Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Συμφωνα με πληροφοριες,Πρωτο Θεμα,Βημα και Εθνος ετοιμαζονται αυτη τη Κυριακη να κανουν χοντρη προπαγανδα κατα του Συριζα μεσα απο τα πρωτοσελιδα τους,βαζοντας παραλληλα το...
διλλειμα...Τσιπρας και δραχμη ή Πασοκ,ΝΔ και Ευρω.Καποιος πιο χαλαρη θα ειναι η Real News.Βεβαια τα πρωτοσελιδα δεν εχουν κλεισει ακομη...και ποτε δεν ξερεις...
ΠΡΕΖΑ TV

2 σχόλια:

Ανδρέας Παπαδάκης είπε...

Εχω αποκλειστικές πληροφορίες, για ΟΛΑ τα εξώφυλλα όλων των αξιοσέβαστων εφημερίδων μέχρι και την ημέρα των εκλογών, όχι μόνο για το αυριανό:

1. Βρισκόμαστε σε δραματική οικονομική κατάσταση, δεν υπάρχει σάλιο, τα ταμεία είναι άδεια, καμμένη γή.

2. Βρισκόμαστε σε δραματική πολιτική κατάσταση κανείς υπουργός της συγκυβέρνησης δεν τόλμησε να πειράξει μια τρίχα απο τα γαλαζοπράσσινα καθεστώτα και διαπλεκόμενα κατεστημένα.

3. Βρισκόμαστε σε δραματική διπλωματική κατάσταση, όλοι οι ξένοι μας απειλούν οτι θα μας δώσουν μια κλωτσιά εις τον ...ποπόν.

4. Για όλη αυτή τη ΖΟΦΕΡΗ κατάσταση ως περιγράφεται ανωτέρω (1, 2 και 3) ευθύνονται συγκεκριμμένα ο Τσίπρας, ο Καμμένος και ουδείς άλλος.

5. Μετά τις διαπιστώσεις ως περιγράφονται ανωτέρω (1, 2, 3 και 4) βεβαιώνεται οτι απο αυτο το υφεσιακό σπιράλ θανάτου μπορεί να μας σώσει το πολιτικό προσωπικό που ήδη συμμετείχε στην πορεία προς τη σωτηρία που ξεκίνησε με την ελευση του σωτήρα των πολιτών όλου του κόσμου, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στην πατρίδα μας.
Αυτό το πολιτικό προσωπικό είναι αγνό έντιμο και καθαρό, αλλά κυρίως έχει γνώση και εμπειρία, ξέρει τι ...πρέπει να κάνει.

6. ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Προσοχή, προσοχή, ακόμα και ΚΚΕ μπορείτε να ψηφίσετε, αρκεί να μην κάνει κανείς όμως το έγκλημα να ψηφίσει τους εγκληματίες του Τσίπρα - Καμμένου (αυτούς που φταίνε όπως προείπα για το που φτάσαμε), διότι έγινε φανερό οτι μόνος σκοπός τους είναι να δημεύσουν τις καταθέσεις, να κατασχέσουν τα σπίτια μας.

7. Αν υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν πείστηκαν μετά απο 2.100 δημοσιεύσεις, παρακαλούνται να παρακολουθήσουν ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ δυο τρία δελτίε ειδήσεων των 8, κατά προτίμηση στο ΜέγκαΣκάι (των γνωστών για την επί τριαντακονταετία Πατριωτική τους δράση "επιχειρηματικών" κύκλων)

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ...
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ...
ΕΓΓΡΙΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!