Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ NOBLE ENERGY


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των AegeanTimes.gr το πλοίο της Αμερικανικής εταιρίας Noble Energy, θα βρίσκεται εντός 15 λεπτών στην ΑΟΖ Κύπρου. Σε αντίθεση με όσα λέγονταν ή γράφονταν για επικείμενη έλευσή του την ερχόμενη εβδομάδα, το πλοίο και η εταιρία, εξέπληξαν τους πάντες αφού στις 15:20 ώρα
Ελλάδος θα βρίσκεται ήδη στην θαλάσσια περιοχή όπου θα εκτελέσει έρευνες για πετρέλαιο.

Το γεγονός αυτό, πέρασε απ ότι φαίνεται κάτω από την μύτη των Τούρκων, αποδεικνύοντας έτσι ότι η Τουρκία δεν ασκεί καμία επιρροή και έλεγχο στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου, μιας και «έχασε» ολόκληρο πλοίο από τα «ραντάρ» της.

Στην ουσία, η άλλη πλευρά δείχνει αποφασιστικότητα και συνάμα επιταχύνει τις εξελίξεις σε αντίθεση με όσους υποστήριξαν την τελευταία εβδομάδα ότι θα υποχωρήσει μπροστά στους εκβιασμούς του Ερντογάν!

Πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ηγεσια της Τουρκιας ειναι μελος της σατανικης οργανωσης που εχει αποφασισει τον διαμελισμο της. Ολα αυτα ειναι ενα σεναριο που ακολουθειται με σχολαστικοτητα, και οι προκλησεις των Τουρκων ειναι ψευτοπαλικαρισμοι.

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμαζονται να κανουν την μαλακια αλλα θα φανε σουντζουκ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

gi auto oi amerikanoi dhlwsan oti to petrelaio tha moirastei me t pseudokratos...auto pou thelan oi kwlotourkoi to pirane...ksupniste.kai twra pane g kastelorizo..

Ανώνυμος είπε...

αποκλειστικο;;;ολο το ιντερνετ το εχει θεμα και μολις το ειπε και ο ΣΚΑΙ στο δελτιο ειδησεων!οσο για το θεμα αυτο καθ'αυτο,εχει πολυ μεγαλη "ουρα" η ιστορια και οι τουρκοι δεν θα κατσουν με σταυρωμενα χερια,εχουν αρχισει να κανουν "επιθετικες"προς το Ισραηλ συμφωνιες με τις ομορες αραβικες χωρες,-Αιγυπτο-Τυνησια,-Λιβυη(ισως)-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ-ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ,ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ(στο παρασκηνιο) ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΙΡΑΝ!!οποτε, το οτι η Δυση και το Ισραηλ ειναι φοβητρο και οι Τουρκοι θα "γαβγισουν αλλα δεν θα δαγκωσουν",δεν με πειθει....κοντος ψαλμος αληλουια,αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα παρει ασχημη τροπη το πραγμα και δυστυχως ειναι στην αυλη μας και οπως και να το κανεις,οταν στην αυλη σου εχεις φασαρια δεν μπορεις να κατσεις αμετοχος......