Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Αντωνίου: "Οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΕΝΟΧΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ"



Μάγκες του Γλυκού Νερού κι αυτοί. Το είχα προβλέψει πριν λίγες μέρες σε σχετικό μου άρθρο στον τοίχο μου (δείτε το παρακάτω). Ότι και οι πατριώτες και τα «παλικάρια» της Χρυσής Αυγής, ασχολούνται με την Διαχείριση της Σκλαβιάς και Κατοχής της χώρας κι όχι με την Αποτίναξή της. Δεν είναι δυνατόν να αποσιωπούν με τέτοιο προδοτικό τρόπο το ΜΕΓΑ θέμα της μήνυσης και της κατηγορίας για Εσχάτη Προδοσία που εκκρεμεί και επικρέμεται πάνω σε όλη την Βουλή κι αυτοί να ασχολούνται με τη λαθρονομοσχέδιο.
Οτιδήποτε προτάσσεται μπροστά από την θέμα της μήνυσης για εσχάτη προδοσία, συνιστά απόπειρα αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού και προδοτική ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Ρε σείς της Χρυσής Αυγής¨ Για ποίο λόγο του κάνετε αυτό? Για ποίο λόγο? Τι να σκεφτούμε για εσάς? Ότι σκεφτόμαστε και για τους άλλους. Ότι είστε όλοι ίδιοι και γι αυτό θάχετε την ίδια τύχη.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ..Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!Κ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ...

Ανώνυμος είπε...

sorry gia ta greeklish alla exo provlima.
loipon en merh exei dikio o typos.
tha protimousa aythn thn periodo na asxolite me tous prodotes politikous kai th minisi poy egine gia esxath prodosia ...para me tous lathrometanastes.
...as perimenoume omos na doyume.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς που στηρίζεται χρυσή αυγή να ξέρετε ότι γίνεστε και εσείς έμμεσα προδότες της δημοκρατίας μαζί τους και μπορεί ακόμα να φαίνονται σχετικά αθώοι στα μάτια σας αλλά το κάνουν για λόγο προβολής και για να πείσουν τον απλό κοσμάκη που δεν έχει χρόνο και όρεξη να ψαχτεί σε βάθος ιδεολογικά. Σκοτώστε τα κόμματα η επανάσταση σ'αυτόν τον τόπο θα πετύχει μόνο με αληθινή άμεση δημοκρατία. Τα ΝεοΕποχήτικα κόμματα της συμφοράς είναι δηλητήριο που συνεχίζει την επιτυχημένη τακτική του διαίρει και βασίλευε και οι Χ.Α. συγκεκριμένα είναι μεγάλο αγκάθι μπορεί αυτά που κάνουν πολλές φορές να μοιάζουν να έχουν αντίκρισμα άμεσο όμως έμμεσα θα βυθίσουν ακόμα πιο πολύ την κοινωνία στο χάος. Τέλος σας συμβουλεύω να είστε σοφοί διατηρώντας την ψυχραιμία σας, τα δύσκολα θα περάσουν μόνο αν ενωθούμε αδέρφια μου.

Ανώνυμος είπε...

Τα οικονομικά θέματα και η λαθρομετανάστευση είναι εν μέρει αποπροσανατολιστικά(φυσικά πρέπει να λυθούν όμως).
Θέλουν να ασχολούμαστε με πράγματα που θα απασχολούν το μυαλό μας.
Πρέπει να έχουμε το νου μας στην Δημοκρατία και στα εθνικά θέματα.Θέλουν να περιορίσουν τα δικαιώματα μας και τη χώρα μας.Δεν πρέπει να τους αφήσουμε.
Η Χρυσή Αυγή σαν κόμμα δεν μου αρέσει ούτε για αυτά που δηλώνει ούτε για αυτά που δεν λέει.

Ανώνυμος είπε...

