Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Κερματισμός δαπάνης (για να μη φαίνεται η συνολική), για ανύπαρκτη απασχόληση ΟΛΕΣ τις Κυριακές, έμμισθων προπαγανδιστών δημοσιογράφων.


ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ 48,3 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ!!! ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ….


  === ΚΙ ΕΣΕΙΣ  ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ … ΝΑ Η ΝΕΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ  ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ !!! Η ΑΝΟΧΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ  ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ … Η ΝΕΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠ’ ΤΑ ΙΔΙΑ ….
  === ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ 48,3 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ!!! ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ…
  === Μπορεί οι απλοί θνητοί να απειλούνται με καθαρό μισθό 390 ευρώ δηλαδή 17 ευρώ μεροκάματο, όμως για τους βολεμένους της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, το μεροκάματο είναι…ολόκληρο μηνιάτικο…
  === Δεν το πιστέυετε; Δείτε πόσο πληρώνουμε τέσσερις δημοσιογράφους για να δουλέυουν πέντε ώρες για 27 Κυριακές σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της ιστοσελίδας της κυβέρνησης..
  === Μπορεί οι απλοί θνητοί να απειλούνται με καθαρό μισθό 390 ευρώ δηλαδή 17 ευρώ μεροκάματο, όμως για τους βολεμένους της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, το μεροκάματο είναι…ολόκληρο μηνιάτικο…
  === Δεν το πιστέυετε; Δείτε πόσο πληρώνουμε τέσσερις δημοσιογράφους για να δουλέυουν πέντε ώρες για 27 Κυριακές σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της ιστοσελίδας της κυβέρνησης..
  === Όπως καλά διαβάσατε 4 δημοσιογράφοι θα εισπράξουν για πεντάωρη εργασία 27 Κυριακών 26.100 ευρω, δηλαδή 241 ευρώ κάθε Κυριακή που θα εργάζονται και αν θέλετε να δείτε πόσο θα λαμβάνουν για κάθε ώρα εργασίας να σας το πούμε εμείς, 48,3 ευρώ την ώρα!!!




epanastasitora

 ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
 Με αναγωγή της έγκρισης δαπάνης μόνο του Β΄ 6μήνου 2012, σε ετήσια δαπάνη μόνο των 4 ακατονόμαστων ρουφιάνων δημοσιογράφων (γιατί υπάρχουν πολλοί περισσότεροι), εύκολα διαπιστώνουμε, ότι οι εν λόγω ΚΟΠΡΙΤΕΣ, μόνο για  ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ προπαγανδιστή τις….. Κυριακές (Δεν κάθονται ούτε μια μέρα, αφού πληρώνονται χώρια και για όλες τις εργάσιμες!!!), τσεπώνουν ΕΞΤΡΑ, από 13.050,00€ τον χρόνο έκαστος!!!
ΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΔΑΠΑΝΗΣ
Για όλες τις δαπάνες στον δημόσιο τομέα και κατά φορέα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ η κατάτμιση έγκρισης δαπανών. ΔΗΛΑΔΗ, όλοι οι αλήτες υπουργοί, γράφουν στα άγραφά τους τον Νόμο Περί Δημόσιου Λογιστικού και του Λογιστικού των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ, και ακόμα και αν πρόκειται για έγκριση υπερωριών και αμοιβής για τις Κυριακές και Αργίες, εγκρίνουν την ετήσια δαπάνη σε ….δόσεις (ενώ υποχρεούνται να τις εγκρίνουν ΑΠΑΞ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ), προφανώς για να μη γίνονται στόχος αρνητικών σχολίων, που θα τους οδηγήσουν σε άλλες περιπέτειες, για τις σπατάλες τους, υπέρ ανύπαρκτων απασχολήσεων ΟΛΕΣ τις Κυριακές των ημετέρων τους.
Έτσι, κατ” αρχήν, μόνο για την περίπτωση των 4 κοπριτών μη κατονομαζόμενων δημοσιογράφων, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ, Η ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΗ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΧΡΟΝΙΚΑ, και υποδηλώνονται και επί πλέον, από την απόφαση έγκρισης, που λέει: «…. 4. Το γεγονός ότι, το ποσό της δεσμευόμενης, με την παρούσα, πίστωσης είναι εντός  του εγκεκριμένου ποσοστού διάθεσης» !!!!!!

Αυτή η φράση, για έναν πτωχόν πλην όμως ΤΙΜΙΟ  και ιδιαίτερα έμπειρο ελεγκτή και εγνωσμένης αξίας Μπαρμπανίκο, σημαίνει ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ τρία τινά:
1.— Το συνολικό διαθέσιμο ποσό, για καταβολή ανύπαρκτων απασχολήσεων ΟΛΩΝ των Κυριακών (χωρίς μια μέρα ξεκούρασης) σε ρουφιάνους, είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της συγκεκριμένης απόφασης, η οποία περιοριστικά αναφέρεται, μόνο σε 4 δωρολήπτες δημοσιογράφους και μόνο για το Β΄ 6μηνο.
2.— Αναλογικά (ποσοστιαία) υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα ποσά, για την ίδια αιτία (Κωδικός Εξόδου 0512 – οικονομικού έτους 2012) που όμως αφορούν προφανώς και άλλους κοπρίτες της Γενικής Γραμματείας Παραπληροφόρησης του Ελληνικού λαού.
3.— Για να μη γίνονται στόχος, κατακερματίζουν το συνολικό ετήσιο ποσό της δαπάνης ανύπαρκτων εργατοωρών ΟΛΩΝ των Κυριακών και Αργιών!!!!, τόσο σε υποομάδες κρατικοδίαιτων ρουφιάνων, όσο και σε εξαμηνιαία (αντί ετήσια) χρονικά διαστήματα.

Δεν θα νιώσω καμία, ΜΑ ΚΑΜΙΑ έκλπηξη, αν με πολλές ξεχωριστές αποφάσεις, ο ίδιος καθίκης έχει εγκρίνει για τους ίδιους κοπρίτες, αντίστοιχες ΕΞΤΡΑ αμοιβές ΚΑΙ για τα…. Σάββατα!!!
Όταν ο πολιτικός αλήτης προϊστάμενος της Γενικής Γραμματείας προπαγάνδας του καθεστώτος των προδοτών του έθνους καταφεύγει σε τέτοιες κομπινούλες για να χρηματοδοτεί τα τσιράκια του, αυτό σημαίνει, ότι οι συγκυβερνήτες του μνημονίου ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ!!!… ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Η υπηρεσία προπαγάνδας υπάγεται απ΄ ευθείας στον πρωθυπουργό!!!
 πηγη