Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

"Eίστε υπάλληλος του Μπόμπολα κ.Καψή!" Ρεζίλι η Μανωλία... (vid)


ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΟΜΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ! 

Δείτε πόοο δημοκρατικά λειτουργεί το κανάλι του mega και ο άνδρακλας Μ.Καψής που φημίζεται για τον ανδρισμό του. Το υπαλληλάκι του δοσιλογισμού -χρόνια τώρα - παπαγαλίζει τις θέσεις των μεγαλονταβατζήδων...
που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα και αποτελούν την ντόπια ελίτ του τόπου. Θίχτηκε επειδή άκουσε την αλήθεια. Ποια είναι αυτή; Οτι ενώ είναι άσχετος από οικονομικά, τρομοκρατεί τον κόσμο αυτός και ολόκληρο το συγκρότημα του ΔΟΛ οτι θα πεθάνουμε εαν πάμε στην δραχμή.




Η χρυσή αυγή έχει μέσα πολλούς νεοναζί και φασίστες. Δεν την υποστηρίζουμε. Μας προκαλεί όμως αηδία όταν η ψήφος και ο Νόμος δεν γίνονται σεβαστές από τους παπάγαλους του λαμπρακιστάν.



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η καραμελα νεοναζι και βλακειες για τη χρυση αυγη τελειωσε απο τις 6 μαη.ο φασισμος ομως των καναλιων των μεγκαεργολαβων συνεχιζεται.ευτυχως λοιπον που μονο εστω μονο η χρυση αυγη τους ειπε κατι που κανενας μα κανενας μεχρι τωρα δεν ειχε το δικαιωμα και τη δυναμη να πει.και γω ως απλος πολιτης που βλεπω να κοβεται το μικροφωνο ενος δημοκρατικα εκλεγμενου με τετοιο τροπο απο δημοσιογραφο υποχρεουμαι να υπερασπισω τη δημοκρατια της χρυσης αυγης.

koursaros είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΑΣΧΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΨΗ ΚΑΙ ΣΤΑΗ ΟΠΟΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ) ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΑ ΤΥΠΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΣΩΝΟΠΑΙΔΑ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΤΟΥΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ……………….ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ (ΑΟΖ, ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΛΕΦΤΟΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ)ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΦΕΝΤΗ ΣΑΣ.

koursaros είπε...

ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΑΨΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ (ΘΑ ΣΕ ΦΙΜΩΣΩ ΑΝ ΜΙΛΑΣ) ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.............ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ……….ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ MEGA ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕΙ…………ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΩΜΟΕΣΗΕΑ Η ΣΦΙΓΓΟΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΑΨΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΕΓΕΡΘΙΤΩ ΤΗΣ Χ4ΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΒΛΑΞ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΔΙ,ΕΡΕ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΑΡΧΗΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ..............

ΣΤΡΑΤΟΣ είπε...

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ,ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ(..πραγμα οχι κ τοσο ασχημο..!!) ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ??? ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ....ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ.....ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΡΕΕΕΕΕΕ......

agnevma είπε...

Aderfia autodikazontai monoi tous,apo thn 17 Iouniou tha mathoun na zhsoun me ELLHNES!!!

Carlotta είπε...

Πές τα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ !!!