Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ξεκουμπίστηκε το ΔΝΤ από την Ελλάδα - Αν εκλεγούν ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, επιστρέφει...


Eπιτέλους ξεκουμπίζεται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) έστω και για μέχρι τις εκλογές και μετά ανάλογα με το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί αν θα επιστρέψει ή θα πάσει "στα τσακίδια" μια και καλή
: Πριν λίγο ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις επαφές του με την Ελλάδα ως τις βουλευτικές εκλογές και ότι δεν θα συνεργαστεί με την υπηρεσιακή κυβέρνηση της Ελλάδας, η οποία έχει διοριστεί για να διεκπεραιώσει τις τρέχουσες υποθέσεις.

"Αναμένουμε με ενδιαφέρον να έχουμε επαφές με την (μελλοντική) κυβέρνηση, μόλις αυτή σχηματιστεί", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Ντέιβιντ Χόουλεϊ. Στην ερώτηση δημοσιογράφου που του υπενθύμισε ότι σήμερα ανέλαβε καθήκοντα μια κυβέρνηση στην Αθήνα, ο εκπρόσωπος απάντησε ότι το ΔΝΤ υπολογίζει να έχει συνομιλίες με την κυβέρνηση που θα σχηματιστεί "μετά τις εκλογές" της 17ης Ιουνίου.
"Το ουσιαστικό είναι ότι η αποστολή μας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί μετά τις εκλογές. Δεν έχω συγκεκριμένη ημερομηνία", πρόσθεσε ο Χόουλεϊ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το φερεφωνο με την κιθαρα θα ξαναχτυπησει το φθινοπωρο, λέει.
Οσοι απατρεις, προσελθετε.

http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=457809&h1=true

koursaros είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ………..Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΟΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟ ΔΝΤ …………ΟΠΩΣ Ο ΕΜΠΟΡΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ (ΕΞ ΟΥ Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΦΥΣΙΚΑ)…………..ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΡΟΛΕΞ ΡΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.