Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Α. ΤΣΙΠΡΑΣ...Ο ΑΛΛΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ! «ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΜΕ 3ΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!»


"Ο Γίγαντας της Πολιτικής Ηθικής"

«Χίλιες και Μια Νύχτες», «Χίλιες και Μία Γνώμες» από τον Γίγαντα της Αριστεράς Α. Τσίπρα. Από το περήφανο «Διαγράφουμε Μονομερώς το Απεχθές Χρέος στους Τοκογλύφους της Τρόικας», στο πλήρως προδοτικό «Θα πληρώσουμε πλήρως το χρέος μας, με 3ετή Αναστολή!!», το οποίο δήλωσε ο Γίγαντας αυτός στο Extra3 .

Εξήγηση? Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δανειστεί 7.000.000 ευρώ από την ΕΘΝΙΚΗ και 200.000 ευρώ από την ΑLPHA Bank, με εγγύηση της μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις του κόμματός του –δηλ. με χρήματα του αργοπεθαίνοντος Έλληνα- κι επιπλέον έλαβε και 350.000 ευρώ κρατική επιχορήγηση!, δηλ. και πάλι χρήματα του συνταξιούχου των 300 ευρώ….

Δανείστηκε ο Τσίπρας 7.600.000 ευρώ από τα Τραπεζικά δολοφονικά όργανα του Διεθνούς Καπιταλιστικού Κεφαλαίου και της Τρόικας, για ποίον λόγο? Μα, για να ασκήσει προεκλογική προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου για να εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό, ότι δήθεν πολεμά την Τρόικα, τα όργανα και οι τραπεζικοί πράκτορες της οποίας τον χρηματοδοτούν.

"Οι μάσκες έπεσαν..."

Άλλος ένας Δούρειος Ίππος της Τρόικας αποκαλύφθηκε, μετά τους «μεγαλοκαθηγητάδες» της Τροικανής τηλεόρασης, τους οποίους έχω αποκαλύψει από πέρυσι. ΣΥΡΙΖΑ, το Αριστερό ΛΑ.Ο.Σ.

Τσίπρα, στην Δημοκρατία ισχύει η αρχή της Ισότητας και των Ίσων ευκαιριών για όλους τους πολίτες στην άσκηση των πολιτικών δικαιωμάτων των. Την αρχή αυτή, εσύ την βιάζεις βίαια και κατάφωρα, με τον παραπάνω ανήθικο – κι ίσως και παράνομο- δανεισμό σου (η υπόθεση ερευνάται από τον οικονομικό εισαγγελέα), διότι δημιουργείς συνθήκες ανίσου ανταγωνισμού υπέρ σου, στην άσκηση του πολιτικού μας δικαιώματος του «εκλέγεσθαι», δεδομένου ότι δεν μπορούμε εμείς- με μηδενικά έσοδα-να ανταγωνισθούμε εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ με τα 7.600.000 ανήθικα –τουλάχιστον – δανειακά και τόσα άλλα κρυφά «μαγκούφια».
Και κάτι τελευταίο: ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑΣ στην ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ? Θα ψηφίσετε εσείς στον Σύριζα την συνέχιση της ποινικής διαδικασίας? (αν και δεν γλυτώνετε με τίποτα). Πως κάθεσαι και μισθοδοτείσαι από μια Βουλή που έχει εκχωρήσει παράνομα –με τα δικά σου λόγια- της Εθνική Κυριαρχία σε ξένες δυνάμεις της Τρόικας? Γιατί δεν λές ευθαρσώς ότι αυτό νομικά είναι ο ορισμός της Εσχάτης Προδοσίας? Γιατί, αντίθετα και υποκριτικά, δήλωσες προ ημερών στην τηλεόραση (στην ΝΕΤ νομίζω) ότι δεν θεωρείς ότι η Κυβέρνηση είναι Προδοτική?

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ και ΕΦΑΝΗ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΕΧΘΗΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΣ!

Γι αυτό Τσίπρα, είσαι κι εσύ ύποπτος για Εσχάτη Προδοσία στην μήνυσή μου. Και σου θυμίζω: Η υπόθεση αυτή θα τελειώσει αναγκαστικά με ΔΙΚΗ στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ελπίζω πολύ σύντομα).

Δημ. Αντωνίου, Πρ. «Ελπίδας Πολιτείας»

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντυπωση πως ο Τσίπρας το πεζει διπλωματικά, διαφορετικά θα τον βγάλουν από την μέση αν συνεχίζει να λέει για μονομερες διαγραφή του χρέους...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ απ' ότι ξέρω οι Γερμανοί τον ακούνε και βγάζουν φουσκάλες:
http://tvxs.gr/news/ellada/der-spiegel-se-ptosi-katestimeno-se-anodo-i-aristera

Ανώνυμος είπε...

Απο το μυαλο σου τα βγαλες(ουτε μια ειδηση που να εξηγεις πως τη διασταυρωσες)???Αντι να ενωθει ο κοσμος σε ενα ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ μετωπο σπερνετε διχονοια απο το πουθενα.ΕΛΛΑΣ το μεγαλειο σου ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, Ο ΚΕΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΣΤΟ, ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΩΝΑΚΙΔΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ ΟΙ ΑΛΕΞΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΗΓΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ 300 ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΛΙΝ 2 ΑΝΤΕ 3 ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

pavlos είπε...

παπαγαλακι ο συνταξας του κειμενου,μπορει να μας πει παρακαλω πολυ που ακριβως εχει πει ο Τσιπρας οτι θα πληρωσει η Ελλαδα με τριετη αναστολη,ο ανθρωπος ειναι η βαλτος η ασχετος!

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε μεγαλε για ονομα του θεου τι βλακειες γραφετε εδω μεσα???

Ανώνυμος είπε...

O.K
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ - ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΤΟΤΕ ΣΚΥΨΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ !

Ανώνυμος είπε...

Οσοι δεν έχετε ακούσει τον τσίπρα να ζητάει τριετή αναστολή ώστε να εξοικονομήσουμε πέντε δις το χρόνο από τους τόκους και να πληρώνουμε το χρέος μετά την τριετία, να βγάλετε τη μαρμελάδα από τ'αυτιά.
Οσοι δεν έχετε απορίες, γιατί δεν αντέδρασε η αριστερά παραιτούμενη από τη βουλή (τουλάχιστον), όταν ανακοινώθηκε η εντελώς παράνομη κυβέρνηση του δωσίλογου, αλλά αντιθέτως πήγε και τον συνάντησε και τον νομιμοποίησε σαν πρωθυπουργό, να βγάλετε τη μαρμελάδα από το μυαλό.
Τέλος, όσοι περιμένετε αντιμνημονιακό μέτωπο, από αυτούς που σκοτώνονται να μείνουμε στο μάρκο και χρωστάνε τρελά λεφτά στις τράπεζες ή από τους άλλους που θα κουνηθούν μετά την επουράνια βασιλεία της λαϊκής οικονομίας και όταν δούνε συγκέντρωση του απλού κοσμάκη την κάνουνε, θα γεράσετε και θα περιμένετε...

Ανώνυμος είπε...

3:37 επαναστάτη, όποιος λέει την αλήθεια για το πουλημένο της κουμουνδούρου είναι γραικύλος μέσα στο φωτεινό μυαλό σου;
μήπως η επαναστατικότητά σου μπορεί να μας εξηγήσει τις 347 τούμπες που έχει κάνει στις προτάσεις του εδώ και δυο χρόνια;
μήπως μπορείς να μας θυμίσεις πότε είπε έξω από το κωλοευρώ, να του ζητήσουμε συγνώμη;
μήπως μπορείς να μας πεις από πότε έχει να αναφέρει σκέτα νέτα, την έκφραση "μονομερής διαγραφή του επαχθούς χρέους" που κάποτε έλεγε συχνά;
αν έχεις απάντηση, καλώς, την περιμένω. αν δεν έχεις, σκέψου καλύτερα το που θα απευθύνεις τα περί γραικύλων...

Ανώνυμος είπε...

1:34 ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΙΓΜΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΘΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ...

1:57 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.

2:17 ΚΑΙ 2:59 ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ή ΚΑΜΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ή ΚΑΝΑ ΡΑΔΙΟ Ή ΕΣΤΩ ΚΑΝΑ ΜΠΛΟΓΚ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.

3:37 ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

1) επιτροπη λογιστικου ελεγχου 2)διαγραφη του επονειδιστου η απεχθους χρεους 3)παραμονη στο ευρω ως διαπραγματευτικου οπλου 4)σταση πληρωμων οπως η Γερμανια μετα το τελος του παγκ.πολεμου. Αυτες ειναι οι θεσεις οσο αναφορα το χρεος του ΣΥΡΙΖΑ. Επιτελους ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ραγιαδες που ισοπεδωνετε τα παντα για να παραμεινετε αβουλοι στους καναπεδες. Ηλιθιοι που κανετε επανασταση απο τους υπολογιστες σας. Διαβαστε να ξεχωρισετε ποιοι ειναι μαζι μας και ποιοι εναντιον μας...

Ανώνυμος είπε...

600 Φορές το εχει πει οτι ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ολο ρε μάγκες αλλά με τριετή αναστολή. Πριν γράφετε οτι ναναι διαβάστε λιγο κτλ καλά λέει ο 4:11