Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Kαλή ιδέα...


Μου άρεσε αυτό που είπε ο Λαλάκης. Εφόσον το κράτος δίνει χρήματα φορολογουμένων στις τράπεζες, θα έπρεπε να είμαστε και εμείς μέτοχοι από την στιγμή που τα δικά μας χρήματα δίνει. Μετοχές τώρα στον λαό!! Οι τράπεζες μας ανήκουν! Όξω ... βρωμομασονολαμογιογύφτουλες!

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΖΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Kai su megale tosa xronia roxalizes! Pote 8a to katalaboume oti tous xreiazomaste olous! Toso stenokefalia...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ 11.27 ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΡΟΧΑΛΙΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ... ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ?? ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΟΜΟΙΩΣ!!!ΣΤΑ PRACTIKER ΟΥΡΕΣ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ...ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...... ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ....Ε, ΡΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ....ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ....ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΜΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΚΑΤΑΞΑΝΘΕΣ ΤΡΙΧΕΣ.....ΒΟΥΡ ΣΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ....ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΛΑΟ.....ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ??? ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΡΗΚΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΖΗΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ!!!ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!!!

Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαλάκης, βγάζει 1500 γιούρω το λεπτό!!!
Και παράλληλα, ναι για όσα υποστηρίζει στα περισσότερα έχει δίκιο.
Είναι σαν ένας κλασικός θρησκόληπτος, που ουρλιάζει για τα ιερά και τα όσια, κάνει το σημείο του σταυρού δημόσια, φιλανθρωπίες κλπ.. κλπ.. και από πίσω κονομάει εις υγεία των κορόιδων.
Πάντως ο 11.46 -που ελπίζω ειρωνεύεται για τον ΓΑΠ- έχει δίκιο σε όσα λέει...

Υ.Γ. Τώρα είναι καλή η AGB λαλάκη;;;;

Ανώνυμος είπε...

@11.40 Dil o Lakis mas efere edw??? I.Q. radikiou

Ανώνυμος είπε...

12,05 ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ!!!!ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΡΑΦΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟ...ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ!!!ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛ - ΛΗΝΑΣ!!!

''Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ''

Ανώνυμος είπε...

12.13 ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ I.Q ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ 2.
Σε αντίθεση με τον θρησκόληπτο, υπάρχουν εκατομμύρια πραγματικά πιστοί άνθρωποι βέβαια, που όντως σηκώνουν το δικό τους σταυρό και δε κοροϊδεύουν τους συμπολίτες τους, με το αζημίωτο.

Συμπληρωματική παρένθεση για αποκατάσταση του νοήματος.
Καλό βράδυ σε όλους τους συν-σχολιαστές!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει κάποιος να μας ενώσει . . . Μόνο τότε θα υπάρξει προοπτική για αλλαγή .

liakos

Ανώνυμος είπε...

ευτυχώς έχουμε και μερικούς ξύπνιους κομπορυνευόμενους πως έχουν υψηλό IQ,τρομάρα τους,σε σχέση με τους άλλους Έλληνες που κουμόμαστε.Αλλά ο παππάρας αυτός είθελα να ξέρω τι κάνει, από το να παριστάνει τον ξύπνιο;Μήπως ανέτρεψε όλο το σάπιο σύστημα μόνος του και δεν το πήραμε εμείς χαμπάρι γιατί κοιμόμαστε; Μήπως πήρες ταβουνά ρε φίλε και έστησε αντάρτικο;Χλευάζεις όλους τους συνανθρώπους σου και τους κρίνεις από ποιά θέση; Εσύ τι είσαι:Μάλλον ο ποιό μεγάλος κοιμισμένος,εξυπνάκια.Καλοβολεμένος σε καμιά θεσούλα κι εσύ σήκωσες μπαϊράκι από τον καναπέ σου. Άντε άλλαξε πλευρό και κοιμήσου.

Ανώνυμος είπε...

θελουμε και επανασταση τρομαρα μασ εδω δεν μπορουμε να μιλησουμε για απλα πραγματα που να οργανωθουμε κιολλας?? αντε ελληνεσ το καταφερανε αυτο που θελουνε να φαγωνομαστε μετακσυ μασ!!! ευγε!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑΞΥ* ΜΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ μαλάκες δέν πά να βγάζει και όλα τα λεφτά του κόσμου..... ΚΟΛΟΖΩΑ μόνο την κατσίκα του διπλανού κοιτάτε

Ανώνυμος είπε...

αλλά δέν καταλαβαίνεται οτι αυτό που είπε δέν το έχει πεί σχεδόν κανείς σε όλο τον κόσμο.... αλλά σας νοιάζει να πείτε την μλκία σας... Ο Λαζόπουλος και ο Λαζόπουλος και ο πρεζάκιας και όλες τις παπαριές. Εξάλλου άμα γούσταρε δέν θα χρειαζόταν να ξαναδουλέψει η να προσπαθεί να αφυπνίσει τα πρόβατα. αλλά ξέχασα οι πράκτορες την βρίσκουν να σας δουλεύουν και να παίρνουν τα λεφτά σας

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΑΡΥ ΚΛΙΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΣΑΤΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΤΥΡΙΚΟΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΛΑΛΑΚΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

Ρε αδερφέ 4.32, μάθε να είσαι πιο ψύχραιμος, όταν μίλησα για τα 1500 που βγάζει, αναφέρθηκα σε μια κατάσταση ενδεικτική της χειραγώγησης της αντίδρασης με καλοπληρωμένους μεσάζοντες που δήθεν χτυπούν το σύστημα, αλλά κατά βάση είναι μέρος αυτού.
Ούτε για πρεζάκηδες μίλησε κανείς, ούτε για ό, τι άλλο τυχόν προσάπτεις.
Και να μάθεις, όταν σχολιάζεις σε ένα blog, όπου απλά καταθέτει ο καθένας την άποψή του, να μη μιλάς για ...μαλάκες και κολοζώα, γιατί δεν απευθύνεσαι σε τίποτα σκλουλήκια, πρόσεχε τη γλώσσα σου!
Να σέβεσαι τον συνομιλητή σου, και να προσπαθείς να απωθείς την φασιστική νοοτροπία με την οποία σε έχουν διαπαιδαγωγήσει, βρίζω όποιον διαφωνεί μαζί μου, επειδή είμαι ...μάγκας.
Άντε κάνε μας τη χάρη λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμε του 10:55 Ο ορισμός του Λαλάκη για κάποιους μπορεί να είναι χειρότερος από τις λέξεις που χρησιμοποίησα. Όσο για το αν νομίζω ότι απευθύνομαι σε σκουλήκια αν το νόμιζα αυτό δεν νομίζω καν να έγραφα κάποιο σχόλιο... .Ναι μπορεί να παραφέρθηκα κατά εσέ ή κατά πολλούς αλλά δεν έκανα κανένα έγκλημα...την άποψη μου είπα χρησιμοποιώντας λέξεις. Όσο για την λέξη αδερφό θα συμφωνήσω ότι όλοι είμαστε αδέρφια και κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουμε να μοιράσουμε κάτι..

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε αδέρφια, αλλά τα μαλάκες και κολοζώα σε παρακαλώ κομμένα!
Όσο για το ''λαλάκης'', δεν παραπέμπει -σε ό, τι με αφορά τουλάχιστον- σε σεξιστικού περιεχομένου σχόλιο, αλλά στην απέχθεια που νιώθω για την καλοπληρωμένη και επιβαλλόμενη από το σύστημα σάτιρα, που δήθεν το ξεμπροστιάζει.
Άποψή μου...
Και για να τελειώνει αυτή η ιστορία, δεν γνωρίζω την προσωπική ζωή του Λαζόπουλου, ούτε αναπαράγω αστικούς μύθους, είναι θέμα προσωπικής αντίληψης.
Ναι, δεν τον εμπιστεύομαι, τον θεωρώ δεκανίκι του συστήματος, αλλά και καλλιεργημένος άνθρωπος είναι και την κορούλα του να τη χαίρεται ο άνθρωπος, και η μητέρα του να είναι καλά και να την αγαπάει γιατί είναι όντως -σε αυτό το σημείο- καλό το πρότυπο που περνάει προς τα έξω.
Μη παρασύρεσαι από κάτι άλλους που μιλάνε χυδαία για τον Λαζόπουλο, εγώ άλλο πράγμα σχολιάζω.
Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαλάκης μέσα στα πολλά σωστά που λέει, περνάει και κάποια άλλα μηνύματα. Όπως για τους λαθρομετανάστες, κάποτε είπε να τους δώσουμε σπίτια και τα ζώα από κάτω χειροκρότησαν. Κάποια από αυτά τα ζώα δεν είχαν δικό τους σπίτι και έτρεμαν μη μείνουν στο δρόμο, αν δεν πλήρωναν το νοίκι. Όπως επίσης είναι υπέρ των καϋμένων κουκουλοφόρων που τα παιδιά τι κάνουν;; Σπάνε και ρημάζουν τις περιουσίες βιοπαλεστών. Άντε μου στο διάολο Λαλάκη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11.42, έτσι είναι όπως τα λες...
Ο Σόρος είναι ο μεγαλύτερος δικτάτορας και όλοι τα σχέδιά του εξυπηρετούν.
Ποιο σύστημα -δηθεν- κατακεραυνώνει ο Λαλάκης;;;
Δυστυχώς είμαστε αυτοβούλως ραγιάδες!

Ανώνυμος είπε...

Α! μπορεί κάποια στιγμή και να τον βρίσουν τον Σόρος...
Και λοιπόν;;;
Ο νεο-ταξίτης αυτός μεγαλο κερδοσκόπος έχει επιβάλλει τη λαθρομετανάστευση ως θεσμό στην Ελλάδα, και τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης -τα καλοπληρωμένα, επαναλαμβάνω- εξυπηρετούν τα σχέδιά του