Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


Την ώρα που οι σκοπιανοί λεηλατούν και υφαρπάζουν ότι Ελληνικό υπάρχει και το μετατρέπουν σε έναν σλαβικό εμετό, μόνο και μόνο για να συμμετέχουν στο γεωγραφικό παιχνίδι των αμερικανών και των τούρκων, που θέλουν δια καώς τον τεμαχισμό και διαμελισμό
της χώρας μας, την ώρα αυτή οι δικοί μας σωτήρες προδότες ασχολούνται με το πώς θα κρατήσουν τους παχυλούς μισθούς και τα βασιλικά δικαιώματα που κατέχουν, με την ανοχή πάντα του έθνους των προβάτων γαλακτοπαραγωγικού είδους.

Την ώρα που οι σκοπιανοί, με το έτσι θέλω και με την υποστήριξη όλων των......
ανθελλήνων καταπατούν την Ελληνική ιστορία, πολλών χιλιάδων ετών και την μετατρέπουν σε σλαβική ζωοπανήγυρη, την ώρα αυτή οι δικοί μας προδότες σωτήρες γυρνάνε την πλάτη τους και κάνουν πως δεν βλέπουν τα όργια των σκοπιανών, μόνο και μόνο για να κάνουν τα θελήματα του προγόνου τους, δηλαδή του εφιάλτη.

Την ώρα που οι σκοπιανοί, κατασκευάζουν νυχθημερόν αγάλματα με τον μέγα Έλληνα στρατηλάτη και δεκάδες πλατείες με το μοναδικό σύμβολο της Μακεδονίας μας, τον ήλιο της Βεργίνας, θέλοντας έτσι, σιγά και σταθερά να πείσουν τουρίστες και ξένους ημιμαθείς ιστορικούς και πολιτικούς ότι αυτοί είναι οι μακεδόνες, μετατρέποντας συνάμα τα όσια και τα ιερά των προγόνων μας σε ένα βαλκανικό και ευρωπαϊκό τσίρκο, την ώρα αυτή οι δικοί μας προδότες σωτήρες με την σιωπή τους και την μοναδική στον κόσμο υποτακτική στάση τους επικροτούν τα γειτονικά ανθρωποειδή για περεταίρω ιστορικές και όχι μόνο λεηλασίες, σε βάρος πάντα του Ελληνικού μακεδονικού έθνους.

Την ώρα που οι σκοπιανοί υπάνθρωποι, μαζί με τα υπόλοιπα πιθηκοειδή που διαμένουν στην εν λόγω περιοχή, δαγκώνουν καθημερινά το σώμα της πατρίδος μας, σαν άλλοι βρικόλακες, πίνοντας το αίμα της και προκαλώντας συνάμα ακατάσχετη αιμορραγία, την ώρα αυτή οι δικοί μας προδότες σωτήρες παρακολουθούν ανέμελοι από τους βασιλικούς θρόνους τους, τρώγοντας ότι έχει απομείνει από τις σάρκες της χώρας, την πτώση της είδη αιμορραγούσας εδώ και χρόνια πατρίδος.

Προδότες και εγκληματίες του έθνους, εδώ και δεκάδες χρόνια ξεπουλάτε αργά αλλά σταθερά εσείς και οι πρόγονοι σας ότι Ελληνικό υπάρχει και το δίνετε βορά στα τουρκικά αγριόσκυλα, στα αλβανικά υαινοειδή και στα σκοπιανικά υπολείμματα του βουλγαρικού επεκτατισμού, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τα δικά σας αφεντικά, τα οποία με τεχνουργίες και εγκληματικές πράξεις σας κρατούν εκεί που είστε, έστω και αν έχετε διαπράξει δεκάδες και εκατοντάδες εθνικά, γεωστρατηγικά και οικονομικά εγκλήματα κατά της χώρας μας.

Δεν υπάρχει άλλος λαός σε όλη την υφήλιο, εκτός από εμάς, όσο και εάν ψάξετε, ο οποίος ανέχτηκε, η θα ανεχόταν να του πάρουν έστω και μία σπασμένη πέτρα από τα δικά του εδάφη, πόσο μάλλον την ιστορία του, την ταυτότητα του, τα όσια και τα ιερά των προγόνων του.

Δεν λυπάμαι κανέναν, τους μόνους που λυπάμαι είναι τους προγόνους μου, που πολέμησαν σαν θεοί, προσφέροντας περιουσίες, θρόνους, οικογένειες και τέλος την ίδια τους την ζωή, μόνο και μόνο για να προστατέψουν το ιερό χώμα που σήμερα πατάμε εμείς και φυσικά μαγαρίζουμε και βανδαλίζουμε, από ότι φαίνετε με την παρουσία μας.

Κοιμηθείτε πατριώτες, σε λίγο θα σας χτυπήσει την πόρτα ο κλητήρας της παγκόσμιας ιστορίας και θα απαιτήσει τα προσωπικά ιστορικά σας βιβλία, αυτά δηλαδή που σας άφησαν οι πρόγονοι σας, χαραγμένα από γέννα ακόμα μέσα στις καρδίες σας, για να τα δώσει σε χέρια και σε ψυχές σκοτεινές και μαύρες, οι οποίες θα τα πετάξουν στην πυρά και στην θέση τους θα βάλουν τα δικά τους προσωπικά εμετικά εκτρώματα, με τα οποία, θα προσπαθήσουν να διαγράψουν στο τέλος από το αιώνιο βιβλίο της ζωής τα ονόματα όλων των ημίθεων ηρώων και πολεμιστών μας.
Πηγη 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστός!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (ΕΠΕΤΕΙΟ) ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΚΩΛΟ.....?
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΣΚΥΒΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ...

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ είπε...

ΤΗΝ 4/9/11 ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ ΓΙΑ 1.5 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΤΑ Μ.Μ.Ε.ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΜΕΣ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑς ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΧΛΜ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΥΖΩΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ?