Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Για οσους υποστηριζουν την θεωρια της εξελιξης του δαρβινου,


Kαιρος ειναι να παρετε μια αποφαση φιλοι μου, ειτε ειστε ομοιωμα του πιθηκου, ειτε ειστε το ομοιωμα του θεου! ριξτε μια ματια στις λιστες αναπαραγωγης που ετοιμαζω κ θα καταλαβετε καλυτερα τι συμβαινει στην πραγματικοτητα. Μην ξεχνατε οτι...
. κυρια ευθυνη για το `ολακαυτωμα κ την ευγονικη` του 2ου παγκοσμιου πολεμου εχει η `θεωρια εξελιξης του δαρβινου`! το ολοκαυτωμα κ η ευγονικη βασιστηκαν ολοκληρωτικα στην θεωρια του δαρβινου! δηλαδη η θεωρια οτι μονο οι πιο εξελιγμενοι ανθρωποι αξιζει να ζουνε κ να πολλαπλασιαζονται! δηλαδη οι ανθρωποι που ειναι δυνατοι,εξυπνοι κ χωρις καμια σωματικη ή ψυχικη ατελεια,αυτοι ειναι που αξιζει να ζησουνε! επισης το αλλο σκεπτικο ειναι οτι οι ``καθαροαιμοι`` φυλη,ειναι η λευκη φυλη`ξανθοι γαλαζοματηδες` ! κ οτι ολοι οι υπολοιποι ειμαστε μπασταρδεμενοι κ κατωτεροι! Αυτα τα λιγα, μακαρι να βοηθησα λιγο (`Δημιουργια` τον 21ο αιωνα !) (ΕΞΕΛΙΞΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!)
Αναγνώστης


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η φυλή δεν είναι επιστημονικός όρος, μπορείς να διαβάσεις τα περι της εξέλιξης του ανθρώπου για να μη γράφεις μπούρδες

L3nsman είπε...

Ε... Όχι..

Η Ευγονική δημιουργήθηκε από την Francis Galton, ο οποίος βασίστηκε στο πρώτο κεφάλαιο της "Καταγωγής των Ειδών" αυτό που λέει ότι μπορείς να πάρεις καινούργιες ποικιλίες ζώων και ράτσων με επιλεκτικές διασταυρώσεις διασταυρώσεις. Αγνόησε όμως όλα τα υπόλοιπα. Η ευγονική είναι ουσιαστικά ανθρώπινη επιλογή όχι φυσική βασισμένη σε καπρίτσια και προκατάληψη. Ακριβώς όπως η επιλεκτική διασταύρωση σκύλων κατάστρεψε γενετικά το είδος (είναι γνωστό ότι οι καθαρόαιμες ράτσες σκύλων έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας) έτσι και η ευγονική μπορεί να καταστρέψει γενετικά το ανθρώπινο είδος.

Όσο για τον κοινωνικό δαρβινισμό: Ένα από τα βασικά σημεία της θεωρίας του Δαρβίνου είναι η σημασία της ποικιλομορφίας στην εξέλιη ενός είδους. Προγράμματα κοινωνικού δαρβινισμού μειώνουν την ποικιλομορφία αυτή προτείνοντας ένα μοντέλο εξέλιξη που είναι περισσότερο συμβατό με την εξέλιξη κατά Lamarck. Ουσιαστικά το μόνο κοινό που έχει ο κοινωνικός δαρβινισμός είναι το όνομα.

Η πραγματική θεωρία του Δαρβίνου (όχι αυτή που διαβάζεις σε θρησκευτικά έντυπα) προτείνει ότι όλοι έχουμε κοινή προέλευση και ότι η ποικιλομορφία μας είναι σημαντικός παράγοντας επιβίωσης του είδους. Γι' αυτό εξάλλου και η θεωρία της εξέλιξης έχει απαγορευτεί σε κράτη όπως αυτό της Σταλινικής Ρωσίας, και της Νότιας Αφρικής του Απαρτχάιντ.