Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ


Ο κύριος είναι αστυνομικός και ονομάζεται Σωκράτης Σιδηρόπουλος.

Ακούστε τι λέει στους συναδελφους του...



Δείτε το βίντεο...



Πηγη

61 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TI LEEI RE PAIDIA EIMAI STH DOULEIA KAI DEN EXW HXEIA?????? THA SKASW

Ανώνυμος είπε...

poios paraviazei ti?

Ανώνυμος είπε...

tous ta leei xyma aderfe...prodotes tous leei pou yperaspizontai mia anthelliniki kyvernisi kai pos orkistikan na ypiretoun to syntagma pou to pasok exei katalysei...

Ανώνυμος είπε...

oi astunomikoi einai exthroi mas oxi filoi mas

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

λιγοι απο αυτους ειναι πραγματικα εχθροι σας,δωστε τους την ευκαιρια πριν το ντου και θα το δειτε,και σεις θα βαραγατε ομοιδεατες σας αν ορμαγαν να σας φανε...λογω μιας στολης και ενος εκβιαστη πισω απο αυτην..

Ανώνυμος είπε...

και τα ματ και οι ενοπλες δυναμεις μας ειναι ΓΤΠ

ΑΝ λέω ΑΝ υπάρχει ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ (θα το πούνε συνταγματολόγοι αυτό) έπρεπε/οφείλαν να κάνουν κάτι

επαναλαμβάνω, ΑΝ έχει γίνει καταπάτηση του Συντάγματος ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ είναι και οι αξιωματικοί προδότες και δοσίλογοι

δεν έχω κάτι με τις ένοπλες δυνάμεις ή τις δυνάμεις ασφαλείας, το αντίθετο μάλιστα. Απλά ΜΑΛΛΟΝ δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους

Ανώνυμος είπε...

1 εκατομυριο ειμαστε ανεργοι κι αλλο 1 εκατομυριο θα μεινουμε ανεργοι...δουλειες δεν εχουμε...ολοι μαζι αν βγουμε στις πλατειες ολης της χωρας για μια εβδομαδα, θα τελειωνουμε με αυτην την προδοσια.
Επιπλεον, να θεσουμε συγκεκριμενα αιτηματα, οπως με δημοψηφισμα να διωξουμε την τροικα και το μνημονιο, να ελεχθει το δημοσιο χρεος, να θωρακισουμε την αμυνα της χωρας, να αναδιοργανωθει απο την αρχη ο κρατικος μηχανισμος και επιτελους να ξεκινησουμε εκ νεου την αναπτυξη της χωρας με νεους αξιολογους ανθρωπους και πανω απ'ολα πατριωτες

Modestus είπε...

Ναι και δεν είδες πως τον έγραψαν στα @@ τους. Μη χάσουμε τους μισθουλάκους μας, την θεσούλα μας έτσι. Κι ας είναι τα αδέρφια τους χωρίς δουλειά, ο πατέρας τους και η μάνα τους χωρίς φάρμακα και με κομμένη σύνταξη. Και όπως λέει ο φίλος με το μεγάφωνο ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. Άρα είστε αυτομάτως επίορκοι.

Ανώνυμος είπε...

τορα ρε με ταπολιβολα στο σινταγμα νασκοτοσουμε ολουσ τουσ βρο μο μπατσουσ κε μετα ντου στιβουλι να τουσ εκτελεσουμε ολουσ πριν ομοσ προτα τισ ικογενιεστουσ τα πεδιατουσ να τουσ κοψουμε τοκεφαλι ιδι μια ομαδα ινε ετιμι νο μιζουν τα οργια η μπατσι οτι ινε μακεσ θα θα νατοθουν η αφτι κεμετα ι ικογενιεστουσ τιν επομενι φορα στο σι ταγμα θα κατε βουν με χιρομβοβιδεσ τερμα ιμολοτοφ κειπετρεσ θατουσ γαμισουμε τομουνι που τουσ πεταγε δεν κανο πλακα

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια αφου τους ντοπαρουνε δερνουνε οτι και οποιον βρουν μπροστα τους και θολωνει το μυαλο τους πως να υπακουσουν το συνταγμα μετα μαστουρωμενοι?????

Ανώνυμος είπε...

εχισ απολιτο δικιο ολι μα ζισασ για θανατο

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ
ΣΚΥΛΙΑ-ΦΥΛΑΤΕ-Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

πολι σο στοσ

Ανώνυμος είπε...

ι πολιτικι τα εχουν γαμισι ολα τι κανουν ι ελινεσ γιαφτο τικανουν ρε πεδια

Ανώνυμος είπε...

τω να σκοτοσουμε τουσ μπατσουσ ινε πανεφκολο μετουσ πολιτικουσ τικανουμε καμια ιδεα

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

3.14 ,4.21 ,5.49 τουλαχιστον ρε μεγαλε βαζε κενα εκει που χρειαζεται για να μπορει ο αλλος να διαβασει!ελεος δηλαδη,αντε την ορθογραφια να την χεσω (χαιρομαι που δεν χρησιμοποιεις ελληνοαγγλικα τουλαχιστον) αλλα τα κενα οπου θυμασαι τα βαζεις και αμφιβαλλω αν κανεις διαβαζει τα σχολια σου!!ελεος!το διαβασες καθολου το κειμενο οταν το εγραψες?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο του!!!! Να και ένας που ξέρει τι ορκίστηκε και ποιον υπηρετεί...

fnous είπε...

Γι' αυτόν τον λόγο κάνουμε και μια ύστατη έκκληση στη Δικαστική Εξουσία να παρατήσει για λίγο το "ιερό" καθήκον της να μετράει τα φραγκοδίφραγκα των μισθών της και ν' ασχοληθεί και λίγο με τον νόμο.

Να ασχοληθεί και λίγο με την προστασία του Συντάγματος.

Να κάνει αυτό για το οποίο πληρώνεται να κάνει και να μην πληρώνεται γι' αυτό που κάνει.

Να καλέσει μερικούς πολιτικούς στα γραφεία της και να τους προειδοποιήσει για την παρανομία όλων αυτών που μεθοδεύουν.

Να τους απειλήσει ακόμα και με φυλάκιση με την κατηγορία της απόπειρας κατάλυσης του Συντάγματος και της ανατροπής του Πολιτεύματος.

Καλό θα είναι να χτυπήσει μερικά "καμπανάκια" για κάποιους μελλοντικούς πραξικοπηματίες, πριν αρχίσουν να χτυπάνε οι "καμπάνες" για όλους τους υπεύθυνους και άρα και για την ίδια.

------------------------------------
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

"Σχέδιο Καλλικράτης"... η υπέρτατη προδοσία

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ!!!

Μαριος είπε...

ΟΧΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!! ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ!! ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΗΜΑ ΑΡΕΣ ΑΝΑΞ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΕΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,ΕΥΤΗΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΓΟΝΕΙ....ΑΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

σκοτοστε ολουσ τουσ πολιτικουσ εδο και τορα ζουν ισβαροσ μασ περνουν μεγαλο μιστο και ιρονεβοτε ολουσ εμασ

Ανώνυμος είπε...

το κορανι καμερα να το κατουρατε ανεβασμα θα διτε τι εχι να γινι μετα πανε τα μουνοπανα ι πολιτικι εμισ θα το κανου με θακαι ολι η ελαδα σε μια ορα

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πάντως, όπως γράφεις ή βλαμμένος είσαι ή αλβανός. Δεν εξηγείται αλλιώς η γραφή σου.Τώρα όσο για αυτά που θέλεις να κάνεις στους "μπάτσους", πάρε φόρα και έλα. Θα περιμένεις στη σειρά όμως γιατί προηγούνται κι άλλοι βαρύμαγκες που θέλουν να βγάλουν τα απωθημένα τους. Έχω μια απορία. Εσείς όλοι που βρίζετε έχετε καν υπηρετήσει στρατό? Έχετε βάλει έστω για έναν χρόνο το ΕΘΝΟΣΗΜΟ πάνω σας? Γιατί εγώ όπως και πολλοί ακόμη "μπάτσοι", το τιμούμε και το υπηρετούμε το ΕΘΝΟΣΗΜΟ πολλά πολλά χρόνια. Εγώ προσωπικά πάνω από 22. Και έχω δώσει 2 φορές τον ιερό όρκο. Και τον τηρώ. Ειδικά το σημείο που λέει "να φυλλάτω πίστιν εις την Πατρίδα. Υπακοήν εις το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα Ψηφίσματα του Κράτους." Και ακόμη για όσους δεν το ξέρετε, κράτος υπάρχει καθώς και νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση να το διοικεί. Δεν σας κάνει η κυβέρνηση? Ούτε εμένα. Αλλά σαν αστυνομικός δεν δικαιούμαι να την ρίξω. Σαν πολίτης το οφείλω. Αφήστε λοιπόν τις μαγκιές σας κατά της αστυνομίας και του κράτους, και κάντε το χρέος σας όπως οφείλετε. Ξυπνήστε και προσέξτε τι ψηφίζετε!!!

Ανώνυμος είπε...

pola sygxaritiria se ayton ton anthrwpo....
Oloi oi mpatsoi den exoun katalavei tipota....
3upmate reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

na ipothesw oti tethike se diathesimotita meta e? kolokratos

Ανώνυμος είπε...

Οι αστυνομικοί είναι κομμάτι του Ελληνικού λαού. Κάποια ανώτερα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ταυτόχρονα και πράκτορες της CIA. Αυτό δυστυχώς είναι γεγονός. Μην πετάτε πέτρες στους αστυνομικούς. "Πετάξτε" τους λόγια που να θίγουν την αξιοπρέπεια τους. Μιλάω περισσότερο για τα ΜΑΤ.
Πείτε τους να μην δέρνουν τον συνταξιούχο πατέρα τους. Να μη δέρνουν τον Έλληνα εργάτη. Να μην δέρνουν τον διαμαρτυρόμενο Έλληνα πολίτη. Πείτε τους, πως υπάρχουν και πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό,όχι για να τον δέρνουν, αλλά για να τον προστατεύουν. Δείτε τι στάση θα κρατήσουν. Εάν εξακολουθήσουν να δέρνουν, είμαστε βέβαιοι, πως είναι και αυτοί εχθροί του Ελληνικού λαού. Ας τους θέσουμε προ των ευθυνών τους. Γιατί αυτό δεν έγινε μέρχι σήμερα.
Το σύστημα θέλει να τους πετάμε πέτρες για να στέκονται εχθρικοί απέναντι μας. "Πετάξτε" τους λόγια μπροστά στα μούτρα τους. Αυτό δεν είναι αδίκημα, ούτε μπορούν να σε συλλάβουν γι΄αυτό !!!
Μεγάφωνα μέσα στα αυτιά τους. Το μεγάφωνο στοιχίζει 7 Ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ. ΦΩΝΑΞΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΩΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΠΕΤΡΕΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ. "ΠΕΤΑΞΤΕ" ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΥΒΡΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΚΑΘΩΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΤΥΕΣ. ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "ΒΑΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙ".

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί παρατήρησαν, ότι παρά το ότι η μέση ημερήσια θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει λόγω της σταδιακής αποχώρησης του καλοκαιριού, ο Ήλιος "καίει" πολύ και προκαλεί έντονη εφίδρωση με την παραμικρή έκθεση σ΄αυτόν. Ακόμη και κατά την διάρκεια χειρονακτικών εργασιών σε στεγασμένο χώρο, επέρχεται ταχύτερα του συνηθισμένου εφίδρωση και κόπωση. Αυτό είναι αποτέλεσμα του αυξημένου βομβαρδισμού μικροκυμάτων από τον Ήλιο.
Το παγκόσμιο σύστημα των ΜΜΕ όμως, ασχολείται με την...χρεοκοπία του πλανήτη, με πρώτη την Ελλάδα πάντοτε που θα είναι λέει και η αιτία της παγκόσμιας οικονομικής κατάρευσης.
Σας λέω λοιπόν.
1. Δεν υφίσταται θέμα πραγματικής πτώχευσης του πλανήτη, αφού πτώχευση θα είχαμε αν δεν υπήρχαν ενεργειακοί πόροι και τροφές για την σίτιση του παγκόσμιου πληθυσμού.
2. Όλο το σώου, είναι τεχνητό για να φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση.
3. Όπως σας είχα πει αμέσως μετά την 10-6-11 και αυτό πιστεύω να το θυμάστε όλοι, το νέο όριο ορισμού της κάστας που θα κατασκευάση τον κλώνο, το λεγόμενο αντίγραφο, την εικόνα του θηρίου της Αποκάλυψης, ορίσθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.....
4. Πράγματι, περί τα τέλη Αυγούστου, προς επιβεβαίωση αυτών που σας είχα πει στις 11-6-11, δημιουργήθηκε δήθεν μέγα πρόβλημα νέας οικονομικής κατάρευσης της Ελλάδος και της Ιταλίας και βέβαια όλου του πλανήτη με όριο τις αρχές Οκτωβρίου οπότε και θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε την 6η δόση.
5. Αν δεν πάρουμε την 6η δόση, καταρρέουν τα πάντα, οπότε θα έχει επιλεγεί και η κάστα που θα βγάλει τον κλώνο.
6. Αν την πάρουμε, δεν θα έχει επιλεγεί ο κλώνος και προχωρούμε σε άγνωστο πεδίο. στο οποίο υποτίθεται οι δύο Αδελφότητες θα πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται, πράγμα δύσκολο, αν λάβουμε υπόψη την θυελλώδη προϊστορία τους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ...ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙ.ΔΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Προς τον αστυνόμο (κατά δήλωσή του)
14 Σεπτεμβρίου 2011 4:54 μ.μ.

