Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Πάγκαλος απαγόρευσε τη διαφήμιση του Σεφερλή με τα πατάκια!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Πάγκαλος απαγόρευσε τη διαφήμιση του Σεφερλή με τα πατάκια!
Στην κυβέρνηση δεν αντέχουν τη σάτιρα, η μάλλον ξέρουν πλέον ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες και τους έχει πιάσει πανικός. Πώς αλλιώς να....
ερμηνεύσουμε την κίνηση του
 Θεόδωρου Πάγκαλου να απαγορεύσει τη διαφήμιση του Μάρκου Σεφερλή, με τα πατατάκια, στην οποία σατιρίζεται η γνωστή φράση του αντιπροέδρου «μαζί τα φάγαμε». Απ’ ό,τι μας λένε, έχουν σταλθεί και εξώδικα στα κανάλια για να μην τη μεταδώσουν. Το ρεπορτάζ μας συνεχίζεται επί του θέματος. Μέχρι να έχουμε νεότερα, απολαύστε την «απαγορευμένη» διαφήμιση στο tsantiri:

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γίγαντας ο Σεφερλής.
Και να πω την αλήθεια δεν τον χώνευα.

Σαββέλης είπε...

όταν την πρωτοείδα είπα "πώς επέτρεψαν να βγει στον αέρα. Και αφού την επέτρεψαν σίγουρα θα δεχθεί επίθεση είτε από τον ίδιο τον Πάγκαλο είτε από το ΕΣΡ."

Ανώνυμος είπε...

χουντα κανονικα

Ανώνυμος είπε...

τι περιμενετε απο μια χουντα? φασισμο και λογοκρισια. Τελικα ολες οι χουντες ιδιες ειναι !

Ανώνυμος είπε...

H ΣΑΤΥΡΑ ΠΟΥΛΑΕΙ και
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ τις διαφημίσεις!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΕΦΕΡΛΗ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΛΗΨΗ.ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΑΠ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ! ! !

baggelis είπε...

sugnwmh o pagkalos den htan pou sto radio arbyla esteile gramma k elege g to braki t oti den exei problhma k saitrize k elege oti k o idios den exei problhma me thn sathra? alla bebaia edw den ton symferei gt kindinebei apo ton lao na faei k alla gaoutrakia, e re pousth pagkale k se perilaboume pali na deis ti exei na ginei...

Ανώνυμος είπε...

Δεν το γλυτώνει το λυντσάρισμα το χοντρό και αλαζονικό ανθρωπάκι...

Ανώνυμος είπε...

Μα βρε παιδια ο Σεφερλης πατατακια ετρωγε στην διαφημιση, δεν ετρωγε μιζες και λεφτα του δημοσιου. Γιατι παρεξηγηθηκε το βοδι ο Παγκαλος? Φοβηθηκε μην ανοιξει η ορεξη του Σεφερλη και θελησει να φαει μαζι του και οσα τρωει ο Παγκαλος?????????????

Ανώνυμος είπε...

O kompos eftase sto xteni paliovodi....koita na symorfotheies giati de tha xeis kalo telos.....

Ανώνυμος είπε...

για την γνωστή διαφήμηση της VODAFON με την σημαία δεν κουνήθηκε φύλο, για τον γνωστό δοσύλογο θα ρίξουνε το δέντρο, ωωωω!!! τι δημοκρατία θεέ μου, κι εδώ είναι που κολάει το γνωστό σύνθημα: "ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ"

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον πείραξε η προδοσία του Οτσαλάν, ούτε η προδοσία των Ιμίων, ούτε η προδοσία του μνημονίου.
Πρόσεχε χοντρέ θα έρθει και η ώρα σου ..δε μπορεί!!