Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Εβραιοι , χαράτσι και εκκλησια



ΡΕ ΤΙ ΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ; (ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΆΤΕΙ ΤΟΥΣ...
ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ( ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ COCA COLA 3E
ΚΛΠ) ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΕΜΕΙΣ) ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;
Το πολιτικό κατεστημένο κατέστησε το Κ.Ι.Σ. Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και ακόμη γιατί η κυβέρνηση της Ν.Δ. ψήφισε το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κ.Ι.Σ. αποκτά δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.
«ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ».

Μην ξεχνάτε οτι τα λεφτά στην εκκλησία στο παγκάρι εμεις τα ρίχνουμε δεν μας αναγκάζει κανεις



Aναγνώστης

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε, η Coca Cola προσφερει ενα προιον το οποιο εσυ αγοραζεις. Τα λεφτα που εχει η εκκλησια ειναι δικα σου κ δικα μου, Δηλαδη του ΛΑΟΥ. Αμα δεν βοηθησει τωρα η εκκλησια ποτε θα το κανει μου λες?? Κ σου εξηγω να "βοηθησει" δηλαδη να επιστρεψει πισω μερος απ τις δωρεες των πιστων.

*Φτανει ποια με ολων αυτων των πλουτο κ χρυσο που διαχειριζονται. Τους υπερασπιζεσαι κιολας.
**Που ειναι ρε ο αρχιεπισκοπος?? Τον εχεις κουσει ποτε να μιλαει τωρα?? Ο Κοσμος πιναει κ εσυ μ λες για θρησκειες κ εβραιους.
***Σου εβαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο να πας να αγορασεις Coca Cola???

Ανώνυμος είπε...

Κ.Ι.Σ. ΜΆΙ ΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΤΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΝΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ;ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΕ 2:32 ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ 2.32 ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑ?? ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΝΩ Η ΚΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΖΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΤΕΙΘΕΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ (ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΗΓΕΣΙΑ), ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

οι συναγωγες, τα τζαμια, οι ναοι των ιεχωβαδων και ολων των παραθρησκευτηκων οργανοσεων στην ελλαδα θα πληρωσουν η παλι με την ελληνικη εκκλησια τα βαλαμε. ξυπνατε μην αναπαραγεται οτι ακουτε απ τα λαμογια.

Ανώνυμος είπε...

OI ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΆΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΟΧΙ! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αφορμή ήταν αυτό ,για τις διάφορες σέκτες του διαδικτύου , αποτελούμενες απο αρχαιολάτρες Νεοναζί αλλά και αναρχικούς νεοπαγανιστές.. όπως και αυτούς που συνδυάζουν λατρεία ειδώλων..και χριστιανσιμό..κοινώς Νεποχητικα αποβράσματα.. να ασχολήθουν πάλι με την Κακιά Εκκλησία και τον Κακό Χριστιανσιμό....

Η καραμελίτσα σας έχει παλιώσει!
Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως το 1994 μετά από Εισαγγελική έρευνα ήρθε στην δημοσιότητα εντολή των Σαηεντολόγων να περάσουν στους Έλληνες τον διαχωρισμό κράτους εκκλησίας ...με πρόσχημα τα ανθρώπινα δικαιώματα!!

Ε λοιπόν θα πάρετε κάτι με΄γαλο και μακρύ! Η ορθοδοξία ήταν είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι απ την ισοτρία της Ελλάδας, είναι έννοιες αλληλένδετες...

Οι Τακτικές του κόβε ράβε τα κείμενα της Παλαιάς και Καινής Διαθήκης για να δείξουν κάποιοι το μίσος και καλά εναντίον του Ελληνισμού είναι παλά μια τακτική γκέιμπελς που ως γνωστόν οι ναζί μονο χριστιανοί δεν ήταν...!! Λοιπόν, σιωνιστικά ανθελληνικά αποβράσματα αφήστε κάτω την Εκκλησία, την Ιστορία της Ελλάδας, τους Ελληνες και άντε σε κανέναν Εβραίο Ραβίνο να σας μάθε γιόγκα και διαλογισμούς γιατί όπως είναι γνωστό .... η Νέα Εποχή και όλο το ανθελληνικό συνάφι από εκεί εκπορεύεται.

