύνολο αδικείται, ώστε δεν μάς περισσεύουνε δάκρυα για τούς μύκητες και τά σαπρόφυτα τών ΠΑΣΟΚικών βόθρων τής τελευταίας 30ετίας...! Άντε, πιά, να ξεβρωμίζουμε σιγά-σιγά...!!!

Ανώνυμος είπε...

Σταυριανός είπε

Δεν τα ξαίρετε καλά. Η ιστορία δεν αρχίζει το '87 αλλα το '81. ΄Οταν αυτο το καθίκι εμφανίζεται στο πολιτικό στερέωμα -όπως πόσα και πόσα άλλα- ως πολιτικός κομισσάριος της ομάδας των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο Στρασβούργο. Βλοσυρός και αγέλαστος, αντίγραφο των σοβιετικών κομισσαρίων στα στρατιωτικά επιτελεία, συμπεριφερόταν με ιταμότητα, έλεγχε και ταπείνωνε βουλευτές που περιλάμβαναν πρόσωπα με δοκτορά ξένων πανεπιστημίων και σεβάσμιο
πρώην δικαστή, που παραιτήθηκε επί χούντας και διάσημο συγγραφέα και δυνάστευε με καθεστώς φασιστικού τρόμου, για να συγκαλύψει τη μηδαμινότητά του. Μέθοδοι που περνούσαν εκείνη την εποχή.
Μυστήριο από μάζεψε τά πρώτα κεφάλαια για την μεταμόρφωσή του σε κεφαλαιοκράτη διδάκτορα της έκλυσης και της διαφθοράς της ελληνικής νεολαίας.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ?ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ? ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΣΑΣ ? ΔΟΥΛΕΨΕ ΡΕ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΗΣΥΧΟ ΚΟΡΟΙΔΑ Ε ΚΟΡΟΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΟΙΑ Η ΧΩΡΑ.....Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΕΙΜΑΙ ''ΜΠΑΜΕΝΟΣ''ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΕΤΙΚΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

POSO MAKRIA ISTE FILI MOU APO TI PRAGMATIKOTITA.
XERO TO PETRO APO TIS ARHES TOU 1980.DEN INE OUTE KAKOURGOS OUTE EGLIMATIAS PIA OPOS TON EHETE VGALI .ENA GAY FOVISMENO PEDI ITANE POU ANAGASTIKE LOGO TON KINONIKON SINTHIKON NA KANI KRIFI GAY ZOI.TO MONO KAKO ITAN OTI ARHISE NA KANI TO PROAGOGO AGORION SE KRIFOUS GAY IGETIKA STELEHI TOU PASOK KE ME TIN ..IDIOTITA AFTI GNORIZONTAS MISTIKA TON ..KORIFEON ANARIHITHIKE .ENA DISTIHISMENO PEDI OHI MONO LOGO TIS KRIFIS SEXOUALIKOTITAS TOU ALA KE TIS ..DISKOLIAS TOU GIA TIN EROTIKI PRAXI APO MIKROS AKOMI IHE MEGALO PROVLIMA ANIKANOTITAS AGORAZE THIMAME KRIFA KAPIA MIKRA MPOUKALAKIA ME HAPAKIA TESTOSTERONIS KE MOU LEGE OTI ME TA HAPAKIA AFTA MPORI NA KANI TRIHOPTOSI OPOS KE EGINE .MI PETROVOLATE LIPON TO PETRO INE VATHIA DISTIHIS KE OUTE TA KOTERA OUTE I HAZONTANES OUTE TIPOTA DEN MPORESAN NA TON KANOUN NA GELASI A L I T H I N A.O PETROS INE ENA KALO GAY PEDI ALA VATHIA DISTIHIS LOGO TIS IPOKRISIAS TIS KINONIAS KE TON DIKON TOU HALARON ITHIKON ANTISTASEON .ENAS ALITHINOS, ELINOAMERIKANOS,F I L O S TOU

Ανώνυμος είπε...

Eλεος. Ελληνοαμερικανέ φίλε του Κωστοπουλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ να γράφεις δεν ξέρεις; Πάντως αν και δεν ήξερα τίποτα από όλα όσα γράφετε δεν τον πήγαινα με τίποτα. Αυτό το δήθεν μάγκικο αντράκι, ο πολλά βαρύς κι όχι...Φρίκη. Αλλα δεν αλλάζει ότι οι φελοί πάντα επιπλέουν. Αλλά δεν αλλάζει επίσης ότι υπήρχε ένα κοινό που αγόραζε τα περιοδικά του. Δυστυχώς το ΔΗΘΕΝ έχει επισκιάσει την χώρα και τους ανθρώπους της.

Ανώνυμος είπε...

ε δεν θα κλάψουμε και για τον Κωστόπουλο!!! ΟΚ καταστράφηκε(κατά τα λεγόμενά του). Το σκοτεινό σημείο βέβαια ήταν αυτό το ξαφνικό απο το πουθενά ανέβασμά του!!! :P
Αλλά από την άλλη πόσοι δυστυχείς εργαζόμενοι τρώγανε και πίνανε τόσα χρόνια στις εκδόσεις του με χρυσά κουτάλια!!!
Τώρα που τελείωσε η μάσα βγήκαν στην απέξω και άρχισαν τις ρουφιανιές και τα κλάματα???
Αλλά έτσι είναι Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται!!! (Παρόλο που η δρυς ήταν σάπια εξ αρχής!!!)

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τ ρε παιδιά που φταίει ο Κωστόπουλος για ότι μας συμβαίνει... σε αυτή την χώρα δυστυχώς το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε είναι να βρίζουμε όποιον γουστάρουμε! Επίσης να πυροβολούμε χωρίς κανένα στοιχείο... Δεν ξέρω τον Κωστόπουλο καθόλου και δεν με αφορά τι κάνει απλά θεωρώ απαράδεκτο να τον χτυπάτε με αυτό τον τρόπο και με αυτό το βρήσιμο. ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εχω την εντύπωση ότι οί περισσοτεροι από εσάς,δεν υπήρξατε ποτέ εργοδότης στο Ελλαδιστάν. Για τολμήστε να γίνεται να δείτε την γλύκα! Ποιός σας είπε ότι όποιος είναι παρών στη δουλειά του 12 ώρες σημαίνει ότι καταναλώνει φαιά ουσία 12 ώρες! Για σκεφτείται πρίν πείτε το αφεντικό σας κλέφτη, πόσες εργατοώρες του κλέψατε κάνοντας χαβαλέ και τραγικά λάθη! Για κοιτάξτε στον καθρέφτη καλαά και μετά κρίνεται τους κακούς πολιτικούς, τα κακά αφεντικά και τους κακούς συναδέλφους! Γιά κοιτάξτε την καμπούρα σας, πριν ευχηθείται να πεθάνει το γαϊδούρι του γείτονα!!

Ανώνυμος είπε...

Mipos gia ton xeftilismo tis ellinikis koinonias, tin neoploutistiki sumperifora, ta lamogia pu panta epipleoun, tous amorfotous se upsiles kratikes theseis ergasias kai to gegonos oti oi ellines pistepsan oti zoun se mia xwra pu gia panta tha antexei na plurwnei ton axristo, tempeli kai xipasmeno politi tis, den ftaiei o Kostopoulos ala o Ethnikos igetis kai I KATASTROFIKI tu mania, i adifagia tu kai ta remalia pu ton plaisionan?? Mipws na ftaiei o Antrikos?? Mipws telika kai oloi autoi pu estw kai gia mia fora sti zwi tous psifisan uper olwn autwn ton xeftilismenwn pu mas kuvernane? Mipws ftais kai esu pu den katigiles ton theio su pu pairnei duo suntaxeis, mipws ftais pu ebales kai esu ena meso se kapia fasi gia na exipiretithei o eautoulis su, mipws ftais pu plirwses to lamogio to giatro su xwris apodeixi anti na ton katagileis stis arxes? I mipws ftaiei kai gia auta o Kwstopoulos !!!

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα λαμογια που εθρεφε το υπαρχον συστιμα πηδανε ενα ενα απο το καραβι που βουλιαζει σαν τα ποντηκια και κανει δεν θα τουσ πιραξη.Τρανο παραδιγμα που το καληπτουν τα λαμογια της διαπλοκης τον ΜΜΕ ειναι η (Δημοκρατικη και αριστερη)εδω γελαμε,ΜΑΝΙΑ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ,η ιδιοκτιτρια της καποτε κρατεας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ,ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΠΛΗΡΟΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 850 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ!!!Την εκλησε χωρισ να τους απολησει,και δεν μπορουν να μπουν ουτε ταμιο ανεργιας.σε οσους δε προλαβαν να αποληθουν και η αποζημιοση ηταν μεγαλη,τους εδοσε επιταγες που δεν της καλιψε!!!Η ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΗΘΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΓΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ,,,ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΡΑΜΠΑΣ ΕΣΒΥΣΑΝ ΠΙΑ!!!ΚΑΛΥΝΙΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όπως είπε και κάποιος άλλος πιο πριν ο άνθρωπος έβγαλε τα λεφτά του με σκληρή δουλειά και μπράβο του!
Δικαίωμα του ήταν όπως κάθε επιτυχημένου επιχειρηματία άμα βγάζει λεφτά με τον ιδρώτα του να πάρει και Porsche άμα θέλει! Δεν τα έκλεψε από εσάς!
Να μην ξεχνάμε ότι στην εταιρεία του έδινε δουλειά σε 400+ εργαζομένους, να δούμε τώρα που όλες οι επιχειρήσεις κλείνουν που θα βρούμε δουλειά.
Εσείς τι καλό κάνατε για την χώρα σας που έχετε τα μούτρα και μιλάτε για τους ανθρώπους που μας τάιζαν τόσα χρόνια?

Ανώνυμος είπε...

πια σκληρη δουλεια του ρε ...πας καλα? ΠΩ ΠΩ τι ειστε εσεις ρε? ...περνουμε οτι μας αξιζει σαν λαος τελικα..ζητα μια προκαταβολη απο τον κομμενο μισθο σου να αγορασεις κανενα περιοδικο του να τον ενυσχισεις οικονομικα ρε 1:26..ΑΝΟΙΞΕ τα ματακια σου λιγο φιλε μου σε παρακαλω.. ΤΩΡΑ ομως γιατι σε πολυ λιγο θα ειναι πολυ αργα για ολους μας

Ανώνυμος είπε...

Se ena atomo to opoio ploutise proagontas ton neoploutismo, to eykolo kai to dithen, to kai kala kai oles tis alles arxes kai axies pou eferan ta paidia mas na exoun oneira na ginoun OLOI tragoudistes kai OLOI hthopoioi (kaneis den thelei na asxolithei me to epixeirein, me ton ethelontismo ktl) se ena tetoio atomo axizei oti epathe kai polla akoma! As zhsei kai o kyrios Kwstopoulos xwris to lifestyle pou prowthouse - tha mporei na agorazei ta peirodika pou tha ekdidoun alloi kai na blepei pws einai :) allwste etsi den ekane kai autos ston ypoloipo kosmo tosa xronia?

Ανώνυμος είπε...

«όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»

Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό τον πόλεμο που γίνεται αυτές τις ημέρες εναντίον αυτού του ανθρώπου.
Ένας άνθρωπος είναι ικανός να δημιουργεί ταυτόχρονα τάσα κακά συναιασθήματα σε τόσους ανθώπους ?
Είναι τρομερό παντως....Πιστεύω ότι ήταν πρότυπο για το μέσο άνδρα και απογοήτεύοντας τον ,δημιουργήθηκε όλος αυτός ό πόλεμος .Πολλοί τον ζήλευαν και θα ήθελαν να έιναι στη θέση του και όλο αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι άναδρο και άτιμο.
Τζάμπα μαγκιά πουλούν κάποιοι που πίσω απο την ανωνύμια που τους δείνει το διαδύκτιο τον βρίζουν αισχρά και είναι μάλιστα οι ίδιοι που ουκ όλιγες φόρες θα αυνανίστηκαν με το NITRO .
Λοιπόν ο άνθρωπος δεν έλκεψε ποτέ κανέναν ότι έκανε έκανε και αν το σύστημα ήταν τέτοιο δεν φταίει αυτός για τα δάνεια κτλ.και στην τελική δεν είναι ο μόνος....πως κάνετε έτσι ξαφνικά με την πτώχευση του Κωστόπουλου ανακαλείψατε τον τροχό?
Και όλοι αυτοί που δούλευαν μαζί του φαντάζεστε ότι πληρώνταν έναν απλό μισθό? Και στο τέλος ξέρουμε ότι όταν κταρρέει μια δουλειά έχει και παράπλευρες απώλειες και οι μισθοί που οφείλονται δεν είναι δα και τόσο τραγικό το διάστημα. Επομένως δεν χρειάζεταο όλοι αυτή η λαπσολογία δεν τιμά κανέναν .Δουλειά ήταν και χάλασε όπως χαλάνε τόσες .
Τώρα για το τι προέβαλε και τα σχετικά αυτό έχει να κάνει με τον κόσμο που υποστήριζε τα περιοδικά τόσα χρόνια αν ο κόσμος ήταν «ηλήθιος» και αγόραζε ότι τους πουλούσε το συμπέρασμα είναι ότι ήταν καλός πωλητής και όχι ότι αυτός φταίει που ο κόσμος ήταν επιρρεπείς στο λανσάρισμα.......
Έλεος πια !!!!!!Ο άνθρωπος έχει ένα στυλ και σε πολλούς Άρεζε είτε σας αρέσει έιτε δεν σας αρέσει.
Όσο για ανιθικότητα και χαζομάρες δείτε λίγο γύρω σας και απο ανιθηκότητα δεν βλέπεις τίποτα άλλο......Μέσα σε κάθε σπίτι κάθε στίγμή γίνονται σόδομα και γόμορα.....συμβαίνουν και στις καλυτερες οικογένεις και τώρα ο Κωστόπουλος σας πέιραξε? Υπάρχουν εξάλλου τόσες Π..... που κάνουν «ΚΡΑ» για να βγουν με έναν επιχειρηματία η με κάποιον που να είναι κάποιος τέλος πάντων με το αζημιωτο κτλ. Τωρα αν αυτός ήταν μέσα στο μέλι και το γευότανε είναι τόσο κακό. Μόνες τους θα παραδείδονταν με οποιοδήποτε κόστος για μια φωτογράφηση.
Σταματέιστε λοιπόν τις μαλακίες......δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων .
Και αν υπάρχουν κενά σε μια κοινωνία κανένας Κωστόπουλος δεν φταίει δεν είμαστε ανήλικοι όυτε χαζοί.ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΑΝΑΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ......ΑΣΤΕΙΟ .......

Ανώνυμος είπε...

Παιδια αν τον δειτε να ζηταει ελαιημοσηνι στον δρομο δοστε του κατι του κα'ι'μενου.Αλλα το πιο πηθανο ειναι να σας πετυχι αυτος σε κανα παγκακι να ζητιανευετε.Παρτε το χαμπαρι,του,εκδοτες τους πληροναν αδρα,γιαυτο σας εκαναν τα μιαλα σας σαπουνη.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον κύριο με την μακροσκελή 'εκθεση ιδεων' με τον τίτλο Όσα δε φτάνει η αλεπού...: Θεωρώ οτι κάνεις ΣΟΒΑΡΟΣ ανθρωπος δεν μπορεί να εχει τον Κωστόπουλο ως πρώτυπο. Αυτό που έγινε είναι οτι ο Κωστόπουλος και οι 'λοιποί' mediaδες δημιούργησαν ένα προφιλ που πλασάραν - και πολύ σωστά όπως λέτε πουλούσαν μέσα απο τα περιοδικά τους - που μόνο το ελαφρόμυαλα αγοράκια με τα polo shirts και τους σηκωμένους γιακάδες είχαν ως ευαγγέλιο. Κανείς σοβαρός άνθρωπος με κάποιο επιπέδο δεν θα μπορούσε να ταυτηστεί με αυτήν την πρόταση. Ποιοι πήγαιναν στη Μύκονο? Όλα τα ψώνια πού ήθελαν φιγούρα. ΠΟιοι αγόραζαν τα περιοδικά της ΙΜΑΚΟ? Η ίδια παρέα. Και αυτή είναι μια εποχή που (ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!) τελείωσε. Γιαυτο έκλεισε η ΙΜΑΚΟ, γιαυτό φαλήρησε ο Κωστόπουλος. Και κατά τη γνώμη μου θα δυσκολευτεί πολύ να ξαναγίνει κάτι, γιατί η καινούργια εποχή που έρχεται θέλει άτομα με αρχές και με μια πρόταση ουσίας. Όχι φανφαρες και μαλακο-τυπάδες. Και δυστυχώς για τον κ. Κωστόπουλο το image που έχτιζε τόσα χρόνια είναι ακριβώς αυτό που θα λιθοβοληθεί πρώτο. Θα πρέπει λοιπόν να 'επαναλανσάρει' τον ίδιο του τον εαυτό με ένα προφιλ 'hard worker & humble' επιχειρηματία. Τα πούρα... τελείωσαν my friend...

Ανώνυμος είπε...

Δέν είχα πάρει χαμπάρι την τόση φασαρία!!!
Ημουνα ΕΚΕΙ.
91-97 και 2000-2002.
Χιλιαδες ωρες κουπι,αλλα ωραια!!!
Και σιγουρα ηταν επιλογη μου,οχι οπως καποιοι δηθεν τραβατε με κι ας κλαιω, you know!!!
Στην Ελλαδα της υπερβολης ακουω και διαβαζω τερατα.Kαι απο τον ιδιο αλλα και απο πολυ
κοσμο-σχετικο ασχετο- που ως συνηθως εκτονωνεται και καλα κανει, ειτε θετικα ειτε αρνητικα, αλλα κυριως ανεξοδα.
Καποιοι ξερουμε καλυτερα γιατι ειμαστε ΕΚΕΙ.
Δεν χρειαζεται να μιλησουμε τωρα,η ζωη μας, η διαδρομη μας, η σταση μας,μιλανε και ειχανε μιλησει κι αλλες εποχες.
Τωρα καποιοι πανε να πιαστουνε μαγκες,cool!!!
Eχω γνωμη και τα πραγματα ειναι απλα.
Ο "θειος" εχασε το δρομο, χροοονια τωρα.
Οποιος δεν γουσταρε τα χναρια του λοιπον, χωριζε κι ακολουθουσε αλλη πορεια. Καταννοω τους απλους και τιμιους εργαζομενους αλλα οι αυλικοι που τον γλυφανε μεχρι χτες και βγαινανε εξω μουρατοι και με υφακι, επιδεικνυοντας συμπεριφορες χειροτερες κι απο τη δικια του, μου προκαλουν εμετο.
Κατι ακομα που μου εμαθε κι εμενα ο πατερας μου: Μην κοροιδευεις για να μην το λουστεις. Δεν χαιρομαι, ουτε λυπαμαι αλλα του συνεβη.
P.S...Βλεπουμε ξανα το εργο ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ
ή μου φαινεται???

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω πολλά για τον κύριο. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι μια φορά σε ραδιοφωνική εκπομπή του πριν μια δεκαετία, έδειξε για μένα το επίπεδό του όταν τον άκουσα να αποκάλεσει τους Γάλλους γύφτους, χωρίς να το αιτιολογήσει.

Αυτό για μένα τα λέει όλα. Δεν μπορεί να βρίσει έναν ολόκληρο σχετικά πολιτισμένο λαό έτσι. Κύριε Κωστόπουλε, εσύ δεν θέλεις το Παρίσι, το Παρίσι όμως θέλει εσένα?

