Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ο Πούτιν δεν έστειλε επιστολή σε Καρατζαφέρη


Η ρωσική κυβέρνηση τάσσεται εν γένει υπέρ της στενής συνεργασίας με την Ελλάδα, στηρίζει και σέβεται την ελευθερία επιλογής των Ελλήνων πολιτών. Ο επικεφαλής της ρωσικής κυβέρνησης και εκλεγμένος πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα μπορούσε ποτέ να ταχθεί υπέρ του ενός ή του άλλου ελληνικού κόμματος...
δήλωσαν ρωσικοί διπλωματικοί κύκλοι, ερωτηθέντες για τις δηλώσεις του αρχηγού του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, περί επιστολής Βλαντιμίρ Πούτιν προς τον ίδιο.

Για το ίδιο θέμα, ο επίσημος εκπρόσωπος της ρωσικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Αντόν Ζάνιν, δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι δεν έχει οποιαδήποτε πληροφορία για παρόμοια επιστολή, επομένως δεν μπορεί ούτε να διαψεύσει, ούτε να επιβεβαιώσει την ύπαρξή της.

Το βράδυ ωστόσο το γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που απέστειλε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Αθήνα, εκ μέρους του εκλεγμένου προέδρου τη χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν, στον πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

«Με την εντολή του Προέδρου της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Β. Πούτιν θα ήθελα να σας διαβιβάσω την ευγνωμοσύνη του για τα συγχαρητήρια με την ευκαιρία της εκλογής του στο αξίωμα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Δράττομαι της ευκαιρίας αυτής να σας εκφράσω την εξαιρετική μου εκτίμηση και να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία και ευημερία».

Η επιστολή υπογράφεται από τον πρεσβευτή της Ρωσίας στην Αθήνα, Βλαντιμίρ Τσιχικβισβίλι
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

0ax0ax0ax00ax σιγά μη κάτσει να ασχοληθεί ο Πούτιν με τον Καρατζαφέρη!