Ορθοδοξία τσούζει και πονάει... όπως και η Εκκλησία...όπως και το Βυζάντιο που τόσο σας καίει και σπάζεστε μέχρι αηδίας!!

Η Αλήθεια είναι μια και ότι και να κάνετε, όσο οργανωμένοι και να είστε ακόμη και με βάρδιες σε διάφορα φόρουμς ... οι παρλαπίπες σας μένουν εντός ίντερνετ γιατί έξω από αυτό δεν σας παίρνει κανείς στα σοβαρά...στην καλύτερη περίπτωση ο κόσμος θα σας κυνηγάει..μόλις καταλάβει ότι είστε απλά όργανα της Κάθε σιωνιστική ςκυβέρνησης!!!!!

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας.... Ορθοδοξία, Εκκλησία, Χριστιανισμός δεν θα τα εξαλέίψεται ποτέ απ τους Έλληνες...! Δεν τα κατάφεραν οι τουρκαλάδες 400 χρόνια... εσείς τα σιωνιστικά απόβλητα νομίζεται ότι θα τα καταφέρεται;;;;;;;

Τι είχε πει ο Γέροντας Παίσιος;;;Ούτε 75 χρόνια δεν θα αντέξεται....κοντά είναι η ώρα σας και η ώρα μας για ξεσκαρτάρισμα!!!!,

Περαστικά και ξυδάκι..

Anvas είπε...

Ετσι ειναι αδερφια.
Στην εκκλησια ριχνεις τον οβολο σου στο παγκαρι οποτε θελεις και επειδη ειμαι ενας απο αυτους, εχω το δικαιωμα να συμφωνω με την διαχειριση και ολα τα ιδρυματα που συντηρει, ολα τα συσιτια που μοιραζει καθημερινα, και ολο το φιλανθρωπικο εργο της. Δικαιωμα μου. Οι υπολοιποι που δεν συμφωνειτε απλα μην ριχνετε τιποτα. Παρ΄ολα αυτα οταν χρειαστειτε την συνδρομη της μπορει και να την εχετε...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΟ 2.32 ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΑΤΕ.
ΠΕΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΜΕ.
ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 5 ΝΩΜΑΤΑΙΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΖΥΓΩΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ.
ΟΣΟ ΒΑΡΑΤΕ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΕΤΕ.
ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ, ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗΝ ΚΥΡΙΟΥ.
ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο Γ. ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ.(ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑ)
Α! ΚΑΙ ΠΟΥ ΄ΣΑΙ ΠΕΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΄ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΣΘΕ ΣΑΝ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ.
IC+XC=NIKA

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...
...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...

........ΕΥΖΩΝ........

Ανώνυμος είπε...

Λέτε ότι Αγαπάτε την Ελλάδα και ασχολείσθε ακόμη με
Εβραίους Θεούς.Διαβάστε να ξεστραβωθείτε για την υπονομετικη στάση των Εβραιοχριστιανών στην επανάσταση του 1821 ,για τους προσκυνημενους εβραιοχριστιανούς παπάδες του Φαναρίου ορκισμένους εχθρούς της επανάστασης
για να μη πάμε παραπίσω στο σκοταδισμό που σκόρπησε στο κόσμο ο Εβραιοχριστιανισμός που υποστηρίζετε.

Ανώνυμος είπε...

4:43 Δεν ειναι τιποτα φιλε μου θα σου περασει οταν χαθει ο ψευτικος κοσμος απο μπορστα σου και δεις καταματα ποιον αποκαλεις εβραιο Θεο.Καλην απολογια επι του φοβερου βηματος.

Ανώνυμος είπε...

