Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Απαγόρευσαν τον κομμουνισμό στην Μολδαβία


Το Κοινοβούλιο της Μολδαβίαςκαταδίκασε την Πέμπτη επισήμως το κομμουνιστικό καθεστώς και απαγόρευσε τα κομμουνιστικά σύμβολα.Το εν λόγω νομοσχέδιο επικρίνει «το ολοκληρωτικό...
κομμουνιστικό καθεστώς στην Μολδαβική Σοβιετική Σοσιαλιστική Δημοκρατία, το οποίο πραγματοποίησε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, καθώς και τις ενέργειες όλων των προσώπων, που συμμετείχαν στην τέλεση των εγκλημάτων του κομμουνιστικού καθεστώτος».

Ταυτόχρονα, το νομοσχέδιο απαγορεύει στο έδαφος της Δημοκρατίας τη χρήση των κομμουνιστικών συμβόλων και την «προπαγάνδα ολοκληρωτικών ιδεολογιών».

Ωστόσο, διευκρινίστηκε ότι η απαγόρευση ισχύει μόνο για τη χρήση αυτών των συμβόλων για πολιτικούς λόγους, οπότε δεν απαγορεύεται η χρήση τους για πολιτιστικούς ή διαφημιστικούς λόγους.
πηγή

Τώρα το μόνο που απομένει είναι να καταδικάσουν και την ευρωπαική ένωση και τα συμβολά της ,γιατί είναι ενα ολοκληρωτικό καθεστώς στημένο απο πρώην ναζί.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΕΖΗΣΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΗΤΑΝ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ. ΕΔΩ ΑΠΛΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!
ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ! Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΖΟΥΣΕ ΑΚΡΩΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΘΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ: Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΡΦΩΝΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΕΘΕΝΑΝ" !!!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

O kathenas exei to dikaioma na ekfrazei tis apopseis tou elefthera kai oi apagorefseis dimiourgoun koinoniki fylaki.Afto pou tha eprepe na kserei o kathenas einai oti o kommounismos ypostirizei tin athe ia,tin thanatiki poini kai ti dialysi tis oikogeneias , paradeigma mao zetoung sti kina.Opoios pragmatika agapa tin eleftheria, den mporei na ypostirizei ton kommoynismo, alla oute kai tous nomous tis e.e. kai amerikis, oute tous nomous tis saria.I pragmatiki eleftheria pigazei mono apo Afton pou mas didakse tin agapi kai to na synxopoume.

Ανώνυμος είπε...

Ax ti wraia ta les 5.27,ti romantikos pou eisai...Lalalala.O kommounismos apagorevetai,h akrodexia nomimopoieiti....Wraia pragmata

HUNTER είπε...

οταν οι πασης φυσεως αριστεριζοντες δημοκρατες μαθουν να σεβονται ολα τα κομματα που ψηφισε ο ελληνικος λαος και εστειλε στη βουλη τοτε θα εχουν κι αυτοι λόγο υπαρξης .
βεβαια στην ελλαδα η αποστολη του κκε οπως ομολογησε και η κυρια παπαρηγα ειναι μονο η οργανωση απεργιων, μετα απο αυτο το ποσοστο του κκε απο το 8% πηγε στο 4,5% ,σε λιγο θα διαλυθουν μονοι τους δεν χρειαζετε καμμια απαγορευση αλλωστε η ελλαδα ειναι η κοιτίδα της δημοκρατιας ,ολα επιτρεπονται.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 7:39 μμ
ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΝΑΛΥΤΗ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.
ΑΠΛΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ, ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΝΔΥΜΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ 2ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΖΕ Η ΠΡΩΗΝ ΣΟΒ. ΕΝΩΣΗ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ! ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!