Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Πούτιν: Οι ΗΠΑ ευθύνονται για τις διαδηλώσεις στη Ρωσία


Πούτιν: Οι ΗΠΑ ευθύνονται για τις διαδηλώσεις στη Ρωσία
Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε σήμερα τις ΗΠΑ ότι ενθαρρύνουν τους διαδηλωτές, ενώ τόνισε πως εκατομμύρια δολάρια από ξένα ταμεία χρησιμοποιήθηκαν για να επηρεαστούν οι Ρώσοι ψηφοφόροι.
Στις πρώτες του δημόσιες δηλώσεις για τις....
καθημερινές διαδηλώσεις και όσους μετέχουν σε αυτές καταγγέλλοντας νοθεία και μεροληψία στις εκλογές της Κυριακής, ο Πούτιν κατηγόρησε την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον ότι «έδωσε σήμα» στους αντίπαλους του Κρεμλίνου.
«Έδωσε το σήμα για την έναρξη» της αμφισβήτησης των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών, είπε αναφέροντας ότι οι διαδηλωτές έδρασαν «με την υποστήριξη» της Ουάσινγκτον.
Η Κλίντον «έδωσε το σήμα για ορισμένους ακτιβιστές της αντιπολίτευσης εντός της χώρας. Αυτοί πήραν το σήμα και με την υποστήριξη του Στέιτ Ντιπάρτμεντ άρχισαν τη δράση».
Οι ΗΠΑ εξέφρασαν έντονη ανησυχία για τη διεξαγωγή των ρωσικών εκλογών, για τις οποίες η Κλίντον υποδήλωσε ότι δεν ήταν ελεύθερες και δίκαιες.
ΠΗΓΗ: newscode.gr

4 σχόλια:

........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

ΧΟΝΤΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Ο Πούτιν κατηγόρησε ευθέως τις ΗΠΑ και την Χίλλαρυ για χρηματοδότηση των δήθεν εξεγερμένων, μετά τις ρωσικές εκλογές, με εκατομμύρια δολάρια.
Είπε μάλιστα ότι θα υποστούν βαρύτατες συνέπειες εκείνοι που δημιουργούν πολιτική αναταραχή στην Ρωσία υπέρ ξένης κυβέρνησης, κατηγορώντας έτσι τους κουλτουριάρηδες και τους αριστεριστές ότι προωθούν τα σχέδια των ΗΠΑ.
Το μυαλό μας βέβαια πήγε αμέσως στους Έλληνες πολιτικούς, που δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν τέτποια δήπωση όταν οι ΗΠΑ τους τιμωρούν με στημένες εξεγέρσεις.
Πάντως αν συνεχίσουν έτσι οι Αμερικάνοι, θεωρούμε βέβαιο ένα πρώτο στρατιωτικό πλήγμα από τον Πούτιν.
Όσον αφορά τους δήθεν εξεγερμένους, που τόσο προωθήθηκαν από τα δυτικά ΜΜΕ, επρόκειτο, σύμφωνα με ρωσικές πηγές, για μερικές εκατοντάδες νοσταλγούς της αιμοσταγούς κομμουνιστικής χούντας, που κρατούσε την Ρωσία υπόδουλη της άθεης νέας τάξης.
.......................

ΡΟΜΠΑ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΔΕΙΧΝΑΝΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΡΩΣΙΚΕΣ. ΒΙΝΤΕΟ
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2011 22:18

http://www.youtube.com/watch?v=7EZJQiAlxio&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΟΣΟΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ...

Ανώνυμος είπε...

Μπα δεν το νομίζω ! Ο κοντός δεν μασάει ! Ας υπάρξει και λίγο αντίλογος. Μακάρι να είχαμε και εμείς ενα Βλαδίμηρο ! Που ομως ! Έχουμε ΓΑΠ καλό ε;

LiZard είπε...

κατι μου θυμιζει αυτο (Κυπρος 2004 - Δημοψηφισμα Παπαδοπουλος) οταν τα Αμερικανακια εδωσαν περιπου 40 εκ. για να προωθησουν το ΝΑΙ (ΔΗΣΥ και μη). Στο τελος "εχασαν" και ακομα και οι ιδιοι οι Αμερικανοι δεν ηξεραν που ακριβως πηγαν τα περισσοτερα απο αυτα τα λεφτα.