Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

3 BINTEO – Καμμένος: «Οι προδότες δεν έχουν αύριο»


BINTEO – Καμμένος: «Οι προδότες δεν έχουν αύριο»«Είναι προδότες της χώρας και οι προδότες σ’ αυτόν εδώ τον τόπο δεν έχουν αύριο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην κεντρική ομιλία του κόμματος του στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Χαρακτήρισε «τοκογλύφους» τους Ευ. Βενιζέλο και Α. Σαμαρά. «Δεν τους πιστεύει κανένας. Τη Δευτέρα θα είναι ανεπιθύμητοι για τη χώρα», σύμφωνα με το real.gr


Ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι όσοι οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και θα επιστρέψουν πίσω τα κλεμμένα.

«Δεν φτάνει μόνο ο Τσοχατζόπουλος στη φυλακή, πρέπει να μεγαλώσουν κι άλλο οι πτέρυγες του κορυδαλλού» σχολίασε ο Πάνος Καμμένος.

Το μήνυμα θα είναι απόλυτα σαφές ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων : «Τελειώσατε, ερχόμαστε, είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες».



Λίγο πριν κλείσει την ομιλία του ο Πάνος Καμμένος κάλεσε στο βήμα τον Γιάννη Δημαρά, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε την εκτίμησή του στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κάλεσε τον κόσμο Την Κυριακή θα πούμε το μας μεγάλο όχι».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να περιμενω
θελω πρωτο τον Καμμενο

Zhna είπε...

PRAVO SOU KAI EMHS MAZH SOU !!!!!

Zhna είπε...

PRAVO SOU KAI EMHS MAZH SOU !!!!!