Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Δέκα εκατομμύρια Έλληνες ορθόδοξοι … μειονότητα στην χώρα τους


Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα και πολλά σχόλια για το θέμα.

Ξαφνικά, παραμονές της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης βγαίνει -τυχαία;– ένταλμα σύλληψης του Καθηγουμένου της...
Μονής Βατοπεδίου γέροντος Εφραίμ.

Με μια φαινομενικά απλή κίνηση της… “ανεπηρέαστης Δικαιοσύνης” (βλ. σχετικά και σχετικές δηλώσεις των κ Πεπόνη και Μουζακίτη!), προσέξτε, συνοπτικά και επιγραμματικά, πόσα «τρυγόνια» επιτυγχάνεται:

Αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από τα πραγματικά εγκλήματα και τις πραγματικές ευθύνες, ενόψει μάλιστα της πλήρους κατάρρευσης της χώρας.

Ενεργοποίηση των «αντικληρικαστικών» αντανακλαστικών μέρους του λαού (κυρίως, αλλά όχι μόνο, της αριστεράς) με τον ίδιο αποπροσανατολιστικό στόχο: Όταν ο κόσμος αύριο πεινάει, με τις πληθωριστικές κουρελοδραχμές, η απάντηση θα είναι εύκολη, «τα λεφτά (που υπήρχαν!) τα φάγαν οι καλογέροι»!

Τεχνητός διχασμός του λαού σε «προοδευτικούς» και « Θεούσους» για να κρυφτεί η πραγματική κόντρα (λαμόγια και παρατρεχάμενοί τους εναντίον Ελληνικού Λαού).

Επιδείνωση των σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας σε μια στιγμή που αφενός η χώρα μας έχει ανάγκη κάθε σύμμαχο και αφετέρου η Μόσχα εκμεταλλεύεται την συγκυρία για να προωθήσει τις θέσεις της στο Άγιον Όρος.

Αναθέρμανση, ενόψει εκλογών, του ανύπαρκτου «σκανδάλου του Βατοπεδίου», για να πληγεί η Ν.Δ.

Βέβαια, όλα αυτά είναι τελείως “τυχαία”.

Και κάνω τώρα εγώ μια υπόθεση εργασίας: Αν λέω, αν παραμονές του Ραμαζανιού έβγαινε ένταλμα σύλληψης του Ιμάμη των Αθηνών τι θα γινόταν;

Επανάσταση. Όλες οι μουσουλμανικές κοινότητες της Ελλάδας συνεπικουρούμενες κι από τους δικούς μας ευαισθητοποιημένους προοδευτικούληδες, θα ωρύονταν σε συλλαλητήρια συμπαράστασης. Θα καιγόταν το σύμπαν.

Τελικά μήπως 10.000.000 ορθόδοξοι είμαστε στη χώρα μας … μειονότητα;

Δαναός

Σχόλιο ιστολογίου: Συμπληρώνοντας την ερώτηση: τι θα γινόταν αν η Ελληνική Δικαιοσύνη έβλεπε (επιτέλους) τις επικίνδυνες για αναταραχή της εσωτερικής ειρήνης και ασφάλειας "παρεμβάσεις" του ψευτομουφτή Αμέτ Μέτε στην Θράκη και διέτασσε την προφυλάκισή του; Ή τέτοιες αποφάσεις δεν παίρνονται από την Δικαιοσύνη, επειδή θα μπορούσαν να ταράξουν την "ελληνοτουρκική φιλία", αλλά παίρνονται άλλες αποφάσεις που διαιρούν -επικίνδυνα- την Ελληνική κοινωνία; Καλή Χρονιά να έχουμε και καλά μυαλά σε όλους μας...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ σημαινει αλληθεια πιστη;Αυτο που καποτε εγραφε η Αστυνομικη μας ταυτοτητα;οχι βεβαια!πιστη σημαινει κλεινω τα ματια μου και εμπιστευομαι τον εαυτο μου στα χερια σου γιατι απο μονος μου δεν ειμαι αξιος ουτε εναν ποντο στο μποι μου να προσθεσω ουτε μια τριχα που πεφτει απ το τριχωτο της κεφαλης μου να αντικαταστησω αρα σε αναγνωριζω ωσ δημιουργο μου και ως δημιουργημα υποτασσομαι στο αγιο θελημα σου.ΤΕΛΟΣ!!ολοι καταλαβαινουμαι τις σκοπιμοτητες αλλα!τον τελευταιο λογο τον εχει ο ΘΕΟΣ αλλωστε ολα μας τα ειπε και εμεις ειμαστε ετοιμοι και παντα υποψιασμενοι:χωρις εμου ου δινασθαι ποιειν ουδεν.ο πουτιν γνωριζει οτι ο λαος ειναι εγκλωβισμενος και τους ξεφτυλισμενους προδοτες εχμαλωτους της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ κυβερνωντες τους εχει γραμμενους αυτους πλεον δεν τους υπολογιζει κανεις ειναι τα μιασματα του πλανητη οσα για τον γεροντα αν φταιει θα το κρινει ο θεος αν οχι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ:εφοσον εμε εδιωξαν και ημας διωξουσιν αρα μπορει να ειναι ο λογος που ο θεος επελεξε για να ομολογει ο γεροντας ενα ειδος μαρτυριου και μεσα απο αυτο ν'αγιασει.ΑΓΙΟΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΙΟς ΕΙΜΙ Κ'ΕΓΩ.

3ypolytos είπε...

Για μια στιγμή. Εμάς τους "Θεούσους" που θέλουμε οι ιερείς μας να είναι πραγματικά πρότυπα και όχι απατεώνες μας ρώτησες; Εμάς που πιστεύουμε πως ο Χριστός δίδαξε την αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας, μας ρώτησες αν μας αντιπροσωπεύει το μίσος σου και ο φανατισμός εναντίον των μουσουλμάνων; Έτσι προσεγγίζεις τη θρησκεία, με επίπεδο ποδοσφαιρικής λογικής; Εγω ΠΑΟΚ εσύ ΑΕΚ άρα πρέπει να μαλώνουμε; Ο τίτλος του άρθρου σου δεν είναι παραδοχή πως οι μειονότητες σε αυτή τη χώρα καταπιέζονται; Αλλιώς τι με νοιάζει και αν είμαι η μειονότητα; Αυτός είναι ο περίφημος ορθόδοξος χριστιανισμός, η καταπίεση στο όνομα του Κυρίου; Τα ίδια λένε και οι αμερικανοί ντεμέκ χριστιανοί και μοιράζουν βόμβες αβέρτα κουβέρτα. Νιώθουν μειονότητα στη χώρα τους. Αλλά στους άλλους τη βλέπουμε την υποκρισία.