@ ΠΡΟΣ 4.43 (ΜΑΣΟΝΑΚΙ;;;)
ΑΚΑΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΣ ΘΕΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΤΑΙ ΟΥΚ ΕΧΟΥΣΑ ΑΡΧΗΝ.
ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΔΕ Ο ΠΑΝΣΘΕΝΗΣ ΟΥΣΙΟΥΤΑΙ ΛΟΓΟΣ.

..........ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ............

Ανώνυμος είπε...

4.54
Πρέπει να έχεις καβατζάρει τα 80.
Δεν πας ρε παππού μέχρι το Μεταξουργείο να ρίξεις αν μπορείς καμμία πιστολιά τώρα που λόγω κρίσης έχει φτηνίνει το μουνί.δεν θες πολλά 15 ευρώπουλα φτάνουν

Ανώνυμος είπε...

4:43 καμία άλλα προπαγανδιστική λαμακια του γνωστού σιωνιστικού ανθελλινκού συναφιού σου έχεις να μας αραδιάσεις.;;


Ελλάδα, Ορθοδοξία ήταν και θα είναι για πάντα μαζί!
Εβραικά παραμυθάκια που αραδιάζεις άντε άλλου !!!!

Αλλα τι να περιμενει κανεις απο νεοπαγανιστες σιωνιστες εκγαθετα οργανα του σιωνισμου και των εβραιων;;;;...

Σπαζεσται με την Ορθοδοξια;;;;;;;;;;....
Στην μαπα θα την τρώτε δια παντός. Η Νίκη είναι του Χριστού , των Αγίων, της παναγίας...και όχι των ψευτοειδώλων και του κάθε λοβοτημεμενου σαηεντολογου ανθελληνα καρασιωνιστη που το παιζει ''Ελληνας''...

Εξάλλου πάντα εσείς οι Σιωνιστές Εβραίοι μισούσατε τους Χριστιανούς...!!!!

Και επειδή ως γνωστόν η αλήθεια σας πονάει, όπου αλήθεια βάλε Ορθοδοξία, συκοφαντείται ,διαστρεβλώνεται και χρησιμοποιείται κάθε ύπουλο μέσον για την εξάλειψη του χριστιανισμού...

Σαν τα κυβερνητικά παπαγαλάκια!!!! Ίδιο συνάφι είστε..ανθέλληνες, σιωνιστές, εβραιοδουλοι , θύματα που γίνεστε θύτες!!!

Φυσικά ξέρετε πως αν αποξηλώσεται τον Χριστιανισμό από τους Έλληνες... απ την ιστορια τους, καταργήσετε τους θρησκευτικούς ορκους, καταργήσετε την βάπτιση , καταργήσετε τον αγιασμό, τις εικονες... ουσιαστικά καταργείται την ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ταυτότητα των Ελλήνων... αυτό που θέλουν οι Σιωνιστές Εβραίοι...δηλαδή αυτό που θέλετε εσείς...οι σιωνιστές εβραίοι της Νέας Εποχής....και για να το πετύχετε αυτό προβάλλεται.... Το σαπισμένο και ανύπαρκτο 12θεο που είχαν ήδη απορίψει οι ΈΛΛΛΗΝΕΣ και σας έιχαν δώσει κλώτσο! Προβάλεται όπως ο ραβίνος Εβραίος Φρίζις τον διαλογισμό, την γιόγκα και όλα τα ανατολίτικα πρακτικά... ως μέθεο αυτο θέωσης!!!

Δηλαδή ο κάθε άνθρωπος ειναι θεος! Αυτό δεν έλεγε και ο διάβολος στον Αδαμ και την Ευα;;.ότι θα γίνουν θεοί αν φάνε το μήλο..

Έτσι και σεις σαν όργανα των σιωνσιτών σατανοκίνητων εβραίων .... λέτε να δοκιμάσουμε την λατρεία των ειδώλων, την γιόγκα, τον διαλογισμό και να ξεγράψουμε την Χριστιανική ιστορία μας...για να γίνουμε θεοί!!!