Κύριε, ορκίστηκες δις “Υπακοήν εις το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα Ψηφίσματα του Κράτους”. Εγώ λοιπόν, ένας από τους απλούς καθημερινούς πολίτες αυτής της πατρίδας σε ρωτώ ΕΥΘΕΩΣ (νοερά και όλους τους συναδέλφους σου στις μονάδες πραιτοριανών της νέας τάξης): Γιατί διάολε, ορκίστηκες σε κάτι που δεν το πιστεύεις; Ή πιθανότερα –όπως προδίδουν τα γραφόμενά σου – σε κάτι που ουδέποτε κατανόησες τί είναι και ποιός ο ρόλος του; Αν είχες συνειδητοποιήσει την ευθύνη και τη δέσμευση του όρκου σου θα είχες αντιληφθεί το λόγο ύπαρξης του Συντάγματος. Δηλαδή κατοχύρωση και προστασία των δικαιωμάτων, της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας κάθε απλού Έλληνα πολίτη όπως και όλου του Ελληνικού Έθνους από οποιονδήποτε επιδιώξει να του τα στερήσει. Επίσης σε 22 χρόνια θα περίμενα να είχες συνειδητοποιήσει πως το κράτος οι νόμοι και τα ψηφίσματά του δεν είναι τσιφλίκι και ούτε κληροδοτείται ως τέτοιο από την προηγούμενη στην επόμενη Κυβέρνηση. Το κράτος ανήκει στον Ελληνικό λαό και μόνον. Ο λαός εκλέγει κυβερνήσεις ώστε να διαχειριστούν επωφελώς το κράτος του μέσα στα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και νόμιμα πλαίσια. Πηγή όλων των εξουσιών είναι ο λαός. ΌΧΙ οι εκάστοτε αιρετές κυβερνήσεις. Υπάρχουν καταγεγραμμένες δεκάδες ομολογίες έμμεσες και άμεσες περί κατάλυσης του Συντάγματος και αντισυνταγματικότητας των αποφάσεων της κυβερνητικής πλειοψηφίας στη βουλή (μόνο στο όνομα πια «βουλή των Ελλήνων») από πολιτικούς Έλληνες και ξένους, γνωμοδοτήσεις από νομικούς, συνταγματολόγους κλπ αλλά και μήνυση αποδεκτή από τη Δικαιοσύνη περί εσχάτης προδοσίας (ιατρ. Δημήτρη Αντωνίου). Ίσως φορούσες αντιασφυξιογόνο μάσκα και ούτε άκουσες ή είδες τίποτε από τα παραπάνω.
Εμείς λοιπόν οι Έλληνες βγαίνουμε στις πλατείες όχι απλώς διότι δεν μας κάνει η κυβέρνηση, αλλά γιατί υπακούμε στην ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματός μας (το οποίο και αυτό με αγώνες του Μακρυγιάννη και αίμα το αποκτήσαμε) 'Αρθρο 120 - παρ. 4 «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο σε οποιονδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.» Ο μόνος που ασκεί βία αυτή τη στιγμή και καταλύει το Σύνταγμα είναι η ίδια η κυβέρνηση μέσω των μνημονίων και υπό την προστασία συγκεκριμένων μονάδων της αστυνομίας που θαρρείς και πρότυπά τους είναι οι γερμανοτσολιάδες της κατοχής. Ιστορία και αγωγή του πολίτη δεν σας διδάσκουν καθόλου εκεί μέσα στις αστυνομικές σχολές; Εδώ ομολογώ ναι, έχεις ελαφρυντικό. Την διδακτέα ύλη την ορίζει η κυβέρνηση. Κατάλληλη ώστε να δημιουργείται τελικώς κάποιο απόθεμα «πρόθυμων» είτε εν αγνοία τους, είτε λόγω φυσικής ηλιθιότητας ώστε να αναλάβουν (όπως τώρα) ρόλο μπράβων της κυβερνητικής αυθαιρεσίας.

Όσο για σένα έχω κάθε λόγο να θεωρώ πως δεν σου κάνει η κυβέρνηση απλώς γιατί σου κόβει τα επιδόματα. Κατά τα άλλα τηρείς τον όρκο σου. Υποκριτικά και σχιζοφρενικά βέβαια ταυτίζοντας ως Ελληνικό λαό μία προδοτική κυβέρνηση που υφάρπαξε αισχρά την ψήφο του ώστε να σφετεριστεί νομιμοφανώς την εξουσία για να κουρελιάσει τα Συνταγματικά του δικαιώματα για να εκποιήσει τον πλούτο, το μέλλον και κάθε ελπίδα της χώρας του έναντι πινακίου φακής στους εργοδότες - εντολοδόχους της.
Υ.Γ. Όσο για την προτροπή σου περί αναμονής των επόμενων εκλογών κράτα την για τον εαυτό σου και όσους άλλους δειλούς σαν εσένα αποποιούνται των ευθυνών τους ως σκλαβογεννήματα. Διότι ως τότε το εθνόσημο για το οποίο κόπτεσαι δεν θα υπάρχει λόγος να το φέρεις στο μανίκι καθώς δεν θα υπάρχει ούτε Ελληνικός λαός, ούτε Ελλάδα. (Και οι Ναζί του Χίτλερ, έτσι για να ξέρεις, και αυτοί με νόμιμες εκλογές αναδείχθηκαν)

Φίλε στο 12:01 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Φωνή λογικής και σωφροσύνης.

Παναγιώτης Α. Σοροπίδης

Ανώνυμος είπε...

και οι αστυνομιοκοι ειναι προδοτεσ οπωσ και οι πολιτηκοι μασ! και αυτων η αγχονη πλησιαζει τερμα πια οι δικαιωλογιεσ η ειναι μαζη με των ελληνικο λαο που σαπιζουν στο ξυλο η μαζι μασ

Ανώνυμος είπε...

