Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Παρέμβαση IIF: Μνημονιακή κυβέρνηση ή ξανά εκλογές!!!


Κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αν τα δύο κόμματα εξασφαλίσουν τον απαραίτητο αριθμό βουλευτών ή εκ νέου προσφυγή στις κάλπες μέσα στο 2012 προτείνει το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF), ώστε η Ελλάδα να μη χάσει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της...


Η έκθεση του IIF εστιάζει στα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων που καταγράφουν τη λαϊκή οργή, αναγνωρίζοντας....
όμως τη δυσκολία συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα λόγω των τριβών του παρελθόντος.

Επίσης μία κυβέρνηση συνεργασίας θα επικριθεί για έλλειψη καθαρής λαϊκής εντολής, γεγονός που θα δυσκολέψει την προσπάθεία να κρατηθεί η Ελλάδα στον μεταρρυθμιστικό δρόμο που υπαγορεύουν οι δεσμεύσεις της.

Αν οι εκλογές αναδείξουν κατακερματισμένες τις πολιτικές δυνάμεις η έκθεση του IIF προκρίνει τη σύσταση μίας προσωρινής κυβέρνησης τεχνοκρατών που θα διασφαλίσει τη σταθερότητα της χώρας και θα την οδηγήσει εκ νέου σε εκλογές μέσα στο έτος.
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κωλαρακι θελουνε ? Δεν ειπανε ? Πως κι ετσι ?

Ανώνυμος είπε...

Στα φρυδια μας.

Ανώνυμος είπε...

Φοβουνται μηπως χασουν τα κερδη απο την παρτιδα που επαιξαν. Ουσιαστικα θελουν χουντα που θα τους διασφαλιζει την εξαφανιση του ελληνικου λαου και την δικη τους κυριαρχια στον τοπο μας.