Που σαι φιλαράκο, εσύ και όλο το συνάφι σου... το σιωνιστικο ανθελλικο συνάφι σου θα φρίξετε και θα βγάζετε αφρούς απ το στόμα διότι πολύ απλά:
1) Η Ορθοδοξία ήταν είναι και θα είναι βαισκό κομμάτι της Ιστορίας της Ελλάδας και όλων τνω Ελλήνων...! Αυτή βοήθησε στην τουρκοκρατία, το 21 , το 40 και σε όλα τα ιστορικά γεγονότα...εκεί βασίστηκαν όλοι οι αγωνιστές του Εθνους!

Και όποιος τολμούσε να προσβάλλει το Εθνος, την Θρησκεία, την Οικογένεια, τους Θεσμούς οι μεγάλοι μας αγωνιστές τους κόβαν το κεφάλι!!!

1) Ορθοδοξία=Πολιτισμός, απελευθέρωση των παθών , απελευθέρωση του πνεύματος , ταπεινώτητα, ανδρεία ,αγωνιστικότητα!

2)παγανολάτρες, άθεοι=Σκοταδισμός,αναβίωση των παθών, αιμομιξίες, δολοφονίες...

Να αναφέρω και άλλα...

Άντε στον ρασσιά, καλόπουλο, και τα υπόλοιπα σιωνσιτικά παρτάλια που ως εγκάθετα όργανα έχουν βάλεθί να διαστρεβλώσουν την Ελλάδα, την Ορθοδοξία και να μας πλασάρουν την Νέα ΕΠοχή του σκοταδισμού....!!!


Πάρε να χεις τώρα και τουμπεκιάσου....φώναξε και για back ups... τα συντρόφια!!!

Ορθοδοξία η Θάνατος! Και σε όποιον αρέσει...όποιος δεν σέβεται , δηλαδή το άθεα νεοπαγανία που το παίζουν ελληνες...ενω στην πραγματικότητα είναι όργανα των σιωνιστών, θα τρώνε κράξιμο!! Ξύδια πολλά..!

Ανώνυμος είπε...

4:43 λέξεις όπως ''Εβραιοχριστιανών'' , ''Σκοταδιστές'' κ.α είναι λεξούλες τις οποίες χρησιμοποιούν κάτι Μασόνοι...όταν ζορίζονται....

Ουπςςςς....!!! Μην καρφώνεσαι.....

Ανώνυμος είπε...

5.08
Γιατί δεν παραδέχεσαι κάτι αυταπόδεικτο?Είπα ότι ο Θεός που επικαλείσαι είναι ΕΒΡΑΙΟΣ.Μήπως κάνω λάθος και είναι Κινέζος? ΕΒΡΑΙΟΣ είναι και με τη βούλα.Και λέω και εγώ που αισθάνομαι Ελληνας ότι δεν γουστάρω Κανένα ΕΒΡΑΙΟ ακόμη και αν είναι Θεός.Δεν τους πάω τους Εβραίους με τίποτα.Και εσύ ο φονταμενταλιστής με λες από πάνω και σιωνιστή.Να σε ρωτήσω κάτι εσυ σε τι διαφέρεις από τους Αγιατολλάχ.Ιδιος είσαι.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 5.28 ΑΝΤΕ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ
ΠΟΥ "ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ" ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ!!!
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ;;;
ΟΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ 'ΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ.!

ΜΑΓΚΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟ Κ.Ι.Σ.

Ανώνυμος είπε...

5:02 29 χρονων και περνω εωσφορικα κεφαλια...
απο τιμες και πιστολιες καλα τα πας.Μονο με 15 ευρο πουλας το κορμη και την ψυχη σου?

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ, ΤΑ ΔΥΟ ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ,ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ MADE IN ΓΙΑΧΒΕ! MHN ΜΑΛΩΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΑ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΕΩΣΦΟΡΟΥΣ!! ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Κ.Ι.Σ.ΕΙΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΙΤΕ ΤΖΑΜΙΑ,ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ,ΛΕΣΧΕΣ,ΜΑΝΤΡΙΑ,ΣΤΑΝΕΣ Κ.Τ.Λ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΒΛΕΠΩ;;;;;; ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ "ΠΟΙΜΝΙΟ";;;;;;
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ.............

alkis είπε...