Οrigin Hellania είπε...

Βρε παιδια οσο γραφουμε αξια του δινουμε αυτουνου του χλεπωνιαρη....
Αντε βαλτε μια μολυβια στο ονομα του
και στο διαολο δηλαδη....
Σιγα το αντρα τωρα που θα ασχολουμαστε και με τα μουτρα του...
Αυτος το lifestyle και σε λιγο στο συσιτιο..
Αμαν.......................

Ανώνυμος είπε...

"ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ
ΣΤΗ ΧΩΡΦΥΛΑΚΗ"

Ανώνυμος είπε...

έτυχε να διαβάσω μερικά σχόλια.
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη.
Μόνο ένα συμπέρασμα.
Δουλειά δεν είχε ο διάολος ....... τα παιδιά του.
Έκανε μια δουλειά
Καλά ή κακά την έκανε
Ταϊζε κόσμο, οι οποίοι του έλεγαν κι ευχαριστώ (δεν είδα κανέναν να τον βρίζει κατάμουτρα)
Όλοι αυτοί αλλά και ο "θείος" (για όσους ξέρουν) έμειναν χωρίς δουλειά και χωρίς λεφτά.
Αυτό είναι η δυστυχία, όλα τα άλλα είναι μνησίκακες μαλακίες, με ολίγον κομπλεξισμό.
Για να μην τους παίρνει όλους η μπάλα, όποιος αξιοθάυμαστος έχει να παρουσιάσει μια επιτυχημένη εταιρεία 100-200-300 ή 500 ατόμων, εν μέσω κρίσης, να μας το πει να του πούμε και συγγνώμη.
Και για να είμαστε ακριβοδίκαιοι,
πείτε τον μαλάκα
κομπλεξικό
στραβάδι,νεόπλουτο
αλλά είναι αλητεία να χαίρεσαι με την μιζέρια και την αποτυχία ή ατυχία του άλλου.
Και όπως λέει ένα ρητό, να κοιτάς τον άλλον "αφ'υψηλού" μόνο όταν ειναι για να του προσφέρεις το χέρι σου για να σηκωθεί.

Ανώνυμος είπε...

O ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΧΟΤΣΙΛΙΓΚΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΥΤΕ ΣΚΑΤΑΤΖΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΒΑΨΩΜΑΛΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

είμαι βλάχος και μην βρίζεις την φυλή μου και να διαβασης κανένα βιβλιο να μαθεις τη ειναι βλαχοι
αστοιχείωτε εσει δεν ξερεις της φυλες της ελλαδας και μηλας για των κωστοπουλο

Ανώνυμος είπε...

Κολλητός του Λαλιώτη;;;Για ψάξτε να μάθετε, τι ακριβώς σχέση είχαν μεταξύ τους και τι γινόταν στο δωμάτιο της εστίας-εξωτερικό- που σπούδαζε ο Λαλιώτης!!!

Ανώνυμος είπε...

τιγκα οι Ελλαδα απο τετοιους μαλακες
ομως το χρημα τελειωσε το παρτυ σχολασε και WELCOME TROIKA.
Θυμηθητε αυτους τους επιτυχιμενους.
πριν μερικα χρονια το 80% των Ελληνων συμπεριφερονταν σαν ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ, ΛΑΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΩΝΑΣΙΔΕΣ .
Ασ ηταν καλα τα δανεια και οι πιστωτικες , τωρα πληρωστε το λογ/σμο και τα κεφαλια μεσα οπαδοι της κουτοπονηριας και του τσογλανισμου . τα 350 Ε πολλα ειναι.

ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑ είπε...

@23 Φεβρουαρίου 2012 - 7:50 μ.μ.
ΣΩΣΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ
ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΕΙ

Ανώνυμος είπε...

afiste ton petro isixo...ezisa mazi tou kai ton kserw kala..
den einai auto pou deixnei..amines einai auta

Ανώνυμος είπε...

όπατις! εμφανίστηκε ημέτερος!!!

ήσουν κι εσύ στα κότερα;