Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Μας λείπεις...


Aν ήσουνα εδώ σήμερα όλα θα ήταν διαφορετικά. Και επειδή το ήξεραν... δεν είσαι σήμερα εδώ..


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενοχλουσε πολλους η φωνη του .ο δε θανατος του επισφραγιστικε παγκοσμιος με μια αρια απο εναν αλλοθρησκο. τυχαιο δεν νομιζω. μηνυματα για οποιον αντιδρα.

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ!!!
ΠΟΣΟ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ!
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΝΟ ΔΑΚΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΔΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

θα μας παρουν τα κλαματα ρε γκαρντασια ελεος
μην ξεχνατε οτι επι χριστοδουλου ηρθε και ο παππας στην ελλαδα και απο τοτε που πατησε τα βρωμοποδαρα του στην ελλαδιτσα μας ολλα μας πανε κατα διαολου.για μενα μονο λογια ηταν φρουφρου κι αρωματα.τιποτα δεν εκανε,μονο ηθελε να κανει εντυπωσεις και ουσια μηδεν.ο θεος ας τον συγχωρεσει

Ανώνυμος είπε...

αυτος δεν ηταν που βρηκαν αμυθητη περιουσια στο δωματιο του και φορεματα πριγκιπικα και τετοια ...???? που οταν επρεπε να παει για μοσχευμα προσπερασε ανθρωπους που περιμεναν και πηγε αμεσα???η μηπως κανω λαθος και ειναι παππας που πεταξε απο πανω του τα χρυσα και ηπε φτανει αυτο το θεατρο ολα τα λεφτα στους πεινασμενουσ και εχει ο θεος για εμας....???

Ανώνυμος είπε...

9:25
να σου θυμισω μονο το γεγονος οτι ο χριστοδουλος απαιτησε την δημοσια συγγνωμη απο τον παππα για τα εγληματα της καθολικης εκκλησιας την οποια και πετυχε ειδαμε τον παππα να ζηταει συγνωμη.πως λες τιποτα δεν εκανε;κοιτα λιγο ποσα εκατομμυρια κοσμου μαζεψε και ποσες υπογραφες για να εμποδισει την νεα ταυτοτητα τοτε και το
πετυχε ουτε ο ανδρεας παπανδρεου με τις ταχυδακτυλουργιες του μπιρσιμ δεν το πετυχε αυτο!δεν θα μιλαμε ετσι για να λεμε κατι καλο ειναι και να σκεφτομαστε και να θυμομαστε.

Ανώνυμος είπε...

9:33 ελεος με την αμυθητη περιουσια!
σεναν δεσποτη κανουν του κοσμου τα δωρα!ποσο μαλλον σεναν αρχιεπισκοπο δηλ.Αν εσενα σου κανουν δωρα λες ευχαριστω δεν θα παρω τι κριτηριο ειναι αυτο οσο για το οτιπροσπερασε αλλους ανθρωπους που ηταν στην λιστα για το μοσχευμα πως το ξερεις; το διαβασες σε πιο εγγυρο φερεφωνο;και το αν φορουσε κολωνια σας ενοχλησε δηλ.τον θελατε απλητο.αντε να ελεξετε κανενα λαμογιο προδοτη πολιτικο υπευθυνο για την αφαιμαξη του λαου την φτωχια την ανεργια των αστεγων των αυτοκτονιων και παρτε καλυτερες πληροφοριες για τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Άξιος ,Ελαφρύ το χώμα, καλο βόλι στους υπόλοιπους

Γιώργος Θαλάσσης είπε...

ΑΘΑΝΑΤΟΣ
http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2012/01/blog-post_3925.html

Ανώνυμος είπε...

stis metamosxefseis protetaiotita exoun oi neoteroi. oxi oi giraioteroi.

Ανώνυμος είπε...

Πω πω το χάσαμε το παληκάρι! Όλα θα ήταν τέλεια αν ήταν κοντά μας. Κρίμα ο θεός τον ήθελε μαζί του μας τον στέρησε. Θα επιστρέψει όμως τη δευτέρα παρουσία, σύμφωνα με τις προφητείες. Και τότε όλα θα είναι αλλιώς. Θα επαναφέρει το θρήσκευμα στις ταυτότητες.
Τι ωραία! Θα ζω σε ένα παράδεισο.

Ανώνυμος είπε...

στη χουντα ηταν εδω...αλα τοτε διαβαζε....

Ανώνυμος είπε...

Ενώ κάποιοι άλλοι ρε φίλε που έκαναν υποτίθεται αντίσταση τότε, μας κυβερνούν 37 χρόνια τώρα και ιδού τα ολέθρια αποτελέσματα.
Όποιος όμως ταρακουνάει το σύστημα αρρωσταίνει αιφνιδίως. Τι σύμπτωση και αυτή.
Όσο για την "αμύθητη" περιουσία του σας παραπέμπω στην δημοσιευμένη διαθήκη του και δείτε εκεί το "τρομακτικό" μέγεθος. Για κάτι άμφια και κάτι σταυρούς λέει.
Και για κοίτα κάτι συμπτώσεις. Και οι Απριλιανοί της δικτατορίας χωρίς εκατομμύρια σε τράπεζες και χωρίς βίλες απεβίωσαν.
Ενώ οι δημοκράτες οι πρασινοκοκκινομπλέ έως την Ελβετία έχουν καταθέσεις. Ακόμη και όσοι βρίζουν τους προαναφερθέντες "κακούς" αρχιεπισκόπους και δικτάτορες πολύ περισσότερα έχουν οπότε ας κάνουμε καλύτερα την αυτοκριτική μας.
Ας τους αναπαύει ο Θεός.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ, εαν εισαι ελληνοφωνος πως να πονεσεις για την ΕΛΛΑΔΑ;
αιαντας.