Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Δείτε πόσο θα πληρώσει 73χρονος συνταξιούχος, χωρίς περιουσιακά στοιχεία!


http://olympiada.files.wordpress.com/2012/07/01.jpg?w=320&h=242Είσαι 73 ετών, συνταξιούχος του ΙΚΑ, με εισόδημα 10.400 ευρώ ετησίως και αναρωτιέσαι πόσο θα πληρώσεις; Η απάντηση είναι….
550 ευρώ! Υπό την προϋπόθεση βέβαια πως δεν έχεις κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομα σου, φιλοξενείσαι λογικά από κάποιο παιδί σου και έχεις και το 25% του εισοδήματος σου σε αποδείξεις! Ναι φίλε μου συνταξιούχε, θα ξηλωθείς για τις ανάγκες της τρόικας και της υποτιθέμενης ελληνικής κυβέρνησης, που πάντα “φρόντιζε” εσένα… eglimatikotita.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (73 ΕΤΩΝ/ΕΓΓΑΜΟΣ)ΜΕ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 20.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ/ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ 4.500 ΕΥΡΩ, Ο ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ !!!!
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

νομιζω πως οι περισσοτεροι ελληνες πλεον αδυνατουμε!!οφειλω να πω
κατι κ ο καθενας ας αποφασισει!εχω εναν αγιο γεροντα πνευματικο ολη μου τη ζωη!
ειναι πλεον 86 ετων κ συνεχιζει να βρισκεται στην εκκλησια του απο τις 3 τα ξημερωματα
δεν θα γραψω για τον βιο του!με ατομο της οικογενειας μου ,με προειδοποιησε να μην πληρωνω τιποτα!παντα κανω υπακοη γιατι γνωριζω την αγιοσυνη του!θα σας πω κ ενα παραδειγμα πριν 3 χρονια σε μια φιλη της ειπε:
να παρει ολες τις καταθεσεις της απο την τραπεζα κ να τις κανει λιρες πραγματι πηγαμε μαζι!
η λιρα ειχε 138 το θυμαμαι σαν χθες!για μαθετε ποσο εχει σημερα;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ ΜΟΥ ΟΥΜΙΖΗ

Ανώνυμος είπε...

Οχι φίλε μου Γιώργο Παπαδόπουλε απο την Γερμανία.
Αυτοί οι συνταξιούχοι πήγαν και ψήφισαν μαζικά τον Σαμαρά και τον έκαναν κυβέρνηση καταδικάζοντας εμας μέσα στην ανεργία και αυτοκτονούμε κάθε μέρα!! Να τους πάρει όλη την σύνταξη στους κωλόγερους για να αρχίσουν και αυτοί να καταλαβαίνουν.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω!
να τους κοψη και τα φαρμακα για να τους ξεφορτωθουμε μια ωρα αρχυτερα! οι αγροτες και οι ραμοληδες ψηφησαν σαμαροβενιζελους!

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια μάς οδηγούν στον διχασμό. Μας στρέφουν τον έναν εναντίον του άλλου. Γνωστή η τακτική τους από παλιά. Και οι γέροντες είναι εξαπατημένοι, όπως σχεδόν όλοι μας. Τους φόβισαν, τους τρομοκράτησαν, τους έκοψαν τα φάρμακα, τους έκαναν πλύση εγκεφάλου με τα έμμισθα παπαγαλάκια τους στα Κανάλια. Άλλη πληροφόρηση δεν είχαν. Μην τους κατακρίνετε τόσο υαστηρά. Είναι οι γονείς μας και οι παπούδες μας