Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΒΙΝΤΕΟ με τα δάκρυα της Κανέλλη


Το συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ με τα δάκρυα της ΚανέλληΜε δυσκολία μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Λιάνα Κανέλλη, η οποία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στην πρωτοφανή απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης να νομιμοποιήσει το Κόμμα Παιδόφιλων της Ολλανδίας.



Η βουλευτής του ΚΚΕ αντέδρασε έντονα και υποστήριξε πως με την απόφαση αυτή «νομιμοποιείται ο σεξουαλικός τουρισμός στο βωμό της ανάπτυξης».

«Για να ζήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε τον κώλο των παιδιών; τι θα γίνει θα πρέπει να βγάλουμε τα κορίτσια στο πεζοδρόμιο από τα 12», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κανέλλη.

Δείτε το βίντεο με τον συγκλονιστικό πολιτικό λόγο της βουλευτίνας του ΚΚΕ:



tsantiri.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανελλη, γιατι συνεχιζεις να εισαι στο κκε;
Για να στηριζεις την κατασκευασμενη αντιπολιτευση της ΝΤΠ;

koursaros είπε...

ΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ (ΟΠΛΑ ΟΠΛΑ ΜΙΖΕΣ ΜΙΖΕΣ).......... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ (ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΑΣ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ) ...............ΕΡΓΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ............ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΤΑΞΗ OI BIOMHXANOI ΕΦΕΥΡΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑΞΥ 5-8% (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ) ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ)ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΜΑΖΥ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕ ΦΘΗΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ...........ΚΚΕ ΧΩΡΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΟΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ ΤΟ ΚΚΕ………..ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.