Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

21χρονος αλλοδαπός ο βασικός ύποπτος για την άγρια κακοποίηση έφηβης στην Πάρο


Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής επικεντρώνονται στο πρόσωπο 21χρονου Πακιστανού, τον οποίο είχαν κατονομάσειμάρτυρες ως ευρισκόμενο στο σημείο της επίθεσης που εκδηλώθηκε στις 23 Ιουλίου κατά 15χρονης στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου...


Ο φερόμενος ως ύποπτος εργαζόταν σαν κηπουρός σε τουριστική επιχείρηση του νησιού, αλλά λίγες ώρες μετά το περιστατικό αναχώρησε εσπευσμένα για την Αθήνα. Μέλη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής διεξήγαν προ ωρών έρευνα στο δωμάτιό του, συλλέγοντας ρούχα και άλλα αντικείμενα προκειμένου να γίνει έλεγχος γενετικού υλικού.

Στο μεταξύ, το θύμα της επίθεσης παραμένει διασωληνωμένο στην εντατική του νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ, σε κρίσιμη, αλλά ελεγχόμενη κατάσταση.

Μέσω του δικηγόρου της, η μητέρα του κοριτσιού έχει απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό. Παράλληλα η Αστυνομία με ανακοίνωσή της καλεί οποιονδήποτε έχει δει κάτι να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας, αναφέρει το athensvoice.gr.
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΠΙΣΤΕ ΤΟΝ
ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΤΕ.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά, αυτός ο 21χρονος ουδέποτε φωτογραφήθηκε από τις ελληνικές αρχές και φυσικά η φωτογραφία του ουδέποτε πρόκειται να δημοσιευτεί, μην τυχόν τον αναγνωρίσει και τον καταγγείλει κανένας.

Ανώνυμος είπε...

σαν δεν ντρεπεστε να κατηγορειτε αυτα τα αγια παιδια που ηρθαν νομιμοτατα στην ελλαδα να φανε ενα κομματι ψωμι,αποκλειετε αυτα τα καθαροσπορια να εχουν σχεση με το βιασμο της κοπελλας.
αρε εκτελεση στα 5 μετρα να ξεβρωμισει ο τοπος.