Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ξεκινά η ολοκληρωτική δικαίωση για την δολοφονική έκρηξη στο Σινούκ


που σκότωσε των Πατριάρχη Αλεξανδρείας
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ, ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - Σε εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, οι πρωταγωνιστές των γεγονότων επιβεβαιώνουν την έρευνα των AegeanTimes...


Η πτώση των καθεστωτικών Κυβερνήσεων, και η ραγδαία μεταβολή του πολιτικού ρεύματος στην Ελλάδα, κάνει ανθρώπους να ανοίγουν πλέον τα στόματά τους!

Μια υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, αποτέλεσε η πτώση του Σινούκ, για την οποία εδώ και χρόνια αποκαλύπτουμε άγνωστες πτυχές της, με αποκορύφωμα, δύο άκρως αποκαλυπτικά άρθρα του διαχειριστή των AegeanTimes.gr, Γιώργου Αδαλή, στις αρχές Ιανουαρίου του 2012, οπότε και οι Ελληνες χρήστες του διαδικτύου, έμειναν άφωνοι με την σιγουριά του τίτλου του δεύτερου μέρους της έρευνάς μας, «έκρηξη έριξε το Σινούκ που μετέφερε το Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρο Ζ»

Στη συνέχεια, στις καλά τεκμηριωμένες αποκαλύψεις μας, υπήρξε μια συντονισμένη επίθεση από τους γνωστούς-αγνώστους έμμισθους σχολιαστές συγκεκριμένων κομμάτων καθώς και δήθεν στρατιωτικών και αναλυτών, σε μια απέλπιδα προσπάθειά τους, να ανακόψουν την πορεία της έρευνάς μας και τα συγκλονιστικά στοιχεία που παραθέταμε στην έρευνά μας!

Είναι γεγονός ότι υπήρξαν και απειλές εναντίον των μελών της δημοσιογραφικής ομάδας που ερευνά το θέμα καθώς και «φιλικές συμβουλές» από κάποιους ότι καλύτερα να μην ψάξουμε άλλο το θέμα!!!

Με το ίδιο θέμα ασχολήθηκε όπως θα δείτε παρακάτω η εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης , ειδικά με την ιατροδικαστή, στην έκθεση της οποίας βασίσαμε μεγάλο μέρος της έρευνάς μας!

Φαίνεται λοιπόν, ότι όχι απλά είχαμε δίκιο σε ότι δημοσιεύσαμε τον Ιανουάριο, αλλά ο θάνατος του Πατριάρχη και των υπολοίπων συνανθρώπων μας, αποτελεί μέρος ενός γενικότερου σχεδίου, το οποίο το παρουσίασε σε άλλο άρθρο του ο συνεργάτης μας Λάζαρος Ελευθεριάδης!

Ειδικά όταν ακόμη και μέχρι σήμερα, η επίσημη θέση των Κρατικών υπηρεσιών, είναι ότι το ελικόπτερο έπεσε από βλάβη και καμία έκρηξη δεν υπήρξε!!!

Για να θυμηθείτε όλοι τι αποκαλύπταμε τον Ιανουάριο, τι γράφαμε το 2004 για την πτώση του Falcon και τα μοιραία 24 δευτερόλεπτα που σκότωσαν τον Γιάννο Κρανιδιώτη, ΑΛΛΑ κυρίως, για να ξανασκεφτούν εκ νέου, όλοι οι έμμισθοι σχολιαστές και δήθεν αναλυτές, ότι η προσπάθειά τους για συγκάλυψη του θέματος θα πέσει στο κενό, παραθέτουμε σήμερα, ξανά, ΤΕΣΣΕΡΑ από τα πολλά άρθρα που έχουμε γράψει για την υπόθεση αυτή!

Παρακάτω, παραθέτουμε το σημερινό δημοσίευμα της zougla.gr καθώς και τα βίντεο της εκπομπής του Μάκη Τριανταφυλόπουλου, και κρατήστε τούτο:

Το συγκεκριμένο θέμα που εμείς οι ίδιοι το αποκαλέσαμε η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας, δεν έχουμε σταματήσει να το διερευνούμε ούτε μία μέρα!!!

Και σύντομα, θα είμαστε σε θέση να προβούμε σε νέες αποκαλύψεις!

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΩΝ ΑEGEANTIMES.GR


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας ! Ποιοι γνώριζαν ότι θα πέσει το Σινούκ που μετέφερε τον Πατριάρχη και γιατί ο Πούτιν δεν ταξίδεψε με αυτό; (ΜΕΡΟΣ Α΄)

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ AEGEANTIMES ΒΛΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Από τον Γιάννο Κ




Γιώργος Αδαλής 4 Ιανουαρίου 2012


Εκρηξη έριξε το Σινούκ που μετέφερε τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Το Β ΜΕΡΟΣ της έρευνάς μας: Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας - Ντοκουμέντα και στοιχεία που ανασύρουμε από τον βυθό του Αιγαίου και ένα κοινό στοιχείο με το ατύχημα του Falcon και του Γ.Κρανιδιώτη!




Γιώργος Αδαλής  6 Ιανουαρίου 2012


O Μακάριος, ο Πέτρος Ζ΄ και ο στενός του φίλος Γιάννος ΚρανιδιώτηςΤο μεγάλο έργο της Αρχιεπισκοπής Κύπρου στην Αφρική ... ενόχλησε πολλούς!!


Λάζαρος Ελευθεριάδης 8 Ιανουαρίου 2012

Τα 24 δευτερόλεπτα που σκότωσαν το Γιάννο ΚρανιδιώτηΝτοκουμέντα από το ιστορικό αρχείο των AegeanTimes.GR - Oταν αποκαλύπταμεότι οι μοιραίες εγγραφές στο μαύρο κουτί ... "έσβησαν" κατά λάθος!!!



Αντ.Μποσνακούδης 14 Σεπτεμβρίου 2004

TO ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ZOUGLA.GR ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΝΑΣ

Παρακολουθείστε εδώ τα βίντεο της εκπομπής "Κίτρινος Τύπος"


Ήταν 11 Σεπτεμβρίου του 2004 όταν η Ελλάδα πάγωσε. Το στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου «ΣΙΝΟΥΚ», που μετέφερε τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρο στο Άγιον Όρος και τη συνοδεία του, κατέπεσε στη θάλασσα, ανοικτά του Άθω, λίγο πριν προσγειωθεί, παρασύροντας στον θάνατο τους επιβάτες του. Συνολικά 18 νεκροί, ανάμεσά τους και ο προκαθήμενος Αλεξανδρείας, Πέτρος.

Η εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» έφερε χθες στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Το χρονικό και οι αποκαλύψεις

Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση. Ήταν η πρώτη σοβαρή κρίση που αντιμετώπιζε κατά την
πρωθυπουργική του θητεία.

Οκτώ χρόνια μετά, ένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που συμμετείχε στον κομματικό μηχανισμό έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, προβαίνοντας σε μία καταγγελία, η οποία προκαλεί σοκ. Ο καθηγητής Κάρολος Ανδριώτης, μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ισχυρίζεται πως η πτώση του ελικοπτέρου ήταν αποτέλεσμα δολιοφθοράς, με στόχο να φονευθεί ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας.

Ο κ. Ανδριώτης δίνει και ένα άλλο στοιχείο. Ισχυρίζεται πως σε κατ` ιδίαν συνομιλία, ανώτερο Κυβερνητικό στέλεχος του Υπουργείου Εξωτερικών, που ήταν υποχρεωμένο από το ισχύον πρωτόκολλο να συνοδεύσει τον Πατριάρχη Πέτρο κατά την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος, του ανέφερε πως απέφυγε επιμελώς να συμμετέχει στην αποστολή. Το ανώτερο κυβερνητικό στέλεχος εκστόμισε μάλιστα, κατά τον κύριο Ανδριώτη, το αφοπλιστικό επιχείρημα «Γιατί να πήγαινα, για να σκοτωθώ;».

Κατά τον Κάρολο Ανδριώτη, αυτή η φράση αποκαλύπτει πως το εν λόγω κυβερνητικό στέλεχος, του οποίου δεν αναφέρει το όνομα, γνώριζε τα πάντα για τη δολιοφθορά.

Ένα χρόνο αργότερα και αφού είχαν καταλήξει, τουλάχιστον κατά ένα μέρος, τα πορίσματα των αρμοδίων για την πτώση του «ΣΙΝΟΥΚ», ο κ. Ανδριώτης επανέρχεται στο θέμα, αποστέλλοντας επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Η επιστολή ωστόσο εστάλη στο γραφείο του γενικού διευθυντού της Νέας Δημοκρατίας κ. Σημαιοφορίδη. Μεταξύ των άλλων, ο κ. Ανδριώτης καταλογίζει στο ανώτερο κυβερνητικό στέλεχος του Υπουργείου Εξωτερικών άμεση ευθύνη αλλά και εμμέσως συμμετοχή στη δολιοφθορά, από αφέλεια ή σκοπιμότητα, όπως επισημαίνει στο απόρρητο έγγραφό του προς τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Ανδριώτης ενημερώνει και το Πεντάγωνο. Ο υπουργός Αμύνης κ. Σπηλιωτόπουλος απουσιάζει στο εξωτερικό. Ο τότε υφυπουργός κ. Λαμπρόπουλος στέλνει ειδικό όχημα, το οποίο παραλαμβάνει τον κ. Ανδριώτη και τον μεταφέρει στο Υπουργείο Αμύνης, όπου γίνεται δεκτός από τον υφυπουργό. Κατά τη σύσκεψη, ο κ. Ανδριώτης ισχυρίζεται ότι αποκάλυψε στον υφυπουργό Αμύνης όσα γνώριζε για την υπόθεση καθώς και το όνομα του ανωτέρου κυβερνητικού στελέχους του Υπ. Εξωτερικών.

Ο Κάρολος Ανδριώτης επιμένει πως οι ισχυρισμοί και αποκαλύψεις του θάφτηκαν. Εξηγεί, δε, πως ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας διατηρούσε άμεση πολιτική σχέση με τον τότε πρόεδρο της Κύπρου, Τάσσο Παπαδόπουλο. Ήταν η περίοδος του Σχεδίου Ανάν για την Κύπρο. Κατά τον καταγγέλλοντα Κάρολο
Ανδριώτη, ο Πατριάρχης Πέτρος, κυπριακής καταγωγής, ήταν το πρόσωπο το οποίο επηρέαζε τον Τάσσο Παπαδόπουλο. Ήταν αυτός που τον είχε πείσει να απορρίψει το Σχέδιο Ανάν, με αποτέλεσμα ο Πατριάρχης να μπει στο στόχαστρο ξένων υπηρεσιών.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απηύθυνε στον Κάρολο Ανδριώτη το αυτονόητο ερώτημα: γιατί αποφασίσατε να προβείτε στις αποκαλύψεις τώρα, μετά από τόσο καιρό; Παρακολουθήστε την απάντηση του πρώην στελέχους της Νέας Δημοκρατίας.





Παρακολουθήστε τι δήλωσε η ιατροδικαστής, Απ. Ακριβούση, η οποία ήταν στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων και μετατέθηκε εκείνη την περίοδο, διόλου τυχαία βέβαια...






Απευθυνθήκαμε στον τότε υφυπουργό Αμύνης κ. Λαμπρόπουλο, τον οποίο ο κ. Ανδριώτης εμπλέκει στην υπόθεση. Ο πρώην υφυπουργός αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι γνωρίζει τον κ. Ανδριώτη, καθώς και ότι τον δέχθηκε στο γραφείο του στο Πεντάγωνο και ότι είχε συνομιλία μαζί του για το θέμα του «ΣΙΝΟΥΚ» και της δολιοφθοράς καθώς και την εμπλοκή ανώτερου κυβερνητικού στελέχους του ΥΠΕΞ στην υπόθεση.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής παρενέβη ο κ. Στ. Γρηγορίου, δικηγόρος της οικογένειας του Πατριάρχη, ο οποίος έδωσε λεπτομέρειες από την έρευνά του και μοιράστηκε τις εμπειρίες που είχε τα τελευταία χρόνια όσον αφορά στην τραγική υπόθεση.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα από τον «Κίτρινο Τύπο»:

πηγη

1 σχόλια:

HUNTER είπε...

ελπιζω οτι οι ερευνες θα αποδωσουν και θα αποδειχθει αυτο που ολοι υποψιαζομαστε απο την πρωτη στιγμη και δεν φαγαμε το παραμυθι του ατυχηματος τοσο με το σινουκ οσο και με το φαλκον με τον κρανιδιωτη.
να δουμε ποιοι ειναι αυτοι που δεν διστασαν να στειλουν στο θανατο τον πατριαρχη και την συνοδεια του υπακουοντας στις επιθυμιες των ξενων αφεντικων.δυο ελληνες πατριωτες που ηταν αγκαθι στα σχεδια τους και επρεπε να βγουν απο τη μεση,και τον καταφεραν με τη βοηθεια δικων μας προδοτων,οι εφιαλτες δεν ελειψαν και δεν θα λειψουν ποτε απ την ελλαδα.