Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο Ριζοσπάστης ειρωνεύεται τον Δ. Καζάκη:


“Το πρόβλημα δε βρίσκεται στον καπιταλισμό, στα τεράστια κέρδη, αλλά στην εθνική απελευθέρωση, ώστε όλοι οι Ελληνες, καπιταλιστές και εργάτες μαζί να ανοικοδομήσουν την Ελλάδα”

Aκούστε την απάντηση - καταπέλτη απο το ράδιο 9 από τον Δ. Καζάκη από το 7 λεπτό και μετά.


Το παρακάτω δημοσίευμα της εφημερίδας Ριζοσπάστης είναι απάντηση-κριτική στην ομιλία του Δημήτρη Καζάκη, στο Πολεμικό Μουσείο, στις 14 Ιανουαρίου 2012, στην ημερίδα που οργάνωσε η Εστία Πατερικών Μελετών με θέμα “Τα αίτια της κρίσεως στην Ελλάδα και προτάσεις για την υπέρβασή της” και όπου εκτός ...
από τον Δημήτρη Καζάκη μίλησαν και αρκετοί επιστήμονες και ιερείς.

Με το «κομβοσχοίνι» και το… θείο έλεος
Ο Δημήτρης Καζάκης είναι κατά το βιογραφικό του «οικονομολόγος – αναλυτής με επαγγελματική διαδρομή σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό». Ετσι εμφανίζεται σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, εμφανίζεται ανά την Ελλάδα σε διάφορες εκδηλώσεις για να «σώσει» το λαό από την κρίση. Δεν μπορούσε λοιπόν να λείπει, ως ένας από τους κεντρικούς ομιλητές, από το πάνελ ημερίδας που οργάνωσε η «Εστία Πατερικών Μελετών», (εκκλησιαστική εστία), με θέμα την κρίση, και να αναπτύξει ανάμεσα σε διαφόρους ιερωμένους, «Πανοσιολογιότατους Αρχιμανδρίτες», που ανέπτυξαν θέματα όπως «Η εν Χριστώ πνευματική ζωή ως βασική προϋπόθεση υπέρβασης της κρίσεως», ή «Ο ελληνορθόδοξος πολιτισμός: το κινδυνευόμενο και το προκείμενο», τη δική του άποψη για την «υπέρβαση της κρίσης», όπως ήταν το θέμα του στην ημερίδα.
Που κατέληξε και σε «πορίσματα – συμπεράσματα» τύπου: «(…) στην αντιμετώπιση της κρίσεως και στις προτάσεις για υπέρβασή της θεωρούνται σημαντικά (…) η αφύπνιση, η καταπάτηση του φόβου και η ανάκτηση γενναίου ρωμαίικου φρονήματος (…) η μετά δακρύων μετάνοια ενώπιον του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Αυτό σημαίνει ιερά εξομολόγηση (…) και αδιάλειπτη προσευχή – επίκληση του ονόματος του Χριστού με το κομβοσχοίνι για να ελκύσουμε το θείο έλεος. Από κανένα στόμα κι από καμιά καρδιά να μη λείψει το “Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με”»…
Ο Δ. Καζάκης αφού είπε ότι η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο, έδωσε ως διέξοδο τη στάση πληρωμών στους δανειστές την έξοδο από την ΕΕ που θα κάνουν «νέοι μπουρλοτιέρηδες Παπαφλέσσες» γιατί «το καθήκον μας είναι βαθιά απελευθερωτικό».
Οχι απελευθερωτικό από την εκμετάλλευση, αλλά από την «κατοχή της τρόικας». Το πρόβλημα δε βρίσκεται στον καπιταλισμό, στα τεράστια κέρδη, αλλά στην εθνική απελευθέρωση, ώστε όλοι οι Ελληνες, καπιταλιστές και εργάτες μαζί να ανοικοδομήσουν την Ελλάδα! Φυσικά αυτή η διέξοδος θα είναι σε όφελος του κεφαλαίου και σε βάρος του λαού.
Αυτός είναι ο Δ. Καζάκης. Που δηλώνει επίσης ότι έχει διαδραματίσει καίριο ρόλο στη συγκρότηση κάποιου «Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου» (Ε.ΠΑ.Μ.) και που αρθρογραφεί συχνά – πυκνά ενάντια στο ΚΚΕ, άρθρα που καταλαμβάνουν περίοπτη θέση στο blog που διατηρεί.
——————-


——————-
Θραξ Αναρμόδιος (για την αντιγραφή)





9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι που άρχισε να τους τσούζει η παρουσία του ΕΠΑΜ. Φσικά δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό από ξεπουλημένα τομάρια- καμαρίλες-μέλη του συστήματος.

Ανώνυμος είπε...

Το τσιουάουα είναι μία ράτσα σκύλου, μικρού σε μέγεθος, μαλιαρό, νευρικό που κάνει μεγάλο σαματά.
Εχει την εντύπωση μέσω του νευρικού γαυγίσματός του, ότι θα φοβίσει τον αντίπαλο, ενώ παράλληλα θα εντυπωσιάσει και θα έχει σύμμαχο τον τροφό του, παρ' όλο το μικρό του μέγεθος.

Οπου τσιουάουα = ΚΚΕ
Οπου αντίπαλος = το σύστημα γενικώς
Οπου τροφός = καθένας από μας

Μη ξεγελιέστε.
Δεν υπάρχουν μόνο κόκκινα τσιουάουα.
Ζουν ανάμεσά μας μπλε, πράσινα, πορτοκαλί κ.α.

Οταν θα νικήσουμε τη μελαγχολία της άγνοιας,
θα νικήσουμε τους τζάμπα μάγκες = τσιουάουα

Οταν δεν θα φοβόμαστε ανθρώπους σαν τον Καζάκη,
που προσπαθεί να νικήσει την άγνοια,
θα έχουμε νικήσει.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Ενα ασήμαντο μέλος του ΕΠΑΜ Πάτρας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ψάχνετε λίγο να δείτε γιατί έφυγαν όλα τα πρωτοκλασάτα μέλη του ΕΠΑΜ των Δυτικών Προαστίων.
Γιατί την έκαναν όλα τα εργαζόμενα παιδιά από το ΕΠΑΜ στα Δυτικά Προάστια?
Γιατί τον προωθεί ο ALPHA των Γερμανών και του Κοντομηνά και το Ράδιο 9?
Δεν ντρέπεστε λίγο ρε?

Ανώνυμος είπε...

Πάντως εγω αν ήμουν ο καζακης θα τους πλήρωνα για να γράφουν ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΥΤΆ ! Έτσι μπραβο να μην ξεχνιωμαστε! κουμουνοπαραλειρημα με μπόλικη ναφθαλινη και δοσιλογο"διεθνισμο"! Το αθανατο ΚΚΕ που αγαπήσαμε να μισούμε . Α ρε καζακη, τόση τσάμπα διαφήμιση ούτε ο Αλαφουζος δεν σου κάνει

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΤΙ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΛΥ....ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ....ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ....ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ....ΔΕΝ ΕΛΕΝΧΕΤΑΙ......ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΚΕ.....ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΚΕ....ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥ "ΟΠΛΑ".....ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΟΤΕ....ΕΦΑΓΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΟΜΑΡΞΥΣΤΕΣ,ΤΡΟΣΚΙΣΤΕΣ.....ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΤΕ...ΟΠΩΣ "ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ" ΚΑΙ ΤΗΝ "4Η ΔΙΕΘΝΗ"...ΕΥΤΥΧΩΣ ΖΟΥΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ....ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.....ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ......ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΚΕ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΘΡΩΠΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΚΕ....ΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΟΣΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ
ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ Η ΚΟΠΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
ΤΟΥ Α Λ Η Θ Ι Ν Ο Υ ΕΛΛΗΝΑ
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ Α Λ Η Θ Ε Ι Α !!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ!!!!!
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

geia sou re kazakh leventi!!
trava mprosta kai oloi mazi sou!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Ε???
ΕΜ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ!
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΑΣ!
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΡΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΟ,ΟΠΩΣ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΑΣ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!
ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ο αρθρογράφος αυνανίζεται μανιωδώς προφανώς δεν έχει ακούσει τον Καζάκη ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορές να λέει ότι ο η χωρα ανήκει στον εργαζόμενο λαό που μοχθεί στην καθημερινή του εργασία. Το ΚΚΕ έχει παράδοση εξ άλλου στο να σπέρνει διχόνοια στους Έλληνες!! Και Έλληνες βεβαίως και εννοώ την συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του που στην εποχή της ενημέρωσης μπορεί πλέον να γελά ασταμάτητα με το δογματισμό του Περισσού!!!