Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΗΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ



triiris-3-naiΟι Ολυμπιακοί του Λονδίνου ενδέχεται να αποδειχτούν οι πιο… ανθελληνικοί! Το θέμα με το αντίγραφο της αρχαίας τριήρους που ξαφνικά οι Άγγλοι αποφάσισαν να μην δεχτούν “για λόγους ασφαλείας”, είναι γνωστό.
Αλλά αυτά που ακούγονται για τη πραγματική αιτία της άρνησης των Βρετανών, αν ισχύουν είναι...
απαράδεκτα. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν οι Βρετανοί άλλαξαν γνώμη και δεν δέχονται την τριήρη, όχι επειδή φοβούνται για την ασφάλεια, αλλά επειδή δεν ακολουθήσαμε τις “συμβουλές” τους και δεν επιλέξαμε την εταιρεία που μας πρότειναν για την μεταφορά της!
Η βρετανική δυσαρέσκεια λένε φάνηκε και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της πριγκίπισσας Άννας στην Αθήνα. Ενώ αρχικά είχε ζητηθεί και είχε εγκριθεί να γίνει δεξίωση στο Θωρηκτό Αβέρωφ, η πρεσβεία άλλαξε το πρόγραμμα. Και γενικώς υπάρχει μια ψυχρότητα!
Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου έχουν εντάξει στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και εκδήλωση για τη “μακεδονική” γλώσσα! Την σκοπιανή ,δηλαδή… Πολύ ωραίο το Ολυμπιακό πνεύμα όπως τό ΄χουν καταντήσει. (onalert)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

why did the Greek statesmen give them the Olympic Flame since the Brits have not given the marbles of the Parthenon back?
It would have been a wonderful opportunity to show the world who the Brits really are and how the Greeks defend their country and history or is there serious lack of Democracy in this country?

Ανώνυμος είπε...

Εμεις φταίμε που τους δώσαμε την "φλόγα"!!!!!! Ωραια θα ήταν να έκαναν τους πρώτους Ολυμπιακους Αγώνες ΧΩΡΙΣ την Ολυμπιακή Φλογα να καίει!!!!!!!!! Κακώς!!!!!!!

sotulis είπε...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ?
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Καλά μας κάνουν, μας κλέψανε τα πάντα όλα και εμεις χαρταετό !!!.....ε,ρε Χρυσή Αυγή που θέλετε παλιοαγγλάκια !

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το θυμήθηκες το Ολυμπιακό πνεύμα; Όταν το 1996 μας έπαιρνε η Coca-Cola τους Ολυμπιακούς το ξέχασες; Και φυαικά μιλάμε για Άγγλους, μην το ξεχνάμε αυτό.