Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δ.Καζάκης: Έτσι θα αναστήσουμε την Πατρίδα μας. Δείτε το πριν την 17η Ιούνη


Για τον Καμμένο: "Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση οτι μπορεί η Ελλάδα να ασκήσει βέτο στην ΕΚΤ Δεν μπλοφάρουν οι Ευρωπαίοι. Θα μας αναγκάσουν να βγούμε έξω, ετοιμάζουν διπλό νόμισμα."
"Έτσι θα ανακάμψει η χώρα μας πηγαίνοντας σε εθνικό νόμισμα με μια σειρά από μεταρρυθμίσεις" 
Για τον Α.Γεωργιάδη: "Ψέματα ότι αν δεν γίνει η ανακεφαλαιοποίηση δεν θα έχουμε καταθέσεις"
Για τον Σύριζα: "Οι άνθρωποι είναι άσχετοι! δεν έχουν ιδέα από οικονομικά

                       

Παρακαλούμε όλους τους αναγνώστες να διαδώσουν την συνέντευξη, κοινοποιώντας την ή δημοσιεύοντας την στο προσωπικό τους ιστολόγιο.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά που είναι κι ο Καζάκης
και μας σώζει σε κάθε δύσκολη
στιγμή.

Μην ξεχνάμε τις άνανδρες
επιθέσεις του στον Καμμένο
ότι δήθεν πλήρωνε για
να πάρει υποψηφίους κι άλλες
τέτοιες παχιές(1-2 μέρες πριν
τις 6/5 , όπως και τώρα ένα πράμα)
που και παιδιά γελάνε μ'αυτά..

πολύ καιρό πριν αφού δεν του κανε
την χάρη ο Καμμένος να αλλάξει
το όνομα των Α.Ε. και το πρόγραμμά
του.. ώστε να το γυρίσει σε Δραχμή
και να μπούμε μέσα με τα μπούνια
..
ώστε να΄ρθουν να μας τα αγοράσουν
όλα "απ'έξω". (αν δεν τα ξέρεις
αυτά..ψάξ'τα)..

Enough με τον Καζάκη..

Κι από που κι ως που.. ο Καζάκης
έγινε αυθεντία στα οικονομικά..
με τι background.. τι βιογραφικό;
...
Έλεος ρε anti-ntp
Έλεος.. και by the way..
πολύ διαφημίση Καζάκη
και Χωνί.. κλπ. τι γίνεται;


υγ. Ο Καζάκης δεν είπε
δεν κατεβαίνουμε σε εκλογές
στις 17.06 για να στηρίξουμε
Σύριζα.. (λες και θα δυσκολευόταν
ο Σύριζα να βγεί αν έπαιρνε μέρος
ο Καζάκης πφφφφφχαχαα)

αρχίζει να μου θυμίζει τον Αντωνίου
που απέτυχε και κλαίγεται τώρα..
και επιτίθεται με όποιο τρόπο μπορει προς κάθε κατεύθυνση..

έτσι είναι,
έκαστος ό,τι μπορεί κάνει.

Ας είναι.

Ανώνυμος είπε...

ποιος θα τα κανει ολα αυτα? αδιεξοδο...

Ανώνυμος είπε...

http://europa.eu/legislation_summaries/economic_and_monetary_affairs/institutional_and_economic_framework/o10001_el.htm

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια που πιανετε διαλογο με μασωνικο κομμα και δοξαζετε τις ανυπαρξιες και τους δοσιλογους...(ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

kala eiste amoibades! O monos an8rwpos pou epese mesa stis problepseis k o monos me ka8aro logo! Mou aresei pou to paizoun psagmenoi kapoi...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ.ΓΙΑ ΣΕΝΑ 9.14 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙ ΝΤΠ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΛΑΒΔΙΩΤΗ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΛΑ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ.ΓΙΑ ΣΕΝΑ 9.14 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙ ΝΤΠ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΛΑΒΔΙΩΤΗ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΛΑ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια anti-ntp για την συνέντευξη.
Καλή συνέχεια στον κ.Καζάκη και στο ΕΠΑΜ!

Ανώνυμος είπε...

σε λιγους μηνες ολοι στα λογια του καζακη θα ερθουν. ολοι αυτοι που λενε οτι θα μεινουν στο ευρο αλλα θα τριξουν τα δοντια στους ευρομασονους να δουμε χωρισ δικο μας νομισμα που θα βρουμε ρευστοτητα.και δεν μιλαω για δανεικα.τζαμπα μαγκες για να ψαρευουν ψηφους απο τους αδαεις ελληνες.

dimitris είπε...

ΕΣΥ ΡΕ ΞΥΠΝΙΕ ΠΡΩΤΕ.. ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ 1000 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ..

Ανώνυμος είπε...

Προς τον πρώτο και τον τέταρτο σχολιαστή:

Είναι φυσικό να σας ενοχλεί ιδιαίτερα ο Δημήτρης Καζάκης αφού στο γενικό καλό εσείς βρίσκεστε απέναντι.
Καλά θα κάνετε όμως να συνηθίσετε στην ιδέα ότι θα υπάρξει στο τέλος κάθαρση στην Ελλάδα και όλα τα προδοτικά σας σχέδια θα ναυαγήσουν μαζί με σας.

Άσε που σας πήραν όλοι χαμπάρι ότι χρησιμοποιείτε τις πατριωτικές και θρησκευτικές έννοιες για να καλύψετε την ανθελληνική προπαγάνδα σας στο διαδίκτυο!

Έχει αρχίσει ο κόσμος να ξυπνάει...
Μόλις ξυπνήσει εντελώς, καήκατε!

panosmon είπε...

Οι αναρτήσαντες προφανώς επηρεάστηκαν από το χώρο στον οποίο βρίσκεται ο Καζάκης κι άρχισαν τα σχόλια επιπέδου καφενείου Τα σχόλια των κων κων Ανωνύμων είναι ΟΛΑ επιπέδου :Διαφωνώ με το Καζάκη γιατί είναι άσχετος, είναι μασόνος, είναι βλάκας ΟΛΑ με επιχειρήματα και με..θέσεις Παρέλειψαν να μας που πως ο Καζάκης λέει σαχλαμάρες επειδή είναι ..στρουμπουλός,φοράει γυαλιά έχει φαλάκρα και δε μας αρέσει και το ντύσιμο του Στηρίζουμε Καμμένο γιατί έχει πολλά μαλλιά κι έχει και κότερο-πάμε μια βόλτα?? Οι κατάλληλοι ψηφοφόροι στους κατάλληλους αρχηγούς

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια κ.Καζακη. Οπως παντα τεκμηριωμενα και υπερ του λαου.

Και οσοι δεν καταλαβαινουν ειναι απλα χαζοι ή βαλτοι.

Ανώνυμος είπε...

Η διαδικασία αποφάσεων μέσα στην Ε.Ε. Χρειάζεται τη σύμφωνη άποψη όλων των μελών της,αν κάποιος αρνηθεί πρακτικά ασκεί βέτο έστω και αν δεν ονομάζεται βέτο!
Μπορούμε Να μπλοκάρουμε τις αποφάσεις που παίρνονται!Απλώς δεν πιστεύω Πως θα έχουμε την ευκαιρία!

fivi είπε...

γαλανόλευκε παπάρα αν το ΕΠΑΜ είναι μασωνικό κόμμα η ΝΔ και οι υπόλοιπες συμμορίες τι είναι? Ανύπαρκτοι δωσίλογοι είναι αυτοί που υποστηρίζεις εσύ βάλτο καλά στο άδειο σου κρανίο και μη μας ζαλίζεις με τις μπούρδες σου.
Για τον πρώτο ανώνυμο έχω να πω οτι θές δεν θες καημένε ο Καζάκης είναι οικονομική αυθεντία και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός πως ότι εχει πει έχει επαληθευθεί. Καί ούτε ζήτησε ποτέ απο τον Καμμενο να αλλάξει το όνομα και το πρόγραμμα των ΑΕ ισότιμη συνεργασία ζήτησε στα σημεια που συμφωνούσαν. Ο Καμμένος του ζήτησε να προσχωρήση στους ΑΕ και να παρατήση το ΕΠΑΜ
Ο Αντωνίου που ακριβώς απέτυχε? γιατί τον έχει κάνει στην άκρη ο Καμμένος?
Μπορεις να εξηγήσεις εσύ που είσαι οικονομική αυθεντία τα περί επιστροφής σε εθνικό νόμισμα σε κάτι άσχετους όπως ο Λαβδιώτης ο Λαπαβίτσας ο Βαρουφάκης(και στον Καζάκη βέβαια)γιατί μάλλον εσύ έχεις καταλάβει κι αυτοί όχι.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 9:14 για να στα αγοράσουν ολα απ'εξω, πρεπει να θες και να τους τα πουλησεις. Αντιθετα με τα μνημονια και τις δανειακες συμβασεις θα τα "αγορασουν" για ευροπενταροδεκαρες θελεις δεν θελεις.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Καζάκη,πάντα με τεκμηριωμένες απαντήσεις! Κρίμα που δεν κατβαίνει στις εκλογές...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΤΝΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΩΝΑΞΕ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΤΗΣ ΝΔ.ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ,ΚΑΙ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ.ΠΡΙΝ ΡΙΞΕΙΣ ΞΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ.ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εχεις λυσαξει ρε Παναγιωτη να πετας δηλητηριο.Τι να σου πω, οτι και να λες με κακια για τον ΚΑΖΑΚΗ,μονος σου τα λες μονος σου τα ακους.