Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

EKTAKTO: Η ΜΕΡΚΕΛ ΖΗΤΗΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ


Η Α.Μέρκελ "Μετέφερε στον πρόεδρο της δημοκρατίας σκέψεις για την διενέργια δημοψηφίσματος παράλληλα με της εκλογές"
Αυτή είναι η ανακοίνωση του από το προεδρείο της δημοκρατίας. Το αστείο είναι ότι πριν από λίγους μήνες ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ζητούσε δημοψήφισμα και η Μέρκελ του τραβούσε το αυτί!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να παραδώσει ο Πρόεδρος και τα κλειδιά του Προεδρείου στην κα Μέρκελ να γλυτώσουμε και κανα έξοδο;;

Ανώνυμος είπε...

δεν άφησαν ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΑ(οπως
και τον ΑΝΤΩΝΙΟΥ παλιότερα)
μόλις άρχισε να δείχνει έγγραφα
και οικονομικά στοιχεία.
στο τέλος ο Ευαγγελάτος
τον ΕΚΟΨΕ !!!!!!

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ !!!

Οροσείβιος είπε...

Κύριοι, έτυχε να παρακολουθώ την συζήτηση και εξοργίστηκα σε τέτοι βαθμό με τον αχυράνθρωπο και ανεκδιήγητο εισαγγελάτο,ο οποίος διέκοπτε συνεχώς τον κ.Μαριά των ανεξάρτητων ελλήνων, μην αφήνοντας να ολοκληρώσει καμμία πρότασή του,με αποτέλεσμα να σπάσω την τηλςόραση από την οργή μου. Μά πόσο σιχαμερός και γλειώδης γυμνσάλιγκας μπορεί να είναι επιτέλους αυτό το υποκείμενο;

Οροσείβιος

Ανώνυμος είπε...

Ή ευρώ και μνημόνιο ή κατοχικό νόμισμα. Διαλέξτε και πάρτε.

Αν ο κόσμος δεν ξυπνήσει και δεν καταλάβει ότι ο μόνος τρόπος να απαλλαγούμε είναι η πρόταση Καζάκη (ΕΠΑΜ) θα βιώσουμε πολύ άσχημες μέρες.

Ανώνυμος είπε...

για να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα:
αφου φουντωσε η κουβεντα στα τηλεπαραθυρα, αφου ακουσαμε εμπνευσμενες αναλυσεις πρετεντεροτσιμοτρεμοκαψηδων και λοιπων αλητηριων, τωρα η καγκελαρια διψευδει την ειδηση.
παλια "μπακαλικα" κολπα. οσοι ειμαστε 50+ τα θυμομαστε τα κολπακια απο τους μπακαληδες του χωριου ή της γειτονιας.
ουστ κοπροσκυλα της ημεδαπης και της αλλοδαπης. ο ελληνικος λαος δεν ειναι ηλιθιοι οπως νομιζετε. και οποιος νομιζει οτι οι ελληνες ειναι βλακες κακο του κεφαλιου του. τα παιχνιδακια σας μας εξαγριωνουν χειροτερα.

Ανώνυμος είπε...

πιδιά δέν θυμάστε...ό τρελός άλλο έκανε.Πρώτα συμφώνησε μέ τούς εύρωπαιους γία τήνδανειακή σύμβαση,καί μετά είπε πώς θά κάνει δημοψήφισμα-γιά τήν έπικύρωση τής συμφωνίας.Οί μέρκελ-σαρκοζί τά πήραν,καί τού είπαν ότι άν κάνει δημοψήφισμα θά είναι γία τήν παραμονή ή όχι στό εύρώ....καί όχι γιά τήν έπικύρωση τής συμφώνιας...

marycraft είπε...

Το πρώτο δημοψήφισμα ανακοινώθηκε για να βγάλουν λεφτά αυτοί με τα cds,και αυτό για να ψηφίσουν λίγοι ακόμα ΝΔ-Πασόκ για να τους βγούν τα κουκιά..

Ανώνυμος είπε...

Τα 'χει κάνει πάνω του το Γερμανικό σκυλολόϊ της τοκογλυφικής-αποικιοκρατίας και κάνει σπασμωδικές κινήσεις! Μπλέχτηκαν τα σκοινάκια στις υπάκουες μαριονέτες τύπου Μέρκελ και έπιασε τους χειριστές τους πανικός!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΛΑ! ΔΕΙΤΕ:
http://amwmos.wordpress.com/2012/05/18/soultz/

manos είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ....ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ....????? ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.....