Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ω τι έκπληξις… Το “Μακελειό” του Στέφανου Χίου κόβεται από το Κόντρα!


Anti-ntp:Έπεσε ραπόρτο από Κουρή να κοπεί οτιδήποτε αντιμνημονιακό. Μπράβο στον Κουρή! είναι πολλά τα λεφτά των Γερμανών.
Το δελτίο τύπου του σταθμού:

Στην προσπάθεια αναμόρφωσης του ενημερωτικού προγράμματος του KONTRA CHANNEL πραγματοποιούνται σημαντικές αλλαγές σε εκπομπές, ενώ θα ενισχυθούν και πολλές από τις ήδη υπάρχουσες.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε ο κύκλος της εκπομπής «ΜΑΚΕΛΕΙΟ».

Ευχαριστούμε για τη...
συμβολή του στο KONTRA CHANNEL τον κύριο Στέφανο Χίο και ευελπιστούμε σε μια νέα συνεργασία στο μέλλον.



Η συνάντηση με τον Στέφανο Χίο έγινε σήμερα το πρωΐ, όπου έγινε αμοιβαία κατανοητό ότι οι νέες πολιτικές εξελίξεις δεν μπορούν να σηκώσουν τέτοια αντιπολιτευτική εκμπομπή και βέβαια ότι ο Στέφανος δεν θα μπορούσε να αλλάξει στάση τώρα στα γεράματα.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κριμα. η σταση του απεναντι στο πολιτικο συστημα ηταν πολυ σωστη.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι τελικα υποκυπτουν .Ευτυχως που εχουμε τον Καζακη και μας ενημερωνει στο web tv EPAM 12.00 me 2.00 και στης 25 ΜΑΡΤΙΟΥ θα κυκλοφορησει και η εφημεριδα το ΧΟΝΙ ετσι θα μαθαινουμε τα παντα.

maria είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ .ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΨΑΧΝΕ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΥΙΚ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΠΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΣΑΜΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Αλλοίμονο στους Έλληνες επαγγελματίες που συνεργάστηκαν η συνεργάζονται ακόμη με τον μεγιστάνα της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και του ΨΕΥΔΟΥΣ, τον ΑΡΧΙΜΠΑΤΑΞΗ Κουρή (τον συνέταιρο του φοροφυγά Γιαννίκο.)

Αλλοίμονο σε όποιους αφήνουν τους Λύκους της σύγχρονης εκφυλισμένης δημόσιας ζωής να παραμυθιάζουνε ακόμη τα...πρόβατα του εξαθλιωμένου και βαθύτατα προδομένου λαού μας...

Κάποτε πρέπει να πληρώσει για τις αναρίθμητες "πουστιές του" ο Κουρής…(OIKONOMIKEΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ)