Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΟΡΟ...


Τον άνθρωπο που έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους Βορειοηπειρώτες, τον ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, ιστοσελίδα με το λογότυπο του Δήμου Χειμάρρας, παρουσιάζει ως περήφανο αλβανό πατριώτη!!!

Ο γενίτσαρος Γιώργος Γκόρος, που κέρδισε το δήμο με.... ελάχιστους ψήφους διαφορά από τον...
υποψήφιο της Ομόνοιας Βασίλη Μπολάνο (με την ψήφο δυστυχώς και πολλών δυσαρεστημένων Ελλήνων), ανταποδίδει μέρα με τη μέρα στον αλβανικό εθνικισμό που τόσα πολλά επένδυσαν πάνω του για αυτή την αλλαγή.

Από τις μεταρρυθμίσεις του Gjergji, δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και η αλλαγή του περιεχόμενου της ιστοσελίδας του δήμου, που τόσο πολύ ενοχλούσε τους Αλβανούς. Ο Σπυρομήλιος και ο Γεώργιος Καστριώτης φυσικά εξαφανίστηκαν και τη θέση τους πήραν αυτοί που συνέλαβαν στον «αλβανικό πολιτισμό» όπως ο Petro Marku, o Paskal Milo αλλά και ο «τεράστιος» Νεράντζη. Ακόμα και αυτοί που ήταν ουδέτεροι ή λόγω συνθηκών δεν μπορούσαν να εκφράσουν την ελληνικότητα που ένοιωθαν, παρουσιάζονται ως μεγάλοι πατριώτες της Αλβανίας!

Στις έντεκα προσωπικότητες της Χειμάρρας, περιλαμβάνεται και ο Πύρρος Δήμας για τον οποίο υπάρχει η εξής υποσημείωση:

- peshëngritës që ka marrë katër medalje Olimpike në rang botëror. Në nje emision ne televizionin me te perhapur ne territoret shqipfolese Top-Channel me qender ne Tiranë në Shtator 2008 (me rastin e Kampionatit Evropian të të Rinjve zhvilluar në Tiranë), pohoi me krenari se fëmijët e tij janë gjak Shqiptari.

Μετάφραση: Αρσιβαρίστας με τέσσερα ολυμπιακά μετάλλια. Σε μία εκπομπή του πιο διαδεδομένου καναλιού στην αλβανόφωνη επικράτεια, το Top-Channel, στα Τίρανα, το Σεπτέμβριο του 2008 (με την ευκαιρία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που έγινε στα Τίρανα), είπε με περηφάνια ότι τα παιδιά του έχουν αλβανικό αίμα.

Να θυμίσουμε στο Gjergji, στους Redcloud ( κατασκευαστές της σελίδας) και κάθε γενίτσαρο, πως οι Χειμαρραίοι και οι υπόλοιποι Βορειοηπειρώτες δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους. Ο Πύρρος είναι το πιο μισητό πρόσωπο των αλβανών γιατί εκφράζει με περηφάνια τον ελληνισμό του και δεν θα τον κάνετε εσείς με το ζόρι αλβανό. Ήταν πολλοί αυτοί που για λόγους ασφαλείας του έλεγαν να μην πάει το 2008 στα Τίρανα και όχι μόνο πήγε αλλά όταν καλέστηκε στην εκπομπή «OPINION» (η πιο δημοφιλή στην Αλβανία) δήλωσε επί λέξη «δεν καταλαβαίνω γιατί τους ενοχλεί που λέω ότι είμαι Έλληνας, αφού όσο ήμουν στην Αλβανία, όλοι με έλεγαν greko, φυσικά και δεν το έλεγαν να με προσβάλουν, ήξεραν ότι δε με πείραζε αντίθετα εμένα μου άρεσε…»

ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ

1 σχόλια:

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

Ποτέ ο Δήμας δεν είπε στους ΑΛΒΑΝΟΥΣ πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ, θέλει να τάχει με όλους καλά, φυσικά και είναι ΕΛΛΗΝΑΣ