Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!



Όσο πιο γρήγορα αποχωρήσουμε (ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ) από την Ευρωζώνη στην οποία μας έχει παγιδεύσει η συμμορία του ευρώ και πριν η συμμορία μας «αποχωρήσει» όπως μεθοδικά προσχεδιάζει για να έχει και πάλι τον έλεγχο και επί της δραχμής, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η οικονομική και η διοικητική αναγέννηση της Ελλάδας...


Βασική προϋπόθεση: Παραπομπή σε δίκη των πρωταίτιων την οικονομικής καταστροφής της χώρας (Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου,Βενιζέλος, Καρατζαφέρης, Παπαδήμος, Σαμαράς, Κουβέλης) και ο ισόβιος αποκλεισμός από τις εκλογικές διαδικασίες σε όσους και όσες ψηφίσανε τα μνημόνια.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AMHN!

Ανδρέα Κάλβου, από την τέταρτη ωδή του «εις Σάμον».

Ὅσοι τὸ χάλκεον χέρι
βαρὺ τοῦ φόβου αἰσθάνονται,
ζυγὸν δουλείας, ἂς ἔχωσι·
θέλει ἀρετὴν καὶ τόλμην
ἡ ἐλευθερία.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ 100% μαζί σου Χάρυ. Το πρόβλημα για εμάς, είναι πως είμαστε πολύ λίγοι αυτοί που συμφωνούμε σε αυτά που λες. Οι έλληνες δυστυχώς είναι κωλοραγιάδες. Τον θέλουν μέσα στον κώλο τους και στον κώλο του παιδιού τους. Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα του ανθρωπίνου γένους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 9:31

Εσύ τι είσαι, Τουρκόγυφτος;
Πρώτον δεν είμαστε "πολύ λίγοι" άσχετα αν αυτό προσπαθούν να εμφανίσουν τα ΜΜΕ και οι νοθείες των εκλογών (που θα αποδειχτούν πολυ αργότερα). Τουλάχιστον το ένα τρίτο έχει αφυπνιστεί. Δεύτερον, οι υπόλοιποι Έλληνες απλά κοιμούνται όπως κάνουν και οι υπόλοιποι λαοί, αφού γι' αυτό φρόντιζαν ανέκαθεν με την άθλια παιδεία και τα αποχαυνωτικά προγράμματα -ταινίες / σειρές που προβάλλονται σε όλες τις χώρες και καλλιεργούν τον ατομικισμό και την κατακρήμνυση των αξιών, για ανθρώπους άχρηστους και επιζήμιους για το σύνολο, χρήσιμους μόνο ως υπηρέτες του συστήματος.

Ανώνυμος είπε...

GIAS TO STOMASOU 11:11P.M.TOUS TA LEO KAI GO;ALLA POU NA PAROUN XAMPARI.MAS EXOUN KANEI ENA MPAXALO
MAS EXOUN PARALISOI SE OLOI TIN YDROGIO MAZEPSANE OLA TA BANK CARTEL OI MEGALES POLIETHNIKES OLO TO XRIMA KAI EXOUN TON OIPOLIPO KOSMO KAI IPOFEROI KAI MAS POULAN FOUMARA MESO TON MME.

Ανώνυμος είπε...

οχι δεν ειμαστε λιγοι!
απλα χωριζομαστε σε 3 κατηγοριες
αυτοι που γνωριζουν ποιο ειναι το καλυτερο κ το συμφερωτερο για την πατριδα!στους αλλους που η δεν γνωριζουν η εχουν υποστει την πλυση εγκεφαλου απο τα μμε κ σε ολους του συστηματος που λυμαινονται τους πολλους χαριν των δικων των απλυστων
συμφεροντων!πρεπει να μιλαμε σε ατομα μεγαλυτερα με υπομονη που δεν εχουν προσβαση στη σωστη ενημερωση!
πιστευω το οτι μας καταδικασαν με την ψηφο τους ισως φταιμε κ εμεις που δουλεψαμε λιγοτερο αποσο επρεπε με τους γυρω μας!την αληθεια αν δεν την υπερασπιζεσαι με παθος δεν μπορεις να την αποδειξεις!