λυπαμαι αν το βλεπεις ετσι τοσο ρηχα φιλε 9.24
γιατι αν ηξερες ποιοι σε βαραγανε ή ποιοι βαραγανε τον κοσμο γενικοτερα θα γελαγες με την ανοησια σου αλλα επειδη δεν θες κατι τετοιο δες τι ειναι η συνθηκη Vensel,τοτε θα μαθεις τι ειναι και η συνεση σε οτι λες...
Εξαλλου οι κρατικοι λειτουργοι αυτο θελουν,να βλεπουμε την αστυνομια σαν μεσω εκτονωσης και να την σκαπουλαρουν οι ιδιοι.Οποτε αν θες μπες και ψαξε την εν λογω συνθηκη και τοτε ειμαι σιγουρος θα καταλαβεις πολλα.

Να σε βοηθησω και λιγο ομως,στην ΔεΘ υπηρχαν πολλοι με στολες παραλλαγης...

Ανώνυμος είπε...

Υδρογονάνθρακες

http://anax.20m.com/forum/aegean_oil.html

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!! ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,.. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.... http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=44228:2011-09-15-110000&catid=22:ellinides-fones&Itemid=200

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν μαζεύουμε υπογραφές; Για να καταφέρουμε κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Προς Παναγιώτη Α. Σοροπίδη
15 Σεπτεμβρίου 2011 3:25 π.μ.
Δεν γνωρίζω τις γνώσεις σου, τις σπουδές σου ή τις ιδιαίτερες ικανότητες που κατέχεις ώστε να μπορείς να κρίνεις μέσα από το σχόλιο μου αν πιστεύω ή αν έχω καταλάβει τι όρκο έδωσα και τι έχω συνειδητοποιήσει ή όχι στα 22 χρόνια που υπηρετώ τη πατρίδα. Μέσα από το δικό σου σχόλιο όμως πηγάζει ειρωνία, χολή και μίσος. Αισθήματα που θέλουν χρόνο για να αναπτυχθούν σε υγιείς ανθρώπους. Αν από το ύφος του σχολίου σου διέκρινα απλά οργή θα το καταλάβαινα και θα σε δικαιολογούσα. Όμως όχι. Δεν έχεις οργή. Σε καμία παράγραφο δεν σε βλέπω οργισμένο. Ρωτάς αν μας διδάσκουν ιστορία και αγωγή του πολίτη και αμέσως απαντάς μόνος σου ότι η κυβέρνηση φροντίζει "να δημιουργείται τελικώς κάποιο απόθεμα «πρόθυμων» είτε εν αγνοία τους, είτε λόγω φυσικής ηλιθιότητας ώστε να αναλάβουν (όπως τώρα) ρόλο μπράβων της κυβερνητικής αυθαιρεσίας." Γνωρίζοντας όμως ότι δεν είμαι "φρέσκος" αστυνομικός και την αστυνομική σχολή την πέρασα χρόνια πριν, είναι σαν να λες ότι και οι παλαιότερες κυβερνήσεις αυτής της χώρας δρούσαν κατ΄αυτόν τον τρόπο. Και δεν λέω ότι δεν δρούσαν. Αναρωτιέμαι όμως. Γιατί δεν υπήρχαν παλαιότερα αγανακτισμένοι? Τόσα σκάνδαλα έχουν ξεσπάσει τα τελευταία 20-25 χρόνια. Ο κυρίαρχος λαός γιατί δεν έβγαινε στους δρόμους μαζικά? Γιατί έστω δεν τιμωρούσε με την ψήφο του όλους αυτούς που καταπατούσαν το Σύνταγμα? Γιατί το μόνο που έκανε ήταν να ανακυκλώνει τους ίδιους ανθρώπους στην εξουσία? Εσύ που ήσουν τότε κύριε, τιμητή της πατρίδας? Μήπως σπούδαζες στο εξωτερικό και είχες πολύ διάβασμα ή μήπως είχες να διοικήσεις κάποιο τμήμα του δημοσίου με πολλεεεεεές ευθύνες και κατά το δικό σου "ίσως φορούσες αντιασφυξιογόνο μάσκα" ούτε άκουσες ή είδες τίποτε από τα παραπάνω? Στη συνέχεια του πονήματός σου μεταξύ άλλων με αποκαλείς δειλό. Γιατί? Επειδή είμαι πιστός στο καθήκον? Επείδη όπως ανέφερα στο αρχικό μου σχόλιο για την κυβέρνηση "σαν αστυνομικός δεν δικαιούμαι να την ρίξω"? Με το ίδιο σκεπτικό σου τότε είναι δειλοί και οι στρατιωτικοί που στα Ίμια για παράδειγμα δεν έκαναν αυτό που επίτασσε η στρατιωτική πρακτική και το εθνικό τους αίσθημα, αλλά προτίμησαν να υπακούσουν την πολιτική ηγεσία? Εκεί και αν υπήρχε κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος. Ο στρατός όμως όπως και η αστυνομία δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να κρίνουν και να αποφασίσουν πότε παραβιάζεται το Σύνταγμα και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Δεν είναι αυτή η αποστολή τους. (Λόγω μεγέθους, συνεχίζεται στο επόμενο σχόλιο)

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη και όταν υπάρχουν όπως λες "καταγεγραμμένες δεκάδες ομολογίες έμμεσες και άμεσες περί κατάλυσης του Συντάγματος και αντισυνταγματικότητας των αποφάσεων της κυβερνητικής πλειοψηφίας στη βουλή (μόνο στο όνομα πια «βουλή των Ελλήνων») από πολιτικούς Έλληνες και ξένους, γνωμοδοτήσεις από νομικούς, συνταγματολόγους κλπ αλλά και μήνυση αποδεκτή από τη Δικαιοσύνη περί εσχάτης προδοσίας (ιατρ. Δημήτρη Αντωνίου)." Έτσι ακριβώς. Αποδεκτή αλλά όχι δεδικασμένη. Και δεκάδες. Ακόμη και μπροστά στους μισούς Έλληνες που ψηφίσανε, οι δεκάδες είναι μειοψηφία. Όπως μειοψηφία είναι και οι χιλιάδες που βγαίνουν στους δρόμους. Από την καθημερινότητα γνωρίζω ότι οι αγανακτισμένοι είναι εκατομμύρια. Από την καθημερινότητα επίσης γνωρίζω και κάθε λογής εγκληματία ή τουλάχιστον έχω βάσιμες υποψίες για κάποιους από αυτούς. Δεν μπορώ όμως να τους συλλάβω χωρίς να μπορώ να αποδείξω ξεκάθαρα τι είναι. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι οι εχθροί της Ελλάδας δεν αποσκοπούν σε αυτό το κλίμα και στην κατάλυση της δημοκρατίας και του πολιτεύματος από τον στρατό ή την αστυνομία? Πως μπορώ εγώ να γνωρίζω τους πραγματικούς σου σκοπούς ή όσων μιλούν σαν εσένα? Δεν μπορώ με σιγουριά να το γνωρίζω αυτό, για αυτό και οφείλω να συνεχίσω να κάνω το καθήκον μου όπως προστάζουν οι κανόνες του θεσμού που υπηρετώ. Και τέλος για τους Ναζί που λες ότι και αυτοί με νόμιμες εκλογές αναδείχθηκαν. Προφανώς θες να πεις ότι μετά δεν μπορούσαν να τους αφαιρέσουν την εξουσία που τους έδωσαν. Επειδή γνωρίζω ιστορία σου λέω, έτσι για να ξέρεις και εσύ, ότι οι γερμανοί μόνο λίγο πριν το τέλος άρχισαν να θέλουν την πτώση των ναζί και αυτό γιατί δεν άντεχαν τις κακουχίες του πολέμου και τις συνέπειες της διαφαινόμενης ήττας. Και αναφέρομαι στον λαό, γιατί μεγάλο τμήμα του στρατού τους έβλεπε από νωρίτερα τι συμβαίνει, όμως παρέμεινε στις επάλξεις θεωρώντας ότι τυχόν εναντίωσή τους στο υπάρχον καθεστώς θα είχε βαρύτερες συνέπειες για την πατρίδα τους.
Κάτσε τώρα και σκέψου τι συνέπειες θα είχε για την Ελλάδα αν η αστυνομία ή ο στρατός και όχι ο ίδιος ο λαός μέσω των εκλογών, αναλάμβανε να δείξει την έξοδο στην κυβέρνηση. Η χαρά του τούρκου θα ήταν. Ρε μπας και είσαι????
Υ.Γ. Το εθνόσημο που φοράω και εχθές να το έραβα πάνω μου το ίδιο θα ήταν για μένα. Προέρχομαι από οικογένεια που έχει πολεμήσει σε όλους τους πολέμους της Ελλάδας από το 1900 και μετά που γνωρίζω τουλάχιστον, μέχρι και την Κύπρο και το εθνόσημο είναι τυπωμένο στο γονίδιό μου. Όπως επίσης η πίστη και η αφοσίωση σε αυτό. Όσο για την Ελλάδα που προβλέπεις ότι δεν θα υπάρχει (απόγονος της Πυθείας είσαι?), σε ενημερώνω ότι Ελλάδα είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ. Μόνο τα πραγματικά σκλαβογεννήματα πιστεύουν το αντίθετο.

Ανάργυρος Δημ. Καραμπέτσος

Ανώνυμος είπε...

ime ekaton 10 kila bodibilter pios ua tolmisi na me plisiasi 50 den mekanoyne kala xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa kokaliarides

Ανώνυμος είπε...

αιιιιιιιι γαμισου εσι και το εθνοσιμο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Προς 11:09. Το "γαμισου" όπως και το τιραμισού τρώγονται καλύτερα κρύα. Τον χειμώνα που έρχεται λοιπόν "εσι" και οι ομοίοι σου θα τα φάτε στην κατάλληλη θερμοκρασία. Μόνο που δεν θα μπορείτε να διαλέξετε τί από τα 2. Όσο για το "εθνοσιμο", θα έπρεπε να ξέρεις πως γράφεται σωστά, μιας και το παπαρόσημο που κολλάς μοιράζοντας φυλλάδια του τσίπρα έχει το ίδιο δεύτερο συνθετικό.
Τέλος, πληροφοριακά πάντα και μην το πάρεις "στραβά".... Αϊ γαμήσου!!!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχα. σωστοοοοοοός

Ανώνυμος είπε...

Aν και στην αρχή ταζόμουν υπέρ του κ. Σοροπίδη, διαβάζοντας το δεύτερο σχόλιο του κ. Καραμπέτσου κατάλαβα πως ούτε εν αγνοία του ούτε λόγω χαζομάρας, πράττει αυτά που πράττει και πιστεύει αυτά που πιστεύει. Είμαι στρατιωτικός και γνωρίζω πως αν πάμε κόντρα στους νόμους και στις διαταγές που μας δίνουν θα θεωρηθούμε προδότες και μπορεί να φυλακιστούμε άμεσα, χωρίς καν να γίνει δίκη σε αντίθεση με τους προδότες πολιτικούς. Εγώ θα έβγαινα στους δρόμους αν μου επιτρεπόταν όχι για το επίδομα, όχι για τον μισθό αλλά για τόσα και τόσα που γίνονται. Τα Ίμια, ο Σωλομός Σολωμού, τα σύνορα μας που εποφθαλμιούν οι γείτονες και την αδιαφορία των αρμοδίων και άλλα πολλά. Το θέμα είναι ότι έχουμε φτάσει σε μια κατάσταση όπου μας λένε να κατεβάσουμε τα παντελόνια μας να σκύψουμε και να μας γαμήσουν κι εμείς το αποδεχόμαστε! Οπότε κ. Σοροπίδη με τον επαναστατικό ειρμό σας και εσείς κ. Καραμπέτσο με την υποταγή στους ανωτέρους σας έχετε δίκιο και άδικο ταυτόχρονα. Όλοι παίζουμε το παιχνίδι τους, όλοι εκπαιδευτήκαμε ώστε να παίξουμε το ρόλο μας στο θέατρο της ζωής βάσει των σχεδίων τους που είναι μακροπρόθεσμα κι ας μην το καταλαβαίνουν κάποιοι επειδή η ζωή μας είναι βραχυπρόθεσμη σε σύγκριση με τα εν λόγω σχέδια. Το βασικό είναι να υπάρχουν άνθρωποι που ακολουθούν την δεξιά, την αριστερά, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και να ξεχνάνε πως θα μπορούσαν να ζήσουν τη ζωή απαλλαγμένοι από αυτά τα ιδεολογικά δεσμά. Για να τελειώσω θα σας πω τον λόγο που ότι και να συζητάμε, ότι και να κάνουμε είμαστε καταδικασμένοι να κάνουμε αυτό που θέλουν. Είναι πολύ απλό.. Είναι πιο έξυπνοι από μας! Ο νοών νοείτω!

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Γεωργαντά Γερμανοί και δοσίλογοι εναντίον μας παπακονσταντινου που τα νασ γιεεεεεεεεεεεε θα σε γαμι σουμε ρου φιανε

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/Κυρία Γεωργαντά Γερμανοί και δοσίλογοι εναντίον μας

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1:45 εν συντομία, η κεντρική ιδέα του σχολίου μου είναι ότι είναι πολύ πιθανό να θεωρηθούμε προδότες εκ του αποτελέσματος αν κάνουμε αυτό που ζητάει ο κύριος Σοροπίδης. Σαν στρατιωτικός γνωρίζεις και καταλαβαίνεις πιστεύω γιατί το λέω αυτό. Για αυτό και λέω σε κάποια παράγραφο ότι σαν αστυνομικός δεν δικαιούμαι, αλλά σαν πολίτης το οφείλω. Δυστυχώς οι μη ένστολοι συμπατριώτες μας δεν το καταλαβαίνουν αυτό και καταλήγουμε να ασχολούμαστε ο καθένας με τον διπλανό του αντί να δούμε τι θα κάνουμε με τις άχρηστες κυβερνήσεις μας. Καλό κουράγιο και καλή λευτεριά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από το στεγνό από ανθρωπιά κείμενο-απάντησή σου, που μόνο σε άντρα με παντελόνια και ψυχή δεν αρμόζει, θα σταθώ στο εξής απειλητικό από τη μία για μένα και τους Έλληνες που ξυπνούν επιτέλους και αποκαλυπτικό της ρηχότητας και του απλοϊκού πρωτογονισμού του τρόπου σκέπτεσθαι που σε διακρίνει από την άλλη.

"Όσο για την Ελλάδα που προβλέπεις ότι δεν θα υπάρχει (απόγονος της Πυθείας είσαι?), σε ενημερώνω ότι Ελλάδα είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ. Μόνο τα πραγματικά σκλαβογεννήματα πιστεύουν το αντίθετο."

Απογοητευτική επιβεβαίωση του (σχιζοφρενικού όπως ξαναέγραψα) του στρεβλωμένου και κρυφοανθελληνικού (ακόμη και από εσένα το ίδιο πιθανόν) τρόπου σκέψης σου. Παραδέχεσαι έμμεσα πως αν η κυβέρνηση των δοσιλόγων που υπηρετείς, καθώς έτσι ερμηνεύεις τον όρκο σου και έτσι αντιλαμβάνεσαι την άσκηση των καθηκόντων σου, σε διατάξει να αιματοκυλίσεις τους απελπισμένους συμπατριώτες σου Έλληνες που διεκδικούν τη χώρα και τη εθνική τους αξιοπρέπειά τους από τους νεοναζί τοκογλύφους δανειστές και σφετεριστές της εξουσίας αμερικανοεβραίους πράκτορες υπαλλήλους πολιτικούς της, θα το πράξεις άνευ αντιλογίας.

Θα το πράξεις ακόμη και αν η εντολή αφορά τη γενοκτονία 11.000.000 Ελλήνων μέχρι του τελευταίου από την ίδια την ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ απροσχημάτιστα πια μεταβληθείσα ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ κυβέρνησή του. Δεν υπάρχει πρόβλημα για σένα καθώς η Ελλάδα είναι ιδέα και άρα ως τέτοια ποτέ δεν πεθαίνει. Ποιος τα χέζει λοιπόν εκείνα τα 11.000.000 κατοίκους της που παριστάνουν στις πλατείες τους Έλληνες και θέλουν λέει την Ελλάδα τους πίσω; Ουδέποτε ορκίστηκαν σε καθήκον και άρα άξιοι να υποφέρουν να βασανιστούν και να πεθάνουν από το ορκισμένο Ελληνικό σου χέρι είναι. Είναι άξιοι των παραπάνω ποινών γιατί αφέθηκαν να τους εκμεταλλεύονται οι πολιτικάντηδές τους τόσα χρόνια. Να ψοφήσουν βασανιστικά λοιπόν όλοι τους. Με κάθε τρόπο. Να πεινάσουν αυτοί και τα παιδιά τους, οι ηλικιωμένοι να πεθάνουν από το κρύο και τις αρρώστιες στα σπίτια τους γιατί οι συντάξεις τους κατάντησαν φιλοδώρημα. Άλλοι να αυτοκτονούν οικογενειακώς σφάζοντας πρώτα τα παιδιά τους και μετά βουτώντας στο κενό γιατί χάνουν το σπίτι τους. Άλλοι τους να πεθάνουν σε νοσοκομεία χωρίς φάρμακα και γιατρούς. Αξιοθάνατοι όλοι τους.

Τι να κάνεις όμως και εσύ; Οι «εντολές» βλέπεις είναι εντολές και είναι πάνω από όλα. Και το καθήκον επίσης. Εξάλλου η Ελληνική σημαία, το σύμβολο της αθάνατης και πανανθρώπινης Ελληνικής ιδέας, θα εξακολουθεί να κοσμεί το λεβέντικο μπράτσο ανθρώπων που θα καταφέρουν να επιβιώσουν τελικά. Θα επιβιώσεις φίλε γιατί οι προδότες σε χρειάζονται για να τους προστατέψεις και θα σε αφήσουν να επιβιώσεις στραβά κουτσά. Θα σου πετούν το κοκαλάκι να γλύψεις εσύ και τα παιδιά σου. Και θα τους προσκυνάς όσο το γλύφεις. Το ξέρεις βέβαια πως σε σιχαίνονται πιο πολύ και από εμάς τους υπόλοιπους Έλληνες αλλά σε χρειάζονται ώστε να σφετεριστούν ανενόχλητοι και προστατευόμενοι την περιουσία και το κράτος των Ελλήνων. Μέχρι να αναχωρήσουν για τις πραγματικές τους πατρίδες.


Με θλίψη και εσχάτη ντροπή για τους μηδίζοντες ένστολους που συναινούν δια της αδιαφορίας απραξίας και της σιωπής τους στον ακήρυκτο πόλεμου εναντίων του ίδιου τους του έθνους και εναντίων των ίδιων τους των οικογενειών.
Με περισσή οργή για την αρρωστημένη και μίζερη αντίληψη της έννοιας του καθήκοντος.

Παναγιώτης Σοροπίδης

Υ.Γ. Οι εκτιμήσεις σου για το γενικότερό μου ποιόν είναι τόσο τραγικά αποτυχημένες έως χυδαίες που ούτε καν μπήκα στον πειρασμό να απαντήσω. Ελπίζω να με συγχωρέσεις.

Ανώνυμος είπε...

18 σεπτεμβρίου 02:40 Φίλε θα σου αναφέρω δύο "προδότες" με το βαθμό που είχαν την στιγμή που παράκουσαν εντολές:

Υποσμηναγός Ιωάννης Δινόπουλος

Σμηναγός Θάνος Γρίβας

Ανώνυμος είπε...

17 Σεπτεμβρίου 2011 1:45 μ.μ. Δικαίωμά σας να θεωρείτε τον Γ. Α. Παπανδρέου και το λοιπό προδοτικό συνάφι εξυπνότερο από εσάς. Μην κρίνετε όμως εξ ιδίων τα αλλότρια.

Παν. Σοροπίδης

Ανώνυμος είπε...

Να συμπληρώσω μόνο πως το κείμενό μου στις 3:43 αναφέρεται στην δημοσίευση 17/9/20110 4:24
Πάν. Σοροπίδης

Ανώνυμος είπε...

????????????? Είναι απλά απίστευτα τα συμπεράσματα σου και είσαι τόσο "τυφλωμένος" που ότι και να σου απαντήσω, εσύ θα το φέρεις στα δικά σου μέτρα. Έκανα λάθος τελικά που μπήκα στη διαδικασία διαλόγου μαζί σου. Αν δεν είσαι "τυφλωμένος", τότε σίγουρα ενεργείς για λογαριασμό άλλων. Δεν εξηγείται διαφορετικά.

Φίλε 3:48. Οι δύο αεροπόροι που αναφέρεις δεν έχουν καμία σχέση με το τι συζητάμε εδώ. Παράκουσαν εντολές που αφορούσαν τους τούρκους και μάλιστα το έκαναν σε κατάσταση άμυνας. Και φυσικά κανείς δεν τους κατηγόρησε για προδοσία. Να ξέρουμε τι λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Κ. Σοροπίδη δεν κρίνω την εξυπνάδα σας ούτε επικρίνω τις σκέψεις σας και τις πράξεις σας. Όταν αναφέρομαι στην εξυπνάδα τους οπωσδήποτε δεν μιλάω για τον ΓΑΠ και τους άλλους του συναφιού του. Αυτοί είναι εκτελεστικά όργανα που ακόμα και αν βρίσκονταν στο ζενίθ της ανθρώπινης ευφυίας δεν θα είχε καμιά σημασία καθώς ελέγχονται από άλλους εξυπνότερους, με μέσα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να πιστέψουν την ύπαρξη τους. Και δεν μιλάω για τρόικα, Εβραίους κτλ αλλά για άλλους που είναι πιο ψηλά στην ιεραρχία. Δεν έχω σκοπό να κερδίσω τις εντυπώσεις ούτε να δημιουργήσω θέμα. Γι' αυτό έγραψα τη φράση "Ο νοών νοείτω". Απλά θέλω να μου πείτε τι κάνετε εσείς για όλα αυτά. Συμφωνώ σε πολλά μαζί σας και μπορώ να προσθέσω χίλια δυο που να ταιριάζουν με την ιδεολογία σας αλλά δεν κάνω τίποτα που να συνάδει με τις σκέψεις και τα λεγόμενα μου, όπως υποθέτω κι οι περισσότεροι άνθρωποι. Μπορείτε εσείς να μου πείτε ποιες είναι οι πράξεις σας και τι αποτέλεσμα έχουν? Μπορείτε να συμβουλέψετε τους ανθρώπους που καλώς ή κακώς(μάλλον) είναι υπερχρεωμένοι και έχουν μικρά παιδάκια τι να κάνουν? Να βγουν όλοι και να φωνάζουν μέχρι να τους απολύσουν και να ψοφήσουν τα παιδάκια τους? Αν ήμουν μόνος μου θα το έκανα, όπως και πολλοί άλλοι θέλω να πιστεύω αλλά δε νομίζω θέλει κανείς να πάρει αθώες ψυχές στο λαιμό του. Αυτά είχα να πω. Δεν έχω διάθεση να το παίξω έξυπνος με τον γλαφυρό μου λόγο και τις στωικές απόψεις μου, αν και μου είναι πολύ εύκολο αν είχα την όρεξη. Απλά διάβασα την διαμάχη σας και είπα την άποψη μου. Εσείς μπορείτε να απαντήσετε στην παραπάνω ερώτηση με γεγονότα ή θα πείτε πάλι τι θα έπρεπε να κάνουν οι άλλοι χωρίς να το κάνετε εσείς?

Ανώνυμος είπε...

θι μισου τιν χουντα ο λοσ ο λαοσ στο δρομο και η μπατσι τουσ σκοτοναν ο ρεο ορκο εδοσεσ το ιδιο ινε και τορα οτι και ναπισ

Ανώνυμος είπε...

18 Σεπτεμβρίου 2011 2:07
Με ρωτάς τι κάνω; Σε ρωτώ και εγώ: Εσύ τι κάνεις; Εκτός από το να προδιαγράφεις την ήττα; Να τι κάνω: Εκτίθεμαι με το όνομά μου στο διαδίκτυο, προσπαθώντας να ξυπνήσω τους αφελληνισμένους Έλληνες. Χωρίς «κουκούλα» κάθε είδους. Αυτές τις αφήνω στα καθοδηγούμενα θρασύδειλα τσογλάνια που παριστάνουν τον επαναστάτη και καταστρέφουν του κοσμάκη τις περιουσίες για λογαριασμό της κυβέρνησης, τις αφήνω στους εκτελεστές του Σωκράτη και στα προβοκατόρικα πρακτοράκια της αστυνομίας και λοιπών Δημοκρατικών υπηρεσιών του 6ου ορόφου της ΓΑΔΑ που καθοδηγούν τα υπόλοιπα τσογλάνια . Εκτίθεμαι όπως βλέπεις και διάβασες ακόμη και μπροστά στους πρόθυμους για λίγα ευρώ αυριανούς Δήμιους αστυνομικούς. Δήμιους δικούς μου, των παιδιών μου και των παιδιών σου. Δήμιους επίσης του μέλλοντος των ίδιων των παιδιών τους. Είναι τα ίδια τα παιδιά τους που αν καταφέρουν να επιβιώσουν θα φτύσουν στους τάφους των ίδιων των πατεράδων τους καθώς θα τα συνοδεύει σαν άδικη και ισόβια κατάρα το στίγμα του γιου με τον νεογερμανοτσολιά πατέρα. Εθελόδουλα, ταπεινά, φοβισμένα ένστολα όντα με ποιότητα σκέψης σαν αυτή που διάβασες παραπάνω και με το επίπεδο των οποίων μαυρίζει η ψυχή σου. Σου θυμίζω βέβαια πως η Πολιτεία υποτίθεται πως εμπιστεύτηκε σε αυτούς τα όπλα, τους όρκισε για να προστατεύουν εμάς και το Σύνταγμα και όχι τους εκάστοτε καταπατητές του και βασανιστές του λαού τους. Αυτοί αντιθέτως χρησιμοποιούν τα όπλα τους για να διατηρούν μία μοχθηρή ξενοκίνητη εγκληματική μισελληνική χούντα στην εξουσία η οποία κουρελιάζει παντοιοτρόπως κάθε έννοια συνταγματικού δικαίου. Την ευθύνη μάλιστα για τον ξεπεσμό με θράσος την επιρρίπτουν στους πολίτες σαν Πόντιοι Πιλάτοι. Διάβασες και έμαθες τί πιστεύει και πόσο αδιάφορα σκέφτεται ο μέσος ένστολος αστυνομικός. Είτε είναι τόσο βαθιά νυχτωμένοι, είτε εθελοτυφλούν, είτε δρουν υπό καθεστώς παράνοιας τέτοιο που δεν τους επιτρέπει να αντιληφθούν πως συνεργούν στην κατάλυση του Συντάγματος που διαπράττει η ίδια η κυβέρνηση. Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον όρκο τους. Και τον ατιμάζουν και τον επικαλούνται κιόλας. Σου σηκώνεται η τρίχα!

Ανώνυμος είπε...

(συνέχεια από επάνω)
Αν ποτέ αξιωθεί αυτή η χώρα να αποκτήσει πραγματική Δημοκρατία οφείλει να αποτάξει ατιμωτικά όσους υπηρετούσαν στα ΜΑΤ και σε μονάδες που ενεπλάκησαν σε βασανισμούς πολιτών στα επίμαχα διαστήματα. Και βέβαια να πάρει πίσω και τους μισθούς τους ως προϊόν εγκλήματος κατά του Ελληνικού λαού.
Πριν με πεις υπερβολικό μάθε πως όποιες ελπίδες είχα ακόμη και μέχρι πριν από λίγο για λίγη τσίπα από μέρους τους εξανεμίστηκαν όταν πληροφορήθηκα πως αναίρεσαν την λευκή τους απεργία και ξυλοφόρτωσαν τους πολίτες μόλις τους διαβεβαίωσαν οι κρατικοί ρουφιάνοι πως δεν θα θιχτούν τα επιδόματά τους. Μετεβλήθησαν λοιπόν οι κύριοι ξετσίπωτα σε αμετανόητους πραιτοριανούς του καθεστώτος που σε βασανίζουν στους δρόμους της πατρίδας σου αν τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς. ΜΠΡΑΒΟΙ. Και σε όλα αυτά έχεις και την εκπορνευμένη δημοσιογραφία τηλελεγεωνάριων να σου πλένουν τον εγκέφαλο στο σπίτι σου και να σε απειλούν υποσυνείδητα. Με ρωτάς τι κάνω… Προσπαθώ να διαλύσω τις αυταπάτες και τις ελπίδες σε όσους αφελώς ελπίζουν να κατέβει ο στρατός και τα σώματα ασφαλείας, να παρέμβει η ξεπουλημένη και ξεδοντιασμένη δικαιοσύνη, να ξεμαρμαρώσει ο μαρμαρωμένος βασιλιάς ή να τους την πέσουν οι Ελ του Λιακόπουλου από το Σείριο και να σώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες όσο αυτοί θα κάθονται στον καναπέ του σπιτιού τους το οποίο σύντομα θα ανήκει στην Τράπεζα μαζί και ο καναπές. Θα σου επίσης πω και τι δεν κάνω: Δεν επικαλούμαι ως δικαιολογία απραξίας και απάθειας τα 2 παιδιά μου μυξοκλαίγοντας. Ούτε τα χρέη που και εγώ έχω. Τα παιδιά μου και τα παιδιά σου, όπως και αυτών των παραπάνω ένστολων σπιθαμιαίου ήθους και προσωπικότητας ανθρωπάριων -που τα ελληνικά τους αντανακλαστικά βρίσκονται σε βαθιά ύπνωση (αν δεν είναι και εντελώς απονεκρωμένα)- δεν δικαιούνται κανένα μέλλον αν σκεφτόμαστε όλοι έτσι με αυτόν τον μοιρολατρικό τρόπο που αρμόζει μόνο σε ανθρώπους μουσουλμανικής ψυχοσύνθεσης. Αν πάλι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να παλέψεις δεν είναι ντροπή. Τουλάχιστον άσε όσους τολμούν και αισθάνονται το χρέος τους προς το έθνος τους να το κάνουν όπως μπορούν αντί να τους αποθαρρύνεις και να προδικάζεις ήττες. Ίσως είμαι σκληρός. Καλύτερα όμως άριστος για λίγους παρά αρεστός σε όλους.

Πάναγιώτης Σοροπίδης

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 18 Σεπτεμβρίου 2011 11:35 π.μ. που Έγραψε "Οι δύο αεροπόροι που αναφέρεις δεν έχουν καμία σχέση με το τι συζητάμε εδώ. Παράκουσαν εντολές που αφορούσαν τους τούρκους και μάλιστα το έκαναν σε κατάσταση άμυνας. Και φυσικά κανείς δεν τους κατηγόρησε για προδοσία. Να ξέρουμε τι λέμε."

Επειδή λοιπόν ΕΣΥ ξέρεις τι λες ταπεινά σε παρακαλώ να μας πεις ποια ήταν η βαθμολογική εξέλιξη και ποιες οι συνέπειες στην καριέρα των δύο πατριωτών πιλότων που αψήφησαν τις προδοτικές εντολές των ξεφτιλισμένων ανωτέρων τους.

Παναγιώτης Σοροπίδης

Ανώνυμος είπε...

Το βίντεο αφιερωμένο σε όσους ένστολους λένε ψέμματα σαν τον παραπάνω κύριο. Αντί διαολόγου τον οποίο απαξιεί. Αυτή είναι η ελληνική τους συνείδηση. Απολαύστε.

http://www.youtube.com/watch?v=UrNF2_0jTss&feature=related

Παναγιώτης Σοροπίδης