Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΑΠ: Θα πολεμήσουμε παντού…τους Έλληνες


Όπως μας ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην Θεσσαλονίκη, θα πάρει όποια απόφαση χρειάζεται για να μην κινδυνέψει η πορεία της χώρας – λες και μέχρι τώρα ήταν ασφαλής.
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να παρομοιάσει την κατάσταση της χώρας, όμοια με εκείνη ενός πόλεμου, σημειώνοντας ότι, «εάν η χώρα ήταν σε πόλεμο, δεν
θα ζητούσαμε από τους Έλληνες χρήματα για όπλα; Η κατάσταση της χώρας είναι όμοια με πόλεμο!…».
Μάλλον, θα επηρεάστηκε από την γνωστή ομιλία του Τσόρτσιλ προς τον βρετανικό λαό από την Bουλή των Kοινοτήτων το 1940, εξ ού και τα περί πόλεμου.

Μόνο που ο Γιώργος έχει μπερδέψει τον εχθρό. Έτσι, αντί να στρέψει, τα πυρά του κατά του πραγματικού εχθρού, το ΔΝΤ και την Τρόικα, τα έστρεψε για μια ακόμα φορά εναντίον του ελληνικού λαού.

Παραφράζοντας τον Τσόρτσιλ, προφανώς εννοούσε τα εξής:

«Θα προχωρήσουμε ως το τέλος, θα πολεμήσουμε τον Έλληνα πολίτη, θα του πάρουμε τα σπίτια ακόμα και αν είναι στις θάλασσες και στους ωκεανούς, θα συνεχίσουμε να τον πολεμάμε με νέους φόρους με όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση, με όλο και περισσότερη δύναμη θα του φορολογήσουμε ακόμα και τον αέρα, θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της Τρόικας και της Γερμανίας, όποιο και αν είναι το κόστος, θα ξεπουλήσουμε τις παραλίες, τα αεροδρόμια, τα νησιά, τους δρόμους, τους λόφους, τον αέρα, τον ήλιο, θα τα παραδώσουμε όλα στους Γερμανούς!

Ακόμη και αν, πράγμα που δεν το πιστεύω ούτε για μια στιγμή, μείνει κάτι απούλητο, να είστε σίγουροι ότι θα το πουλήσω, ακόμη και αν μου διαφύγει κάποιος φόρος που θα κάνει τον Έλληνα να λιμοκτονήσει περισσότερο, να είστε σίγουροι ότι θα τον πάρω, θα συνεχίσω πάνοπλα τον αγώνα για τα συμφέροντα των ξένων δυνάμεων υπό την προστασία της Τρόικας, θα συνεχίσω τον αγώνα κατά του Έλληνα πολίτη, με όλη τη δύναμη και την ισχύ μου, ώστε να μην σηκώσει κεφάλι ποτέ, θα συνεχίσω τον αγώνα μου , ώσπου, όταν ο Θεός φέρει την ώρα, ο νέος παγκοσμιοποιημένος κόσμος, με όλη τη δύναμη και την ισχύ του, να σπεύσει να τον εξολοθρεύσει μία και καλή στέλνοντας τον στα Τάρταρα».

Για την παράφραση,

Π.Ζ.
Πηγη