Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Για το γάλα των παιδιών μου εκβιασμούς ΔΕΝ ανέχομαι!


Ο Γιώργος της Μαργαρίτας, ο ανοιξιάτικος Αντώνης και ο Λουκάς των λεσχών τοκογλυφίας...
και εξουσίας ξεπέρασαν τα όρια.

Οι παραπάνω ανθέλληνες με ένα κρεσέντο δηλώσεων και ομιλιών εκβιάζουν ανοικτά και απροκάλυπτα τον Ελληνικό Λαό ακόμη και για το γάλα των παιδιών τους.



Δεν θλίβομαι γιατί είναι εκβιαστές. Θλίβομαι γιατί είναι ανιστόρητοι και δε γνωρίζουν ότι ο Ελληνικός λαός δεν ανέχεται εκβιασμούς.

Βέβαια καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουν ελληνική ιστορία καθώς σπούδασαν σε αμερικανικά κολέγια και πανεπιστήμια. Και τώρα ως άλλοι γενίτσαροι εκβιάζουν, απειλούν και τρομοκρατούν το λαό. Ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετούν; Γιατί τα συμφέροντα της κοινωνίας δεν τα εξυπηρετούν…

Κατέλυσαν το Σύνταγμα, ασέλγησαν στη Δημοκρατία, και εξευτέλισαν το Κοινοβούλιο. Πόσο ακόμη θα τους αφήσουμε να καταστρέφουν τη χώρα;

Γαντζωμένοι στις καρέκλες τους προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τις βουλευτικές τους καρέκλες και προνόμια, με πρακτικές που ξεπερνούν ακόμη και τα όρια του φασισμού.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, προσπαθούν να δέσουν χειροπόδαρα την Ελλάδα στο άρμα των τοκογλύφων εκβιαστών. Είναι περίπου 400 σελίδες το μνημόνιο, το αγγλικό κείμενο, το psi, η αιτιολογική έκθεση κτλ.

Δηλαδή 400 σελίδες νομικά κείμενα θα πρέπει να συζητηθούν λίγες ώρες και μετά να ψηφιστούν, και να υποθηκεύσουν το μέλλον του λαού και της ιστορίας της Ελλάδας.

Δεν θα τους πάρει παρά λίγες ώρες για να ξεπουλήσουν ολόκληρες γενιές ανθρώπων…

Μέσα σε λίγες ώρες θα ξεπουλήσουν τη χώρα και τον πλούτο της, θα δημιουργήσουν σύγχρονους σκλάβους εργασίας, και θα στείλουν στα κρεματόρια τις επόμενες γενιές.

Είναι η ώρα της μεγάλης μάχης. Μαζικά, Δημοκρατικά, Ειρηνικά, θα αντισταθούμε στη λαίλαπα της τρικομματικής επίθεσης.

Είναι Εθνικό Καθήκον η παρουσία όλων μας στους δρόμους.

Για το γάλα των παιδιών μου εκβιασμούς ΔΕΝ ανέχομαι. Όποιος ανέχεται ας κάτσει στον καναπέ του.

Για τους υπόλοιπους, ραντεβού στους δρόμους μέχρι οι σκοτεινοί ένοικοι του Μαξίμου να προκηρύξουν εκλογές και να παραδώσουν την εξουσία στο λαό.

Υ.Γ. προς τον Υπουργό ΠΡΟΠΟ. Ρε Χρήστο, για μια φορά στη ζωή σου κάνε κάτι καλό για τον τόπο. Σαββατοκύριακο δώσε ρεπό στους ασφαλίτες και τους παρακρατικούς που όλως τυχαίως δημιουργούν τα επεισόδια. Άσε μας μια φορά να διαδηλώσουμε σαν άνθρωποι…

Σ.Δ

2 σχόλια:

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 2011 είπε...

Έξω οι Πούστηδες όλοι τους και μερικές Παλιό Πόρνες του κερατά και μετά λένε τους Βρίζουμε τα καθίκια που θέλουν επί 30 χρόνια κλύσμα καθημερινό και να τους γίνει ο Κώλος Φουγάρο..... Αίσχος ,όλοι σας είσαστε Διανοητικοί Ανάπηροι και όχι Υπουργοί ενός Κράτους όπως της Ελλάδας που θέλετε να το παίξετε και έξυπνοι!

giannis kimi είπε...

ΚΟΠΡΙΤΕΣ-ΑΕΡΓΟΥΣ-ΚΑΜΜΠΟΥΡΟΧΟΝΤΡΟΥΣ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΕΣ-ΠΑΓΚΑΛΟΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ-ΣΑΜΑΡΟΠΕΤΑΛΩΤΗΔΕΣ-ΓΑΪΔΟΥΡΟΣΑΜΑΡΑΔΕΣ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ
ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΑΝΙΑ-ΚΑΠΕΛΛΩΜΕΝΕΝΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ-ΚΛΕΦΤΟΑΛΗΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΣΑΠΙΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΩΝ-
ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΔΕΣ
κλπ.κλπ.
Ο,ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ,
ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ''ΟΙΚΟ''
ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ, ΚΑΠΟΙΟΙ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''.
ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΙΝΗ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΓΧΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝ'ΔΥΝΑΜΕΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΠΩΣ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΤΖΕΦΡΥ, ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ,
ΠΑΓΚΑΛΟΥ κλπ.κλπ. ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ.
ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΔΕ, ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.
ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΩΝ ''ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ'' ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΛΟΓΟ ΠΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ, Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΕΜΜΑΛΑ.
ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΥΝΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΑ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕ, ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ''ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ'' ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΠΙΑ, ΚΟΥΚΙΑ.
ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
ΛΟΓΟ ΠΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ.
ΟΙ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ, ΔΕ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ, ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ, ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ, ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΟΤΕΣ-ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ. ΑΙΣΧΟΣ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ''ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''