Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Σοβαρή πρόταση αντιμετώπισης ενδεχόμενης νοθείας...


Από το facebook.
"Ξέρω ότι με το ακόλουθο σχόλιο κινδυνεύω να χαρακτηριστώ "ρατσιστής" αλλά θα το ρισκάρω και παραμένω σαφώς στην ελεύθερη κρίση σας: Προτείνω σε όλους μας σε κάθε εκλογικό κέντρο αν δούμε κυρίους που εμφανώς φαίνονται διαφορετικής εθνικότητας από εμάς να τους ζητήσουμε πολύ ευγενικά στα ελληνικά την ταυτότητά τους. Αν δεν απαντήσουν στα ελληνικά, δεν δεχτούν να το κάνουν ή η ταυτότητά έχει εκδοθεί στο τελευταίο δίμηνο πριν τις εκλογές - θεωρώ υποχρέωσή μας και πάλι ευγενικά / χωρίς βία να τους ζητήσουμε να αποχωρήσουν από την εκλογική διαδικασία. Δεν είναι τόσο δημοκρατικό αυτό και το ξέρω - αλλά πόσο δημοκρατική μπορεί να είναι η εσκεμμένη νοθεία με μαζικές ελληνοποιήσεις το τελευταίο διάστημα?


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος δει αλλοδαπούς να ψηφίζουν θα πρέπει να το καταγγείλει στην αστυνομία.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Το δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς που είχε δοθεί με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 15695 – 23/4/2012 έχει ακυρωθεί ως αντισυνταγματικό από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Όποιος δει αλλοδαπούς να ψηφίζουν θα πρέπει να το καταγγείλει στην αστυνομία.
Διάβαστε το, κατεβάστε το και εκτυπώστε το:

Το δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς [ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ]


http://www.greekalert.com/2012/05/blog-post_04.html

DIADOSTE TO PANTOU

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΑΣH ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ
http://ethniki-eteria.blogspot.com/2012/05/blog-post_03.html

Ανώνυμος είπε...

Δεν είσαι καθόλου ρατσιστής , στις εκλογές ψηφιζουνε Έλληνες για να εκλέξουμε Ελληνική κυβέρνηση που θα καθορίσει τις τύχες μας . δεν θέλω κανείς αλοδαπός να αποφασισει για μενα

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Η ΨΗΦΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΝΟΜΟ Ν.3838/2010 ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!