Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Η τρόικα θέλει μνημόνιο στην Κύπρο ..αλά ελληνικά!


Την ίδια συνταγή θα προτείνει η τρόικα στην Κύπρο, με αυτή που εφαρμόζεται στην Ελλάδα. Η επιτυχημένη πορεία του μνημονίου εδω, είναι το τέλειο παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες οικονομίες που το πρόβλημα τους δεν έχει καμία σχέση με αυτό της Ελλάδας!...


Η τακτική που ακολουθεί είναι η ίδια: καθυστερεί την έλευση της φτάνοντας την οικονομία στα όριά της, ζητά υπογραφές από όλους του υποψήφιους Προέδρους μιας και οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί τον Φεβρουάριο του 2013 και ο Χριστόφιας δεν θα ξαναείναι υποψήφιος.

Επισήμως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Στεφάνου δικαιολόγησε την καθυστέρηση στο γεγονός ότι τα κλιμάκια της τρόικας δεν έχουν ολοκληρώσει τη μελέτη των στοιχείων που έχουν συγκεντρώσει από τις τράπεζες και την κυπριακή οικονομία και οτι αυτή η καθυστέρηση δεν έχει σχέση με το κυπριακό αίτημα για δάνειο από τη Ρωσία.
πηγη

2 σχόλια:

stduce@gmail.com είπε...

ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ-ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ?ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΟΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ.ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η stduce@gmail.com είπε...

ετσι ακριβως η bilderberg δινει εντολες τα ντοπια τσιρακια εκτελουν
οι οικονομικοι δολοφονοι εργαζονται
πυρετωδως επαναπαυθηκαμε μου φαινεται
κ προς στιγμην ειχαμε πιστεψει οτι κερδισαμε πριν τις εκλογες για να αποδειχθει μετεκλογικα οτι το πειραμα πετυχε στην Ελλαδα κ η συνταγη να περπατησει στους επομενους
που ακολουθουν ετσι θα ακολουθησουν
οι αναταραχες ανα τον κοσμο που αγανακτισμενος θα κυνηγαει τους προδοτες κυβερνωντες θα καταργηθουν τα κρατη εθνοι κ θα μας αναγκασουν να παρακακαλουμε γ τον παγκοσμιο ηγετοσωτηρα τους το σχεδιο τους παει καλα αφου ολοι εμεις ειμαστε ανικανοι να το συλαβουμε να ενωθουμε να παψουμε να τους πληρωνουμε κ να τους παρουμε στο κυνηγι μονοι τους ομολογουν οτι φοβουντε την ενωση κ τον εθνικισμο ε!οτι φοβουνται αυτο πρεπει να παθουν!!