Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Βίντεο: "Δεν ήτανε πανί να το πάρει ο αέρας!" Είσαστε προδότης κύριε πάγκαλε




Αποδοκιμασίες για τον Πάγκαλο έξω από το γραφείο τουeurokinissi
Το κίνημα "Πόρτα-Πόρτα" μετά την επεισοδιακή διαδήλωση έξω από το σπίτι του Κώστα Σημίτη ετοιμαζόταν να επισκεφθεί και τον ακριβοθώρητο κ.Πάγκαλο. Η "ημέρα του Πάγκαλου" ήταν η σημερινή, αφού ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε την τιμητική του το μεσημέρι.
Περιπου 50 πολίτες  οπαδοί του κινήματος "Πόρτα-Πόρτα"  του σκηνοθέτη, Δημήτρη Κολλάτου  συγκεντρώθηκαν έξω από το πολιτικό του γραφείο την ώρα του μεσημεριανού γεύματος με σκοπό να "τα φάνε μαζί"...
Σύνθημά τους  αυτή τη φορά "Πάγκαλε παραιτήσου, δεν τα φάγαμε μαζί σου" και "γιαούρτια να φας, όπου και να πας".


«Η κίνηση των πολιτών είναι ειρηνική και το μόνο που ζητάμε είναι να μας πουν την αλήθεια για το πού πήγαν τα λεφτά μας και να αποδοθεί δικαιοσύνη» δήλωσε ο σκηνοθέτης, «συστήνοντας» στον κόσμο το κίνημά του, μετά την πρώτη «επίσκεψη» στο σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου, ενώ έχει «υποσχεθεί» να περάσουν για μια… ιδιαίτερη κατ' οίκον επίσκεψη και από άλλα σπίτια ή γραφεία πολιτικών".
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή τους χτες ανέφεραν:
"Μετά τις διαμαρτυρίες στα σπίτια των Α. Τσοχατζόπουλου, Κ. Σημίτη και Καραμανλή, συνεχίζουμε την Kίνηση ''Πόρτα Πόρτα''. Πάμε την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 3 το μεσημέρι στο γραφείο του Θεόδωρου Πάγκαλου στη γωνία των οδών Ακαδημίας και Κριεζώτου για να του ζητήσουμε να παραιτηθεί, με το σύνθημα: Πάγκαλε παραιτήσου, δεν τα φάγαμε μαζί σου.
Με την παρουσία μας έξω από τα σπίτια τους και τα γραφεία τους θα τους δώσουμε να καταλάβουν ότι η θέση τους είναι στα σκουπίδια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας".


newpost

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΓΟΥΡΙ
ΜΕΣ' ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ, ΠΑΓΟΥΡΙ

Ανώνυμος είπε...

re paidia afta na ta dimosievetai kana dio meres noritera parakalo.(thn imerominia pou ginetai i sinantisi)
efxaristo

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΓΟΥΡΙ
ΜΕΣ' ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ, ΠΑΓΟΥΡΙ

χαχαχαχα!!!καλοο!!!! :-))