Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΖΗΤΩ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜ.ΑΡ !!!!!!!!!!!!!!



Υποψήφια με τη ΔΗΜ.ΑΡ. στην Α΄Θεσσαλονίκης θα είναι η Μαρία Ρεπούση, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας και Ιστορικής Εκπαίδευσης, στον Τομέα Κοινωνικών και Πολιτισμικών Σπουδών στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής τουΑριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Ο Φώτης Κουβέλης, θέλει να “διεμβολίσει” τις κεντοαριστερές ψήφους της Θεσσαλονίκης, τώρα που το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει …

αόρατο στη συμπρωτεύουσα (κινείται μεταξύ 5%-9%).

Η Μαρία Ρεπούση είναι ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλές αντιδράσεις, αλλά έχει και φανατικούς υποστηρικτές στη Θεσσαλονίκη του έτερου προοδευτικού Γιάννη Μπουτάρη.

Το πείραμα Μπουτάρη, απέδειξε ότι οι Θεσσαλονικείς, δεν δίνουν δεκάρα για την ιστορία και για εθνικά θέματα και μάλλον ψηφίζουν “κόντρα στο κατεστημένο”.

Επομένως, ακόμη και προσφυγικής καταγωγής άτομα, θα δώσουν την ψήφο τους στην καθηγήτρια του “συνωστισμού”, πράγμα που “γοητεύει” τον Κουβέλη.

Η γνωστή καθηγήτρια δεν είπε ακόμη το “Ναι”, αλλά το πρέσιγκ είναι ασφυκτικό από την πλευρά της ΔΗΜ.ΑΡ.  και η πρόκληση για την καθηγήτρια μεγάλη.

Κώστας Μελαχροινός

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poytanas paidi koybeli apokalibese siga siga pios eisai...

Ανώνυμος είπε...

Η λούγκρα ο μπουτάρης σήμερα δεν θα τον ψήφιζε κανένας ούτε για κλητήρα στον δήμο Θεσ/νίκης όσο για την ρεπούση δεν ειναι ικανή για τίποτα παρά μόνο να γράφει παπάρια μέντολες και να προσπαθεί να μείνουν τούβλα οι φοιτητές,κατά τ'αλλα ο κουβέλης στην κοσμάρα του.Ρε παρτετο είδηση η Θεσσαλονίκη ξύπνησε και θα τιμωρήσει άσχημα,κεντρο αριστερες δυνάμεις και πούτσες μπλε,τελείωσαν αυτά.............

Ανώνυμος είπε...

Αθάνατη αριστερά. Μπράβο σου. Διότι στα ζώα που απευθύνεσαι συνασπισμένη συγκεντρώνεις 45% προς το παρόν. Πάει ο δικομματισμός. Ετοιμαστείτε τώρα για το τελικό χτύπημα. Αυτό με το σφυροδρέπανο.
Αλλά αν δεν μας άξιζε δεν θα συνέβαινε.
Γιαυτό ο Ίων Δραγούμης είχε πει κάποτε στους Έλληνες πριν τους Βαλκανικούς πολέμους "σαπίστε εκεί που είστε". Από τότε υπήρχε ο λήθαργος και η αδράνεια.....
Τώρα έχουμε και άλλα. Μαλάκυνση εγκεφάλου, ιστορική άγνοια, μαζοχισμός και άλλα που μας κατατάσσουν πλέον στην ευγενή κατηγορία των ζώων.
Οπότε να λείπουν οι φωνές υποτίθεται διαμαρτυρίας. Σκάστε και υποστείτε όσα έρχονται. Ζώα.
Τουλάχιστον ας κάναμε και καμιά προσευχή στο Θεό διότι στο κάτω κάτω Αυτός μπορεί να σώσει χωρίς να απαιτείται να βγούμε από την θαλπωρή του σπιτιού μας, αλλά ούτε και αυτό δεν θα κάνουμε. Γιαυτό σας λέω...εκπέσαμε της ανθρωπίνης ιδιότητος και μας εκμεταλλεύονται πλέον όλοι.

Ανώνυμος είπε...

ό μπουτάρης βγήκε δήμαρχος γία 500 ψήφους διαφορά,καί η εναλακτική ήταν οί απόλυτοι απατεώνες...θέλω νά πώ ότι ή πόλι δέν είχε άλλη σοβαρή εναλακτική πρόταση...όσο γιά τόν κουβέλη,τά έχουμε πεί,είναι ένα άλλο-καλυμένο-πασοκ...αδέλφια τό δούλεμα πάει σύνεφο......

Ανώνυμος είπε...

καλα θα ειμαστε ηλιθιοι πια αν τους ξαπαψηφισουμε ελεος η αποχη δεν ειναι λυση δωστε σε πολυ μικροτερα κομματα ετσι να φανε μια σφαλιαρα.ξυπνηστε ελληνες

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ..ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ.ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ?ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΥΣΤΙΑ.