Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ο ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ALIMENTARIUS ΣΕ ΝΟΜΙΣΜΑ 2 ΕΥΡΩ


altΧτες έπεσε στα χέρια μας ένα νόμισμα των 2 ευρώ κοπής 2004 μη Ελληνικό, που στην πίσω του όψη έγραφε WORLD FOOD PROGRAMME (Παγκόσμιο διατροφικό πρόγραμμα).
Το νόμισμα αυτό το φωτογράφισε ο...
ΕΟΕ και σας το παρουσιάζει λέγοντας πως κάποιοι που κορόιδευαν περί του παγκόσμιου διατροφικού κώδικα θα πρέπει να αναρωτηθούν τώρα πως αυτό το σχέδιο υπάρχει απο το 2004....
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ.



alt
alt 
UPDATE ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ (ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ)
Το είδαμε στο http://www.katohika.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ,,,Η ΖΩΗ ΜΑΣ.ΔΙΑΛΕΞΤΕ...ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ.Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ.

Fotios είπε...

Ρε παιδιά μην παρανοείτε! Το WFP είναι οργανισμός για την καταπολέμηση της πείνας στον κόσμο και είναι μέλος του ΟΗΕ. Το συγκεκριμένο νόμισμα το έχω χρησιμοποιήσει και το έχω δει πάμπολλες φορές γιατί ζούσα στην Ιταλία από το '02 ως το '07. Δεν θυμάμαι τον ακριβή λόγω κοπής του νομίσματος (κάποιο συνέδριο, γιορτή ή κάτι ανάλογο) πάντως δεν έχει καμμία σχέση με τoν Codex Alimentarius!
Επισκεφτείτε το www.wfp.org

Fotios είπε...

Το βρήκα... Ήταν η επέτειος 10 ετών από την δημιουργία της αποστολής του οργανισμού:
"In December 1994, WFP's governing body adopted the WFP Mission Statement, the first for an United Nations organization. The Mission Statement was based on a fundamental review of WFP's policies, objectives and strategies that involved member states of WFP, non-governmental organizations, United Nations and other agencies, academics and staff members. The WFP Mission Statement is to be considered as a living document that will be reviewed periodically."
Πηγή: http://www.wfp.org/about/mission-statement

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΩΤΗ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ ?? ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ?? ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,,ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ .....ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΩΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ....ΓΛΥΚΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ .....ΞΥΠΝΑ ΦΩΤΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

και τι δουλειά έχει, ένας οργανισμός του ΟΗΕ, να εικονίζετε πάνω σε ένα ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ νόμισμα;;;;

Fotios είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Fotios είπε...

Φίλε Ανώνυμε 4:39 μ.μ.,
το ποιός πρέπει να ηρεμήσει φαίνεται από το σχόλιο του. Επίσης αν ήθελες να κάνεις διάλογο ή έρευνα, θα έπρεπε ήδη να το είχες κάνει από μόνος σου και βέβαια να μην παίζεις τον «ελληνάρα» που πίσω από την ανωνυμία "κράζει". Ακόμα, το ότι τα περνάνε όλα ήρεμα-ήρεμα δεν πάει να πει ότι θα πρέπει να υποστηρίζουμε την παραπληροφόρηση ή τον οποιοδήποτε λάθος συσχετισμό. Από εκεί και πέρα με τα πιστεύω του καθενός μπορείς να κάνεις κομπολόι και να νομίζεις ότι έχεις και γνώμη, αλλά βάση (ιδεών και απόψεων) δεν θα αποκτήσεις ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ fotios ΕΙΜΑΙ Ο 4.39 ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ....ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ Ο.Η.Ε ..ΒΡΕ ΦΩΤΑΚΙ ΤΙ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ???ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ,,ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΣΟΥΝ....ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ...ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΩΤΗ ,,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ????ΕΛΛΑΔΑ !!!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟ !!!!ΨΥΧΗ ΑΘΑΝΑΤΗ !!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΒΡΟΜΩΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ...ΕΣΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΙΔΕΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ....ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ...ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ.