Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Πανίκας ο ανεπανάληπτος


Καλά που είναι και ο ανεκδιήγητος Π. Ψωμιάδης και ευθυμούμε λίγο σε όλο αυτό το μουντό, καταθλιπτικό πολιτικό σκηνικό που υπάρχει. Ο Πανίκας – ή αλλιώς «κύριος 10%» όπως τον αποκαλούσαν οι γαλάζιοι θεσσαλονικείς από το ποσό της μίζας που φέρεται ότι έπαιρνε στα έργα της νομαρχίας, την...
περίοδο που ήταν νομάρχης-  αν και εξακολουθεί να έχει δικαστικές περιπέτειες ανέλαβε να ηγηθεί στην Βόρια Ελλάδα της προεκλογικής εκστρατείας της Ν.Δ. Και σύμφωνα με τον ίδιο έχει φέρει τα πάνω-κάτω.

«Πίστευα, αλλά δεν φανταζόμουν τόσο πολύ ότι η δική μου παρουσία θα δημιουργούσε μια τέτοια δυναμική, όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο», δήλωσε δημόσια. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού εκτός των άλλων προβαίνει και σε ρηξικέλευθες προτάσεις ζητώντας την παρέμβαση εισαγγελέας γιατί λέει, ο Σύριζα κάνει «πλούσια προεκλογική καμπάνια» έχοντας την οικονομική δυνατότητα αφού   σύμφωνα με τον ίδιον «Ο Σόρος, ο βασιλιάς των κερδοσκόπων, όπως γράφεται, στηρίζει Τσίπρα!»!!!.

Α, ρε Πανίκα, ανεπανέληπτος είσαι.
πηγη