Ασε που οι εβραιοι στις συναγωγες σφαζουν μωρα και πινουν το αιμα τους..............

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ...
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ,ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ? ..

Ανώνυμος είπε...

Οι εβραίοι δεν θα πληρώσουν γιατί τους προστατεύει η μασονία με την αναρχία και την κυβέρνηση

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ...ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΥΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ

Ανώνυμος είπε...

6.42 ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σπάζονται τα ανθελληνικά εβραιοσιωνιστικα κοπρόσκυλα που το παίζουν Έλληνες;;;...

Αναπαράγουν τις θέσεις Ανθελληνων συγγραφέων για τις 3 αβρααμικές θρησκείες...τουμπεκιάζοντας βέβαια να μιλήσουν για τους Εβραίους Σιωνιστές γαιτί τότε θα αποκαλυπτεί η πραγματική τους ταυτότητα...

Και το καλύτερο απ όλα...

Οι Εβραίοι Φυλετικά...Ασκεναζί +Σεφαραδείτες προέρχονται απ τους Χαζάρους...Τουρκικό φύλλο απ την Ασία . Εκεί λάτρευαν τον θεό Βάαλ, γενικότερα τα είδωλα, εκεί αναπτύχθηκε μετέπειτα ο βουδισμός, γιόγκα, και όλα τα σχετικά που μας πλασάρουν εως και σήμερα!!!!!

Κοινώς αυτοί που έρχονται εδώ και ομιλούν περί αποξήλωσεις του Χριστιανισμού, και τέτοια ψέμματα...είναι στην πραγματικότητα, στην καταγωγή τους, τούρκοι... η οποίοι δυστυχώς για τους Έλληνες ήρθαν εδώ πριν πολλά χρόνια.. και ονομάζοται ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' διαστρεβλώνοντας την Ορθοδοξία και το Ελληνικό Στοιχείο....

Τι να πει κανείς...!!!!

ΤουρκοΕβραίου Ανθελληνες Σιωνιστές που θα φέρουν τον Παγκόσμιο Δικτάτορα...που θα απελευθερώσει τον Κόσμο απ τον κακό χριστιανισμό...μαζί με τους εκλεκτούς που θα κάνουν γιόγκα και διαλογισμό.!!!!

Τα ανθρώπινα δικαιώματα που επικαλούνται αυτά τα εκτρώματα ισχύουν για όλους ΕΚΤΟΣ απ τους Χριστιανούς!!!Ο Αντίχριστος λένε είναι ο κάθε χριστιανός....!!!

Και δώστου να προσκυνανε είδωλα ..και δώστου γιόγκα... και έρχονται εδώ να πουν ότι είναι Ελληνες...χαχαχαχαχα

Τουρκοεβραίοι κόπροι εκτρώματα...!!
Δεν ξέρουν την τύφλα τους από αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, μιας και ότι διδάχτηκαν είναι από Εβραίους Σιωνιστές Συγγραφείς...!!!

Να ζούσε ένας Μακρυγιάννης, Κολοκοτρώνης, Καραισκάκης να δείτε που θα πηγαίναν όλοι αυτοί...!!!

Ορθοδοξία και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
Φρίξτε και άλλο... !! Σκυλιάστε σαν καλά όργανα των Εβραίων τουρκων σιωνιστων που είστε...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ 8:07 ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΑΛΑ-ΑΞΙΟΥΣ.ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΞ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΟΥ, ΣΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ. ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΙΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΦΩΣ?

Ανώνυμος είπε...

ZIOOON!...HELLOOO!
REMEMBER TRIPOLI...THIS IS KOLOKOTRONIS... HELLOOOO!!
ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΑ Ή ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

εισαστε κουφαλες

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ 12.32 ΕΙΜΑΣΤΕ ....
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ...

IC+XC+NIKA