Ποια δημοκρατία ρε; Πας καλα; Επειδή σου επιτρέπουν να ψηφίζεις έτσι για τα μάτια του κόσμου, νομίζεις ότι έχουμε δημοκρατία; Πρόβατο! Φυσικά και τους νοιάζουν οι λαθρομετανάστες αφού κινδυνεύουν άμεσα ανθρώπινες ζωές. Γι'αυτό έχουν ρίξει το βάρος εκεί. Αν δεν κλείσεις την τηλεόραση δε θα αποκτήσεις ποτέ δική σου άποψη, να το θυμάσαι.

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και να κλείσουμε την τηλεόραση σήμερα που στο σταρ στις 22:00 έχει ταινίαρα :)

Ανώνυμος είπε...

το κακο ειναι οτι οποιος και να εβγαινε κυβερνηση ο λαος θα ηταν το θυμα με το καλημερα η ΔΗΜΑΡ ειπε να μην πειραχτει ο νομος Ραγκουση και για 1η φορα τα 2 μεγαλα κομματα χειροκροτα το ενα το αλλο...απλα γιατι γκαριζουμε για την ΧΑ? ο καθε ηλιθιος εχει το υπουργειο του ας αν αλαβουτν τα καθηκοντας τους και θα λυθει και το θεμα των λαθρο και τις οικονομιας και της παιδεια του τουρισμου και ου το καθεξις αλλα επιτηδες ολοι κολλανε μεχρι να λυθει το οικονομικο η στο τι θα πεςι η τροικα και περνανε ασχετα νομοσχεδια κανεις δεν ειπε για την καταγγελια του αναγνωστικου της 5ης και 6ης δημοτικου που καταργουν τα φωνηεντα -ω- και -υ- περιμενω αντιδρασεις στην βουλη

Ανώνυμος είπε...

ας παρει ο πα;ππους τα χαπια του και το τι κανει η Χ.Α. στη βουλη και εκτος φαινεται και θα φανει.....επισης ενημερωστε μας σε πια παραταξη ανηκε ο Αντωιου πριν λιγο καιρο και θα καταλαβουμε ολοι!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ; XA! XA! XA!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΤΕΘΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΑΚΚΑ, ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 30 ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΡΑ!! VIDEO...
http://www.triklopodia.com/2012/07/30_06.html

όπως και με την μήνυση Αντωνίου, το θέμα είναι στο χέρι των βουλευτών, εκτός αν τελικά είναι όλοι στο κόλπο. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα της λαθρομεταναστευσης αποτελει θανασιμο κινδυνο για την υπαρξη της Ελλαδας, όμως είναι συνέπεια της ελλειψης εθνικης κυριαρχίας και του καθεστώτος αποικίας στο οποίο βρίσκεται η χώρα και όχι η αιτία της κρισης.
Αν η Ελλαδα δεν γινει ανεξαρτητη από ξένους επικυριαρχους και δεν απαλαγει απο το χρεος και τους προδοτες πολιτικούς, δεν θα μπορεσει να υπαρξει λυση στη λαθρομεταναστευση, γιατι αυτη μας επιβαλεται κυριως απο το εξωτερικο μεσω των ντοπιων προδοτων και παρασιτων.

Ανώνυμος είπε...

Όσο η ΧΑ δεν ανακινεί το θέμα της εσχάτης προδοσίας κάθε λογικός πολίτης και Έλληνας στο φρόνημα έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να τους θεωρεί συνέννοχους και άρα προδότες και αυτούς. Τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. ΤΕΛΟΣ. Και επειδή ξέρω τι μέρος του λόγου είναι και η ΧΑ σαν το λέω από τώρα: ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΙΝΗΣΕΙ στον αιώνα τον άπαντα. Επειδή κάποιοι θα μου την "πείτε" θα ξανακάνω την ίδια ερώτηση που κάνω σήμερα στις 11/7/2012 μετά από έναν μήνα: Γιατί κύριοι της ΧΑ δεν ανακινείτε το θέμα της μήνυσης; Και τότε να σας δω τι δικαιολογία θα βρείτε να μου πείτε. Σε καθε περίπτωση είστε αδέλφια μου. Σας παρακαλώ να ξυπνήσετε.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 74 ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

-------ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ---------