Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

.Δεν τους άρεσε η απάντηση Καζάκη και τον έκλεισαν!!


Μιλάμε για Γκεμπελίστικη προπαγάνδα από το ΡΙΚ της Κύπρου. Καθ όλη την διάρκεια της εκπομπής η Ελλάδα δέχοντα ανυπόστατες κατηγορίες χειρότερες από αυτές που κάνουν τα περιοδικά της Μέρκελ και τα φερέφωνα του Σαρκοζί.
Έβγαλαν τους Έλληνες τεμπέληδες, το...
ελληνικό κράτος τεράστιο και φυσικά οι δανειστές είναι οι σωτήρες μας. ΜΕ άλλα λόγια δεν φτάινε τα τοκοχρεωλύσια που μας πίνουν το αίμα αλλά η τεμπελιά μας και οι υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι και οι υψηλές συντάξεις παρακαλώ...
Δείτε το βίντεο








8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι σαφέστατο, από το τελευταίο κυρίως κομμάτι της συνέντευξης, ότι υπάρχει διγλωσσία, δηλαδή άλλα λέει εντός Ελλάδος και άλλη ρητορική αναπτύσσει π.χ. όταν μιλάει σε κανάλι της Κύπρου. Εκεί μιλάει για υπευθυνότητα στην οικονομική κρίση και του Ελληνικού λαού, γιατί την ευημερία του τη στήριξε στις επιχορηγήσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στα χαμηλότοκα δάνεια και στα ρουσφέτια που ζητιάνευε. Τον ονόμασε δηλαδή επαίτη και ζήτουλα. Πού να τολμήσει να τα πει αυτά εντός Ελλάδος!!!! Θυμίζουν τα επιχειρήματα του Πάγκαλου, ότι δηλαδή φταίει και ο λαός.
Υποτιμάει με τη διγλωσσία του τη νοημοσύνη του κόσμου, χαϊδεύοντάς του τα αυτιά, για να είναι αρεστός στο εσωτερικό και αναγκαζόμενος να λέει άλλα, με καμουφλαρισμένο τρόπο, στο εξωτερικό, για να διατηρήσει κατ' ελάχιστον την αξιοπιστία του.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, αυτά τα έχει πει και στην Ελλάδα στις ομιλίες που κάνει ανά την χώρα χωρίς να φοβάται. Αυτά που που λες δεν ισχύουν. Καλό είναι πριν γράφουμε κάτι για κάποιον να το ψάχνουμε καλά το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

5:01 ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΕΣ.ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ <> ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟ;ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΑΦΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι πότε τα ανακάλυψε όλα αυτά, γιατί μου κάνει λίγο σαν " μετά Χριστόν προφήτης ". Τον εμφάνισαν οι δημοσιογράφοι τον Απρίλιο του 2010, δηλαδή μαζί με το μνημόνιο. Πριν από αυτήν την ημερομηνία ήταν παντελώς άγνωστος. Η αξία είναι να μιλάς για να επισημάνεις το κακό εγκαίρως και όχι να εμφανίζεσαι " κατόπιν εορτής ", από το πουθενά, για να επωφεληθείς από την οικονομική ανωμαλία.
Και κάτι άλλο ακόμα, πληρώνεται από τον Κοντομηνά. Το ποιους διαλέγουν να εμφανίζουν, σαν πλύση εγκεφάλου, οι ιδιοκτήτες των Μ.Μ.Ε. και οι υποτακτικοί τους οι δημοσιογράφοι, δε χρειάζεται να το σχολιάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ψυχραιμία. Τον Καζάκη τον παρακολουθώ ανελλειπώς εδώ και ένα χρόνο -και όχι μόνο στο ράδιο 9-, αλλά και σε ομιλίες του.
Ο άνθρωπος είναι ακούραστος. Γυρνάει όλη την Ελλάδα και λέει τά αυτονόητα. Είναι άρτια καταρτισμένος σε όλα τα θέματα, όχι μόνο τα οικονομικά, σε αντίθεση με τους πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν που δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα. Ίσως γι' αυτό δεν αντιπαρατίθενται δημόσια μαζί του.
Αφήστε τις αναλύσεις του κώλου για το τι ρόλο βαράει και τα σχετικά.
Παρακολουθήστε τον εκτενώς -και όχι αποσπασματικά- και θα καταλάβετε πολλά.

Ανώνυμος είπε...

9:43 τσίμπα το άκυρό σου τώρα που παραιτήθηκε από το κανάλι του Κοντομήνα .
Και κάτι άλλο. Ο Καζάκης εμφανίστηκε όπως λες ξαφνικά επειδή διάβασε το 1ο μνημόνιο και κατάλαβε τι ξεπούλημα πρόκειται να γίνει. Όταν τα έλεγε και παλαιότερα χαρακτηριζόταν ως γραφικός και λαϊκιστής, άντε με την μιζέρια σας μερικοί.

Ανώνυμος είπε...

Β. ΝΤΡΙΤΣΑΣ / 14.2.2012
Δεν μπορώ να καταλάβω, πριν 3,5 ώρες(σήμερα κατά τις 14.30) έγραψα σχόλιο το οποίο ενώ φάνηκε καθαρά ότι μεταδόθηκε, μετά από κάποια ώρα εξαφανίστηκε. Στο σχόλιο αυτό έκανα σκληρή κριτική σε κάποιον που έριχνε λάσπη στον οικονομολόγο κ. Καζάκη και έγραφα κάποια πράγματα που απορρέουν από την παγκόσμια οικονομική ελίτ. Επαναλαμβάνω τα ίδια και αν δώ ότι εξαφανίσατε ξανά το σχόλιό μου θα σας βρίσω και επιπλέον θα παραπονεθώ στον ίδιο τον κ. Καζάκη, γιατί το θεματολόγιο αυτό είναι προς εξυπηρέτησή του. ΄Εγραφα ότι : Να απαντούμε στο σχόλιο του αρθρογράφου (στην προκειμένη περίπτωση στο συγκεκριμένο βίντεο) και όχι να ρίχνουμε λάσπη σε έναν πατριώτη οικονομολόγο. Οτι αναφέρει είναι σωστό. Είναι δυνατόν να συνεχίζουμε να παίρνουμε δάνεια μόνο και μόνο για να πληρώνουμε τα τοκοχρεολύσια και τις τράπεζες; Είναι το άκρον άωτον του αίσχους και φανερώνει σε τι κατάντια έφτασε η χώρα μας. Αξίζει να συνειδητοποιήσουμε ότι την παγκόσμια οικονομία δυστυχώς την καθορίζει μια παγκόσμια οικονομική ελίτ. Η ελίτ αυτή αποτελείται από : μεγάλους τραπεζίτες (Rokefeler, Rotshild, J.P.Morgan, Goldmann Sachs ...), β) πολυεθνικές εταιρείες, γ) το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δ) την Παγκόσμια Τράπεζα, ε) την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου. Δύο παρατηρήσεις : 1)Την κατάσταση υπερχρέωσης κρατών χειροτερεύουν κατά πολύ τα εξοντωτικά επιτόκια. Η λύση θα ήταν η εξής : Μόνο ένα Διεθνές Ταμείο Αλληλεγγύης, το οποίο θα εισέπρατε από όλα τα κράτη της γης 3,5% κάθε χρόνο από τα ετήσια έσοδά τους, αποδίδοντας ένα μεγάλο ποσό περίπου 500 δις ευρώ ετησίως, και να δίνει δάνεια χωρίς τόκο. ΄Ετσι, τα κράτη θα ήταν χρεωμένα αλλά όχι υπερχρεωμένα. Στην περίπτωση της χώρας μας, το εξωτερικό μας χρέος θα ήταν περίπου 90 δις και όχι το τεράστιο ποσό των 370 δις που είναι τώρα. Δεν το θέλει όμως αυτό η παγκόσμια οικονομική ελίτ, για να μπορεί να έχει αλυσοδεμένα τα κράτη και να μπορέσει αργότερα πιο εύκολα να δημιουργήσει την παγκόσμια κυβέρνησή της. 2) Νομισματική πολιτική : το χρήμα δεν τυπώνεται από τις κεντρικές τράπεζες οι οποίες πρέπει να είναι 100% κρατικές και να τυπώνουν χρήμα ανάλογα με τις ανάγκες του λαού, αλλά από κεντρικές τράπεζες οι οποίες είναι δυστυχώς ιδιωτικές. Περί αυτού δεν μπορώ να γράψω περισσότερα γιατί δεν μου παίρνει χώρος. Θα χρειαζόταν πολύ ανάλυση για να γίνει κατανοητό. ΄Εχουν γραφεί ειδικά άρθρα.

Ανώνυμος είπε...

asxeto alla paidia einai alitheia oti o kazakis eipe kapoia asxima gia tin makedonia se sxesi me ta skopia?