Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ 11:11 ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟ 2011.. (Βίντεο)



TΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ 11:11 ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟ 2011..

- Φέτος θα έχουμε την εμπειρία τεσσάρων ασυνήθιστων ημερομηνίων.

1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, 11/11/11 και αυτό δεν είναι όλο ...

- Πάρτε τα δύο τελευταία ψηφία του έτους κατά το οποίο γεννηθήκατε -
Τώρα προσθέστε την ηλικία που θα έχετε φέτος, και το αποτέλεσμα θα
είναι 111 για όλους!


Για παράδειγμα, ο Γιάννης γεννήθηκε το 1957 και 57 + 54 = 111 καλό, ε !!!
Αυτό είναι το έτος των χρημάτων!

-Φέτος τον Οκτώβριο θα έχουμε 5 Κυριακές, 5 Δευτέρες και 5 Σάββατα.
Αυτό συμβαίνει μόνο κάθε 823 χρόνια !!!!!

Αυτά τα συγκεκριμένα έτη είναι γνωστά ως «Moneybags» ("σακούλες λεφτά")

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΥ HOLLYWOOD..


ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ TRAILER ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ VIDEOGAME OΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ Elder Scrolls V Skyrim ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ 11.11.11



ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ?????

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΔΡΑΚΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ..

ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ??????????

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 11-11-11 ???????? ΠΟΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ??

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΩΝ 300 !!
''ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ''
Η καινουργια ταινια για την αρχαια ελλαδα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 11-11-11 !!!
Αλλά γιατί 11-11-11 ?????
Μήπως θέλουν να δώσουν απάντηση μήνυμα στα αντιστοιχα σκοτεινά σχέδια των σιωνιστών για εκεινη την ημέρα?????


22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.omni.to/upload/illuminati-cards/plague_of_demons.jpg

kotsos_gr είπε...

Φίλε συνέχισε το ψάξιμο και ενημέρωνέ μας. Το "μπαμ" είναι κοντά. Εάν όντως συνδέεται και με ημερομηνίες... Είναι επίφοβες οι προφητείες με ημερομηνίες... Πάντως συνέχισε να μας κρατάς ενημερωμένους. Έχει ενδιαφέρων.

Ανώνυμος είπε...

ΩΩΩωωω το immortals είναι γαμάτω ουάααααααουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Ανώνυμος είπε...

την γαμησαμε στις 11/11/11

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 11 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!! ΟΠΟΤΕ ΤΟ 2011 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΤΟΣ!! ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!! ΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!

Υ.Γ. ΤΟ ΙΜΜΟRTALS ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΗ ΤΑΙΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ , ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "OI 300" O ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΤΑΤΡΩΠΩΣΕ ΤΟΥΣ IMMORTALS TOY ΠΕΡΣΗ ΒΑΣΙΛΙΑ!! ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2011!!
ΧΑΧΑ!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ!! ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!! ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ?? ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ! ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!

psygeiatros είπε...

Διαβλέπω μια μυστήρια ελπίδα ή μου φαίνετε;

Δε ξέρω, πάντως πνευματικά δεν είμαστε και στα καλύτερα μας σαν πολιτεία οπότε (αν και το τὲλμα στο οποίο πέσαμε είναι ατέρμονο) μάλλον δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι σπουδαίο επίσης όμως δεν ξέρω αν έχουμε και να κερδίσουμε κάτι. Ὸλο το παιχνίδι ίσως να είναι εκεί, να κερδίσουμε! Αρκεί να είσαστε άξιοι, γιατί αυτή τη στιγμή δεν αξίζετε τον τίτλο του Έλληνα λίγοι απο σας ξέρουν κάτι ουσιαστικό ή έχουν καταλάβει τι ήτανε οι Άθρωποι που κατοικούσαν σ`αυτόν τον τόπο οι πρόγονοι μας δηλαδή. Το κληροδότημα μας είναι η ελεύθερη σκέψη δηλαδή η όσο το δυνατόν ορθότερη θεώρηση των πάντων με επιστημονικό τρόπο χωρίς ανούσιες προκαταλήψεις και μάταιες προσωπικές βλέψεις.
Εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία (με κλήρο όχι με one night stand ψήφο η οποία ψευτοεξασφαλίζει θέσεις στο δημόσιο και γενικότερα για να βολέψει ατομικά συμφέροντα γαμώντας κυριολεκτικά την κοινωνία γιατί τις στερεί την δυνατότητα να έχει τον καλύτερο δυνατόν στην σωστότερη θέση - αξιοκρατία) , εδώ πεθαίνει...Κουβαλάτε τ'αρχίδια να την ξαναγεννήσετε έδω σ'αυτόν τον τόπο...τώρα;
Αυτό είναι το ερώτημα, δεν νομίζω να υπάρχουν ακόμη τόσο πολλοί ηλίθιοι οι οποίοι περιμένουν κάτι να γίνει απο τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους, τους ελ, τους μελ, τον Θεό τον ίδιο! Μπορείτε να τον παρακαλάτε όσο θέλετε και αυτοί που πράγματι πιστεύουν πρέπει κιόλας να προσεύχονται ακόμη πιο πολύ για όλους εμάς, αλλά αν όλοι μαζί δεν κάνουμε κάτι τότε σας διαβεβαιώνω ότι κάνεις άλλος δεν θα κάνει για μας. Συν Αθηνά και χείρα κίνει και πόσα άλλα κλισέ αλλά είναι α-λήθεια μην περιμένετε απο κανέναν άλλο.
Καταλάβετε επιτέλους πως δεν είναι ανάγκη να γαμάτε οτιδήποτε και οποιονδήποτε υπάρχει γύρω σας για να ζήσετε εσείς καλύτερα. Πρέπει όλοι μας να βοηθούμε όσον το δυνατόν περισσότερο ο ένας τον άλλον έτσι θα ζήσουμε όλοι καλύτερα απο όλες τις απόψεις και υλικά και πνευματικά. Κάθε φορά που αντιλαμβανόμαστε μια αδικία εις βάρος οποιουδήποτε συνανθρώπου μας είτε είναι τούρκος είτε εβραίος είτε Έλληνας (δεν τα χουμε με τους πολίτες αυτών των κρατών αλλά με τις βρώμικες εξουσίες τους και κυρίως με την ελληνική!)με όλη μας την δύναμη πρέπει να βοηθήσουμε και όχι να στεκόμαστε σαν τους μαλάκες και να λέμε κρίμα ή να φεύγουμε μακριά. Οκ ας επικεντρωθούμε στους Έλληνες αυτη την φορά αυτοί μας χρειάζονται περισσότερο για τους άλλους θα δούμε, προς το παρόν μας χρειάζεται η πατρίδα μας οι ίδιοι μας οι εαυτοί, η οικογένεια μας.

Αυτά προς το παρόν.
Έρρωσθε

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο χρόνος και οι ημερομηνίες είναι ανθρώπινα δημιουργήματα! Είναι απλά ένας τρόπος για να να μπορούν να συνενοηθούν οι άνθρωποι μεταξύ τους..να γίνονται οι οικονομικές συναλλαγές και πάει λέγοντας! 11/11/11 δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ημερομηνία όπως όλες οι άλλες! δηλαδή το 12/12/12 τι θα είναι ? Ή το 10/10/10 που πέρασε τι ήταν? Δηλαδή με μερικά πράγματα έλεος!

Ανώνυμος είπε...

α και ναμην ξεχάσω ότι το 11/11/11 είναι συντομογραφία γιατι στο τελευταίο 11 να παραληφθεί το 20 και να μην γραφτεί 11/11/2011? :S

Ανώνυμος είπε...

Να κάνω μια απλή ερώτηση ..Βάση απλής λογικής και πάντα για τη συγκεκριμένη ημερομηνία.
Αφού στο παραδειγμα με το Γιαννη οπου 57+54=111 όπως συμβαινει και σε ολους μας αν προσθεσουμε την ηλικια,που κολλαει το 111 οεοε ?? ΤΙ ΕΝΝΟΩ??
Ότι του χρόνου ο Γιάννης που εχει γεννηθει το 57
θα ειναι 55 χρονών αρα 57+55=112.Επίσης του χρόνου αν κανουμε ΟΛΟΙ το ιδιο πραγμα με την ηλικια μας και τα δυο τελευταια ψηφια θα εχουμε Ολοι αποτελεσμα 112.Σε 2 χρονια θα εχουμε ΟΛΟΙ αποτελεσμα 113..Ο συλλογισμος ειναι παραλογος..Φτανει πια η μασημενη τροφήη!

Ανώνυμος είπε...

Στις 11-11-11 Αν παίξω Elder Scrolls και δω και τον Θησέα... ε δε γαμιέται ας πεθάνω μετα :P

Ανώνυμος είπε...

