Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Είσαι ανεπιθύμητη στη χώρα


Δε ξέρετε τι χαρά ένοιωσα σήμερα που είδα τη Διαμαντοπούλου να χάνει το αγέρωχο στυλάκι της και να φωνάζει στο βουλευτή του ΚΚΕ μέσα στη βουλή Έλεγε ότι εγώ είμαι υπουργός και σεις βουλευτής να αφήσετε το τσαμπουκά και όπου σας παίρνει Αχ Αννούκλα πανούκλα γιατί τόσα νεύρα ; η λέσχη δε σε στηρίζει; Τα...
περίμενες αλλοιώς όταν έλεγες τα ίδια με το σημερινό βουλευτή και χειρότερα όταν ήσουν αντιπολίτευση αποτυχημένη Αννα; Όταν ήταν η Γιαννάκου ή ο Σπηλιοτόπουλος στη θέση σου έλεγες μπούρδες ευγενικές και συ η Ράπτη για να παίρνετε; Τι λόγια είναι αυτά; Τσαμουκάς δε σε παίρνει; εγω΄είμαι υπουργός και... εσύ βουλευτής; Λέξεις που δείχνουν τη χαμηλή ταπεινή καταγωγή της, την ανικάνότητά της, για αυτό έχασε τη ψυχραιμία της, και μεγάλη αλαζονεία που τιμωρείται, χουντικιά χωριάτισσα. Είσαι ανεπιθύμητη στη χώρα, στην τηλεόραση, στο υπουργείο. Ασε τους τσαμπουκάδες και φύγε!!! Μαζί με το γιό σου αποτυχημένη !! δε σε θέλει ο λαός! ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥ!
Πηγη 

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΑΝΝΟΥΛΑ-ΠΟΥΤΑΝΟΥΛΑ-ΞΕΚΩΛΟΥΛΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πές τα φίλε, έχω τόση οργή για την κυβέρνηση, αλλά για αυτήν εδώ ίσως και να είναι το μεγαλύτερο μίσος που έχω αισθανθεί στη ζωή μου!

Γιατί αυτή η βρωμερή χουντικιά χωριάτισσα , προσπαθεί να στερήσει στα Ελληνόπουλα, τα πολυτιμότερα αγαθά, : τη γνώση και τη μόρφωση!

Να σαπίσεις στον επάνω κόσμο, προδότρα !

Ανώνυμος είπε...

Ψαχτε και οι 301 προδοτες σπηλιες για να κρυφτειτε.Το μισος και η οργη του λαου ειναι τετοια που θα σας παρει ο διολος και θα σας σηκωσει.......Μετα να σε δω τι σκατα υπουργος εισαι???????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

ai mori amorfoti pou thes na eisai kai ipourgos pedias ipourgos parapedias kai idiotikwn panepistimiwn tha eprepe na legese kariolara

Ανώνυμος είπε...

ίσα μωρή λινάτσα έκανες τα παιδιά μας να διαβάζουν μια ψεύτικη Ελλάδα...

Ανώνυμος είπε...

σιχαμερο βρωμοσκυλο....σκετη αηδια...πατσαβουρα

Ανώνυμος είπε...

Κάτι κροκοδειλοι στον Αμαζονιο πεινανε πολυ. Λενε να την βαλουμε στις αποσκευες της αεροπορικης της Βραζιλιας και να τους την στειλουμε. Θα κανουνε Πάσχα απο τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε φιλε στους κροκοδειλους τι σου φταινε τα ζωντανα??? αυτη δεν χωνευεται με τιποτα......Αυτη και ολοι η παρεα της θελουν δεσιμο γδαρσιμο και ραντισμα με αλατι.Μονο νερο για να ζησουν λιγο περισσοτερο και να υποφερουν περισσοτερο μεχρι να ψωφησουν δενενοι.

Ανώνυμος είπε...

ολο λογια λογια λογια απο πραξεις τιποτα ολοι περιμενουμε να αρχισει καποιος αλλος ειμαστε κοτες.και ολοι ξερετε το λογο...........

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ειναι γνωστο πως...
η αγαμια δημιουργει παρενεργειες...
Εγκεφαλικη δυσλειτουργια, αποπροσανατολισμο...
Μα η πιο κοινη παρενεργεια ειναι...
Τα νευρα και οι φωνες.
Ζητουνται εθελοντες...
Διευκρινιζω μονο πως...
Δεν γνωριζω αν υπαγονται(οι εθελοντες)...
στα βαρεα και ανθυγιεινα!!!

Ανώνυμος είπε...

Σκύλα είσαι και υπουργός? Στον άλλο κόσμο που θα πάς να δούμε τί θέση θα κατέχεις.

Ανώνυμος είπε...

MVRH POYTANA KAI SENA DEN SE PAIRNEI ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ.ΑΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

εχει μαστερ στο πιπα κοκο η κυρια

Ανώνυμος είπε...

Η Αννούλα είναι καλό κορίτσι στά όργια της Μπίλντερμπεργκ, τα φτήνει, δεν τα καταπίνει

e-ego είπε...

Ωραία όλα αυτά.
Θα...συμφωνήσω.
Αλλά...υπερασπίζεστε το κομμουνόπανο;
Είστε με το κομμουνόσκυλο;
Τελικά,
χαζοί είστε όλοι ή κομμουνιστικό blog παρακολουθώ;

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑ ΦΙΛΕ...ΞΥΠΝΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ....ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ...ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ...Ε ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑ

e-ego είπε...

Ποια δικαιοσύνη ρε μεγάλε;
Για δικαιοσύνη μιλάνε και μιλάμε;
Ή μήπως εσύ κι εγώ θα αποδώσουμε δικαιοσύνη;
Και ποιος σου είπε ότι δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι αχρωμάτιστη και ακομμάτιστη;
Σε ποια χώρα ζεις και ποιο έργο βλέπεις;
Στο φινάλε, διαφωνώ κατά 99% με την κυρία μπίλντεμπεργκ αλλά εδώ είναι το 1% που θα συμφωνήσω με χειροκρότημα.
Και για πές μας ρε φίλε, που διαφωνείς επί της ουσίας και επί της συγκεκριμένης διαφωνίας τους;
Είσαι με τον Παφίλη;
Δεν έπρεπε να τα χώσουν κάποια στιγμή στα κομμουνόπανα;
Αυτό μ'ενδιαφέρει εδώ.
Στο κάτω-κάτω μόνο το ΛΑΟΣ και ο Άδωνις τους γαμεί και τους δέρνει.
Το δικό σου κομματάκι ποιο είναι;
Είσαι...ανεξάρτητος;
Δεν παίρνεις θέση;
Έχεις ακούσει ότι ο σιωπών δοκεί συναινείν;
Αυτό κάνει ο ΜΗ λαμβάνων θέση.
Άντε ρε..."αγανακτισμένε"...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΡΙΟ ΓΑΜΗΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΙΝΑ ΑΝΕΤΑ ΓΙΑ ΘΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΑΖΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΗ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΟΙ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΡΩΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΠ ΕΞΩ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 7,44 ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΞΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΡΙΖΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΣΔΡΥΣΕ ΕΝΑ ΧΟΥΝΤΟΠΑΣΟΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

«Φύσιν πονηράν μεταβαλείν ου ράδιον»...

Κατά τους Times του Λονδίνου, η Bilderberg είναι «μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που, αργότερα, διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν» (The Times, 12-7-1977).

Σκοπός της Bilderberg είναι να συντονίζει τις δράσεις των κατόχων της οικονομικής ισχύος στη Β. Αμερική και την Ευρώπη, με τρόπο ώστε να διασφαλίζεται αφενός ο κοινός στόχος τους (δηλαδή, η εδραίωση των συμφερόντων τους και ο έλεγχος των πληθυσμών) και, αφετέρου, η εναρμόνιση της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής κάθε χώρας με τους σχεδιασμούς του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) και του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (NSC) των ΗΠΑ.

Οι «καλεσμένοι» επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, δεσμεύονται με την «υποχρέωση της σιωπής» και απαγορεύεται να μιλήσουν ιδιωτικά ή δημόσια για τις συνεδριάσεις.

Όσοι απ’ αυτούς είναι πολιτικοί απαγορεύεται να ενημερώσουν τα Κοινοβούλια των χωρών τους. Αυτό δημιουργεί ένα μείζων πολιτικό και ηθικό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι καθ’ υπόθεση εκλεγμένοι εκπρόσωποι των συμφερόντων ενός λαού καθίστανται φορείς των συμφερόντων ενός άτυπου ιδιωτικού υπερεθνικού οργανισμού.

Όσοι απ’ αυτούς είναι πολιτικοί απαγορεύεται να ενημερώσουν τα Κοινοβούλια των χωρών τους.
Αυτό δημιουργεί ένα μείζων πολιτικό και ηθικό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι καθ’ υπόθεση εκλεγμένοι εκπρόσωποι των συμφερόντων ενός λαού καθίστανται φορείς των συμφερόντων ενός άτυπου ιδιωτικού υπερεθνικού οργανισμού.

ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ
2009 Βουλιαγμένη Αθήνα

Ντόρα Μπακογιάννη , Ελλάδα (υπουργός Εξωτερικών) Dora Bakoyannis,Greece (Foreign Minister)

Αννα Διαμαντοπούλου , Ελλάδα (βουλευτής ΠαΣοΚ) Anna Diamantopoulou, Greece (PASOK MP)

Ι. Παπαθανασίου , Ελλάδα (υπουργός Οικονομίας) I. Papathanasiou,Greece (Minister of Finance)

Γ. Αλογοσκούφης , Ελλάδα (πρώην υπουργός) G. Alogoskoufis,Greece (former Minister)


Γ. Δαυίδ , Ελλάδα (επιχειρηματίας, πρόεδρος Coca-Cola 3Ε) C. David, Greece (businessman, president Coca-Cola 3E)
......................

Η Λέσχη λειτουργεί με οικονομικά συμφέροντα και προκατασκευασμένες κατευθύνσεις, και θεωρείται εδώ και πέντε δεκαετίες, η κατευθυντήριος γραμμή της παγκόσμιας οικονομίας, που αποφασίζει γιά το πολιτικο-οικονομικό μέλλον του πλανήτη μας.

Α! ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ, ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ.ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΜΑΝΤΑΜ ΚΑΒΑΛΗΣΕΣ ΚΑΛΑΜΙ. ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

e-ego μας τα χεις πρίξει με την ηλίθια αντικομουνιστική σου προπαγάνδα. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Στο διάολο και ο Κομμουνισμός! και το ΚΚΕ! και το ΛΑΟΣ! Ρε μαλάκα...ξύπνα! Τέλειωσε ο ψυχρός πόλεμος! Πάρτο χαμπάρι! Ο κομμουνισμός είναι νεκρός! Το ίδιο και η ηλίθια προπαγάνδα σου. Α ρε πούστη, σε λάθος μέρος και εποχή γεννήθηκες για να μας τα πρίζεις...ΒΛΑΚΑ! Δεν υποφέρεσαι!

Ανώνυμος είπε...

που ειναι η εγληματικοτητα που ειναι αυτοι με τις κουκουλες γιατι δεν πηγαινουν στα σπιτια τους να τους καθαρισουν.εχει και γιαυτην ο θεος θα τις κανει δωρακια στην αλλην ζωη.

e-ego είπε...

5:06 π.μ. εγώ σου φταίω;
Εσύ μπορεί να αφορίζεις και να στέλνεις εκεί που στέλνεις τον κομμουνισμό (λαμπρά κι εγώ μαζί σου)
όμως αυτός είναι εδώ, οργανώνεται, προσηλυτίζει, καπελώνει, δέρνει, απειλεί, ετοιμάζει το νέο ΕΑΜ (διάβασε δηλώσεις Αλέκας-Αλέξη)
και μετά σου φταίω εγώ;
Κοιμήσου εσύ...
Και ονειρέψου...
Είναι καλλίτερα από το να κάνει τέτοια κριτική νηπιαγωγίου συκγρίνοντας κκε και ΛΑΟΣ.
Αν μη τί άλλο δείχνει ανοησία.
Άντε, πήγαινε στο γήπεδο, για κει σε βλέπω.
Παοκάρα; Ολυμπιακάρα; Τί;
Επειδή τέτοιες βλακείες, μόνο ποδοσφαιρόπληκτοι τις θεωρούν κριτική.
Μήπως έχεις καμμιά πρόταση να ακούσουμε; Μπα ε;

e-ego είπε...

Φίλε 10:50 μ.μ. έχεις δίκιο.
Απλώς ο ένας εχθρός μου στράφηκε προς στιγμήν εναντίον του άλλου εχθρού μου κι αυτό οφείλω να το εκμεταλλευτώ.

Φίλε 1:37 π.μ γιατί έχεις πρόβλημα; Αριστερός είσαι; Αν ναι είσαι και εναντίον της Ελλάδος. Αριστερός και φιλέλλην ΔΕΝ γίνεται. Όποια προσπάθει "Εθνικής Συμφιλίωσης"¨έγινε αυτοί οι κοπρίτες την εξέλαβαν ως αδυναμία και ιδού τα χάλια μας. Να οργανώνουν λέει νέο ΕΑΜ.
Τί άλλο θέλεις για απόδειξη; Δεν φτάνουν τόσα χρόνια αριστεροκρατείας;
Χθες πάλι έκαψαν το βιβλιοπωλείο του Αδώνιδος τα αριστεροκομμουνόπανα...
Οκ να αφήσουμε τα κόμματα κάτω. Τί προτείνεις; Τί πολίτευμα προτείνεις; Ποιος και πως να κυβερνήσει τη χώρα;

Φίλε 1:41 π.μ. άσε την να ανέβει κι άλλο. Όσο πιο ψηλά καβαλάει το καλάμι, τόσο κινδυνεύει να της μπει στον κώλο. Άστους να φαγωθούνε μεταξύ τους.