Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Η Ενωμένη Κεντροδεξια έρχεται για να πάρει την γη μας


Πόσοι από μας δεν σκέφτηκαν να φύγουν έξω ώστε να γλυτώσουν; Πόσοι δεν τρέμουν για την Ελλάδα της 18ης Ιουνίου; Η ενωμένη νεοφιλελεύθερη Δεξιά  έρχεται…

Έρχεται για να εφαρμόσει το πιο σκληρό  Μνημόνιο που γνώρισε η Ευρώπη και για να  μας πάρει τα υποθηκευμένα μας σπίτια, τις ακτές μας, την γη των αγροτών, τα ορυκτά και τα πετρέλαια  για...
πληρώσει στους ξένους ώστε να εξαγοράσουμε την παραμονή  στο  ευρώ. Άλλωστε το λένε καθαρά πως πρέπει να μείνουμε στο ευρώ πάση θυσία. Η Θυσία προφανώς  είναι δική σου.
 πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ονομασία "ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ" από την ομώνυμη ταινία,νομίζω ότι τεριάζει απολύτως σ'αυτή την αγέλη των ανθελλήνων μασόνων της ανύπαρκτης κεντροδεξιάς. Λίγο κέντρο,λίγο δεξιά και πολύ ακραίοι φιλελεύθεροι και ομογάλακτοι του Πασόκ δεν γίνεται.Αυτό είναι ένα απαίσιο υβρίδιο κατασκευασμένο στα εργαστήρια των μασονικών στοών και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Στην Ελληνική διάλεκτο υπάρχει η δεξιά και η αριστερή πλευρά του πολιτικού συστήματος,χώρος για βατράχια δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Στις 17 Ιουνίου ο μεγάλος αγώνας Ενωμένη Δεξιά VS Τσίπρας . Διαιτητής θα είναι ο Βενιζελοκουβέλης. Ο αγώνας θα είναι σκληρός και αμφίρροπος. Φήμες λένε οτι ο αγώνας θα είναι στημένος αλλά κρίνοντας από την επιλογή του διαιτητή κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει. Καλή επιτυχία στους δυο διαγωνιζόμενους και καλά σαράντα σε εμάς.