Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ράδιο χωρίς fm Καζάκης Κακλαμάνος



Watch live streaming video from epamwebtv at livestream.com


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Kακλαμανος ειναι πολυ αντιπαθητικος. Παρουσιαζει τον Καζακη λες και ειναι η ατραξιον του τσιρκου. Ασε που κανονικα ο παρουσιαστης δεν επιτρεπεται να λεει συνεχως "ναι" και "ναι" στη διαρκεια της ομιλιας τού φιλοξενουμενού του ή να διακοπτει καθε προταση του για να υπερθεματισει ή να πει τις δικες του αποψεις. Αλλοτε πάλι ζηταει επεξηγησεις για κατι που ειπε ο Καζακης παρ' ολο που ο αλλος ηταν σαφης! Μαλιστα λει την δικαιολογια "για να καταλαβει ο κοσμος". Μονο που ο κοσμος δεν ειναι ασχετος ή ηλιθιος. Μοιαζει με την αποψη περι κοσμου που εχει και ο μπουμπουκος!

Αποτέλεσμα; Μας εκνευριζει και αλλαζουμε σταθμο.

Τελικα ο Κακλαμανος φαινεται οτι ειναι πιονι της ΝΤΠ που παρεχει βημα στον Καζακη για να εκτονωνεται η οργη του λαου. Ειναι ολοφάνερο οτι δεν ενδιαφερεται για τα λεγομενα του Καζακη γιατι ειναι καλοταϊσμένος απο το λομπυ της ΝΤΠ.

Για αυτον η εκπομπη του ειναι ενα σοου που απευθυνεται σε κρετινους.

Φοίβος είπε...

Αδερφέ 1:47 το κακό είναι ότι η ΝΤΠ χρησιμοποιεί τις ιδιαιτερότητες των ανθρώπων για να τους κρατάει χωρισμένους σε στρατόπεδα (δεξιους-αριστερούς, χριστιανούς και μη, γαύρους και βάζελους, δημοσίους υπαλλήλους και ιδιωτικούς, φτωχούς και πλούσιους, βολεμένους και μη,φοροφυγάδες και τίμιους και η λίστα μεγαλώνει μέχρι εκεί που δεν μπορεί να φανταστούμε).Εμείς σε αυτήν την ύστατη στιγμή πρέπει να είμαστε ενωμένοι στον κοινό σκοπό, και όταν νικήσουμε, τότε θα χωρίσει η ήρα από το σιτάρι! Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

1:47 μ.μ.
χαχα καλά μας έπεισες

Ανώνυμος είπε...

EPAM ME DHMHTRH KAZAKH DAGKOTO..1.47 XAXA GIA GELIA EISAI..RE PEDI MOY..

Ανώνυμος είπε...

@ 3.48
Ο 1.47 δεν γραφει εναντιον του Καζακη, αντιθέτως τον υπερασπιζεται, γιατι καταδεικνυει οτι ο Κακλαμανος χρησιμοποιει τον Καζακη με απαραδεκτο τροπο.
@ 4.30 & 9.50
αυτα που γραφετε ειναι ασχετα με το σχολιο του 1.47. Ο Κακλαμάνος ειναι για γελια που παριστανει τον καλο παρουσιαστη.
Οσο για τον Καζάκη εχει τεραστια γνωση και ειναι απο τους πολυ καλους ομιλητες. Του αξιζει αλλος παρουσιαστης που θα τον εκτιμα και θα τον στηριζει.
Το ΕΠΑΜ εχει και παρον και μέλλον.