"Να κάνω μια απλή ερώτηση ..Βάση απλής λογικής και πάντα για τη συγκεκριμένη ημερομηνία.
Αφού στο παραδειγμα με το Γιαννη οπου 57+54=111 όπως συμβαινει και σε ολους μας αν προσθεσουμε την ηλικια,που κολλαει το 111 οεοε ?? ΤΙ ΕΝΝΟΩ??
Ότι του χρόνου ο Γιάννης που εχει γεννηθει το 57
θα ειναι 55 χρονών αρα 57+55=112.Επίσης του χρόνου αν κανουμε ΟΛΟΙ το ιδιο πραγμα με την ηλικια μας και τα δυο τελευταια ψηφια θα εχουμε Ολοι αποτελεσμα 112.Σε 2 χρονια θα εχουμε ΟΛΟΙ αποτελεσμα 113..Ο συλλογισμος ειναι παραλογος..Φτανει πια η μασημενη τροφήη! "

+1

Ανώνυμος είπε...

http://www.worldfreedomdemo.org/

Οργανώνεται απο τώρα κατι σαν παγκόσμια ειρηνική διαδήλωση την συγκεκριμένη ημερομηνία. Στην παραπάνω ηλεκτρονική σελίδα γράφει χαρακτηριστικα:

"We will try to get as many people as possible out in the streets of their home towns, or wherever they are, ALL OVER THE WORLD."

"Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε οσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο έξω στους δρόμους των πόλεων τους, ή οπουδήποτε βρίσκονται, σε όλο τον κόσμο"

Ανώνυμος είπε...

11 φορες εκλασα γιατι εφαγα φασολαδα μετα χεστηκα

Ανώνυμος είπε...

Μας δουλευουνε κανονικα με το 11-11-11!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ... ουτε Σιωνιστες, ούτε Παγανιστές ούτε τιποτα δεν είμαστε.. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.... ΑΝΤΕ να διαβάσετε κανενα ββλίο πνευματικό και το Ευαγγέλιο και αφήστε τις μαλακίες των σατανιστών και λοιπών ... Ελεος πια.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε πέρα από το Θεό και τον εαυτό μας. Το Θεό γιατί δεν προσφέρουμε τίποτα στην κοινωνία αλλά μονο καταναλώνουμε και καταστρέφουμε ότι όμορφο έχει φτιάξει και τον εαυτό μας γιατί δεν καταφέραμε ακόμα και πρώτος εγώ, να μετριάσουμε έστω, τα πάθη μας. Δεν χρειάζεται φόβος όμως αρκεί να βρισκόμαστε στην μεγάλη Του αγκαλιά και να προσπαθούμε να ζούμε ζωή δίκαιη. Σε αυτό θα συμφωνήσουν και οι άθεοι και οι αναποφάσιστοι μαζί μου!
Δεν γνωρίζω τι πρόκειται να συμβεί στις 11-11-11, θεωρώ ότι κάτι ετοιμάζουν οι αντίχριστοι αλλά η μόνη μου ανησυχία είναι αν τις δύσκολες μέρες που έρχονται (και δεν μιλάω μόνο οικονομικά) θα μπορέσω να παραμείνω σταθερός στην πίστη μου, στα ιδανικά και τις αξίες μου. Το ίδιο εύχομαι και για τους άθεους και τους αναποφάσιστους, καθώς ο κόσμος είναι μια κατηφόρα που σε πείθει να ξεπερνάς τις αντιστάσεις σου και να κυλιέσαι όλο και πιο πολύ στο βούρκο των καταχρήσεων και των παθών. Άρα λοιπόν η εγκράτεια και η αρετή είναι ο κοινός στόχος για όλους μας. Και όπως λέει και ο Πατήρ Νίκων, αφήστε τον πονηρό να λυσάξει και στις 11-11 και στις 12-12 και όποτε θέλει φτάνει εμείς να είμαστε σωστοί και προσεκτικοί!

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω αν θα γινει κατι στις 11-11-11 αλλα εγω βιονω αυτο το φαινομενο εδω και 2 χρονια!!!ειναι σαν καποιος να με σπρωχνει να προσεξω τους αριθμους 11-11 προρει να ειναι τυχαιο!!μπορει και οχι!!ο καιρος θα διξει.....

Ανώνυμος είπε...

Καλά, μιλάμε, στις 11-11-1111 πρέπει να έγινε της πουτάνας!!!
Τιποτα δεν θα εμεινε όρθιο.Από το σφράγισμα θα τους γνωρίσανε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε, πρέπει να καταλάβουμε, ότι "λέγοντας" και "συζητώντας" συνέχεια αυτον τον "αριθμό", μήπως "αυθυποβάλουμε" την ίδια μας την σύγχυση??? και αναστάτωση?? Αυτό θέλουν. Φανταστειτε να το σκέφτονται όλοι!!! Είναι δικά τους παιχνίδια!! Εμείς πρέπει να παίξουμε?????

Ανώνυμος είπε...

Ομορφη και η μυθολογία και η επιστημονική φαντασία και γενικώς η φαντασία, αλλά όσοι τα πιστεύετε ως πραγματικά αυτά καιρός είναι να δείτε ψυχίατρο.