Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

"Πρόσκληση" Γερμανίας στους ξένους απελπισμένους άνεργους...


Ιδού η θλιβερή κατάληξη τόσο της μνημονιακής πολιτικής στις χώρες της Μεσογείου όσο και των γερμανικών... ορέξεων για κυριαρχία στην Ευρώπη, αυτή τη φορά με όπλο την οικονομική...
εξαθλίωση των μικρότερων χωρών: Ένα εκατομμύριο κενές θέσεις εργασίας έχει η Γερμανία και η αρμόδια υπουργός Ούρσουλα φον ντερ Λάινεν -η οποία θεωρείται διάδοχος της Άνγκελα Μέρκελ- απηύθυνε "ανοιχτή πρόσκληση" στις στρατιές των άνεργων Ελλήνων, Πορτογάλων και Ισπανών να αναζητήσουν δουλειά εκεί.

Η Γερμανίδα υπουργός κάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της EURES για να βρουν περισσότερες πληροφορίες για την απασχόληση στην Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικό πως προσφέρονται 11.203 θέσεις εργασίας που αφορούν πολλές διαφορετικές ειδικότητες, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα».

Μεγάλη ζήτηση έχουν οι πωλητές και οι υπάλληλοι παροχής υπηρεσιών αλλά και οι εξειδικευμένοι τεχνίτες (όπως χείριστες βαγονέτου ανυψώσεως, οδηγοί λεωφορείων ή φορτηγών, μονταδόροι ηλεκτρονικών συσκευών, τορναδόροι, συναρμολογητές αυτοκινήτων, τεχνίτες επίπλων, μεταλλουργοί).

Προσφέρεται επίσης δουλειά σε ανθρώπους χωρίς πτυχίο πανεπιστημίου για να καλυφθούν θέσεις όπως ταμίες, υπάλληλοι τηλεφωνικού κέντρου, καμαριέρες, καθαρίστριες.

Αν Έλληνες, Πορτογάλοι και Ισπανοί αποφασίσουν να ξενιτευτούν στη Γερμανία, η κίνηση θα έχει διπλό όφελος εκτίμησε η Γερμανίδα υπουργός, όπως μετέδωσε η Deutsche Welle. Αφενός οι άνεργοι της ευρωζώνης θα βρουν δουλειά αφετέρου η Γερμανία θα βρει προσωπικό για να συνεχίσει την παραγωγή της (σσ. Η ειρωνεία είναι ότι οι Γερμανοί εμφανίζονται και ως... υποστηρικτικοί απέναντι στη φτώχεια που μαστίζει τις χώρες που ζουν ή πρόκειται να ζήσουν τον εφιάλτη της τρόικας...).

Ζήτησε μάλιστα από τους Γερμανούς επιχειρηματίες να ψάξουν να βρουν εργαζόμενους από την Ελλάδα ή την Ισπανία...

ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ... ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mια ζωή ηλίθιοι!Μια ζωή ανόητοι!Πάντα οι Γερμανοί και η Γερμανία ψηλά και οι Έλληνες καθώς και η Ελλάδα υπόδουλοι!Μυαλό δε βάλαμε,ξανά δούλοι κι απ΄την αρχή!Ξανά εργάτες στους ναζί γιατί το Ελληνικό πολιτικό προσωπικό είναι ανίκανο,δοσίλογο,άχρηστο να δημιουργηθεί μια Ελλάδα άξια του ονόματος της!Ξανά στο πάτο οι Έλληνες,και το Ελληνικό πολιτικό προσωπικό μαζί με τις παλιές οικογένειες που φτιάχτηκαν μέσα από αρπαχτές και λεηλασίες συμπορεύονται νέες οικογένειες λεηλάτες και ξεβράκωτοι,τα παιδιά του πολυτεχνείου!Στο φαγοπότι πολλοί ξεβράκωτοι τάχα πνευματικοί άνθρωποι οι οποίοι ανδρώθηκαν μέσα από εκατομμύρια κονδύλια για να υποστηρίζουν αλλήλως αλλήλων τις απατεωνιές,τις κλεψιές,τις αρπαχτές,τις λεηλασίες!